Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΓΓΑ ΠΟΙΟ ΘΕΣΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ & ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ; ΦΤΗΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΠΑΝΤΩΣ. ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ & ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ;

Τι λέει το ρεπορτάζ και τι υποστηρίζουν οι πελάτες .  Το ρεπορτάζ αναφέρει πως μια φαρμακευτική εταιρεία είχε κλείσει το συγκεκριμένο τραπέζι στους πνευμονολόγους στην ταβέρνα του Ζιώγα στο Καστράκι Καλαμπάκας και μάλιστα είχε διαμηνύσει στον επιχειρηματία πως δεν χρειάζεται να ελεγχθούν για πιστοποιητικά εμβολιασμού αφού όλοι τους ήταν εμβολιασμένοι....

Αυτή είναι η ταβέρνα όπου έγινε το περιστατικό
Αυτή είναι η ταβέρνα όπου έγινε
 τοπεριστατικό

Έτσι κι έγινε. Οι γιατροί μπήκαν στο εστιατόριο χωρίς να γίνει έλεγχος και κάθισαν στο τραπέζι τους.

Όπως ανέφεραν πελάτες οι οποίοι βρίσκονταν εκεί, ο επιχειρηματίας ζητούσε πιστοποιητικά εμβολιασμού σε όποιον ήθελε να καθίσει σε κάποιο τραπέζι. Μόνο στη συγκεκριμένη ομάδα του Βασιλακόπουλου δεν ζήτησε αφού η εταιρεία που έκλεισε και ΠΛΗΡΩΣΕ το τραπεζι του είχε πει πως δεν υπήρχε πρόβλημα. 

Αφού λοιπόν οι γιατροί έφαγαν τον περίδρομο και ήπιαν τ`αντερά τους κάποιος από την παρέα του καθηγητή ζήτησε στον ιδιοκτήτη να προχωρήσει σε ελέγχους δεδομένου ότι στη δικιά του παρέα δεν είχε γίνει έλεγχος.

Μαρτυρίες πελατών αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας τους εξήγησε πως έχει κάνει έλεγχο σε όλους όσους βρίσκονταν εντός αλλά οι γιατροί συμπεριφέρθηκαν απρεπώς με αποτέλεσμα ο κόσμος να αρχίσει να αγανακτεί. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Όπως μας λένε, «ακόμα και οι πελάτες έβριζαν τους επιστήμονες διότι είχαν άδικο και η συμπεριφορά τους ήταν κάκιστη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive