Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ" ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Η ανάγκη για την ενασχόληση με τα κοινά προκύπτει από την ανάγκη της ίδιας της κοινωνίας να χαράξει νέα πορεία στην πολιτική ζωή του τόπου, βασισμένη σε νέα, άφθαρτα και φρέσκα πρόσωπα, με γνώμονα την δικαιοσύνη, την ισοτιμία και την αξιοκρατία....

Προκύπτει από την ανάγκη εκατομμυρίων συνανθρώπων μας να εκπροσωπηθούν από ανθρώπους με ποιότητα, ιδανικά και αξίες. Ο Έλληνας έχει ανάγκη τη βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής του. Έχει ανάγκη να νιώθει ασφαλής και κυρίαρχος στη χώρα του. Έχει ανάγκη τα παιδιά του να ζουν σε μία ευνομούμενη και Δημοκρατική πολιτεία με δίκαιες κοινωνικές παροχές και στήριξη. Το δικαίωμα του “πολιτεύεσθαι” είναι αναφαίρετο δικαίωμα σε κάθε Έλληνα πολίτη και όχι προνόμιο ορισμένων!

Ό.τι διέλυσε την Πατρίδα μας δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να συνεχίσει να επιτρέπει να υφίσταται. Πρέπει να το ξεριζώσει. Η αντίσταση της Εξουσίας με την ποινικοποίηση της αλληλεγγύης και του δικαιώματος του “πολιτεύεσθαι” δεν χωρούν στις Δημοκρατικές κοινωνίες.Είναι πλέον καιρός σε αυτούς τους έσχατους καιρούς να προσπαθήσουμε να εισέλθει η ποιότητα στην πολιτική! Ο ανιδιοτελής αγώνας φθασμένων και καθαρών ανθρώπων πρέπει να δικαιωθεί! Ανθρώπων που δεν γεννήθηκαν πολιτικοί αλλά που αναγκάζονται να ασχοληθούν με την πολιτική, αφού βλέπουν πως δεν μπορεί να πάει άλλο αυτή η σοβούσα κατάσταση, προϊόν των επαγγελματιών πολιτικών! Ανθρώπων που έχουν εργαστεί και δεν δημιουργήθηκαν λόγω του φαινομένου – ελληνικού και μόνο - της οικογενειοκρατίας!

Τα παραπάνω αποτελούν συμπέρασμα, λόγω της δίωξης που δέχεται ο  ιατρόςΦαίδωναςΒόβοληςαπό τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών! Ο οποίος “τόλμησε” να ταχτεί κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού! Αφού δεν είναι οι υποχρεωτικότητες εκείνες που θα σώσουν ζωές, μα ένα σωστά δομημένο Σύστημα Υγείας, στελεχωμένο με επαρκές και εξειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό, με κατάλληλο και σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό καθώς και η επένδυση στην πρόληψη!

Ένα ΕΣΥ που νοσεί βαριά και ευθύνη έχουν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και η σημερινή, που δυο χρόνια τώρα δεν φρόντισε να αυξήσει τις ΜΕΘ στα Νοσοκομεία! Που στέλνει στην αναστολή εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό! Που με την πρώτη κακοκαιρία, πλημυρίζει για μια ακόμη φορά το “Σωτηρία”!

Ωστόσο και για να μην μακρηγορώ, θεώρησα αναγκαίο να επικοινωνήσω με τον κ. Φαίδωνα Βόβολη, λόγω της δίωξης που δέχεται και να αποσαφηνιστούν κάποια επίμαχα σημεία!  

 

Στο Πειθαρχικό του ΙΣΑ ο αρνητής καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης

 

1.     Κύριε Βόβολη μάθαμε πως το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ιατρικού συλλόγου Αθηνών εισηγήθηκε την αναστολή της άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματός σας. Συνάδελφοί σας εισηγούνται την αναστολή της άσκησης της ιατρικής σας ιδιότητας. Πώς βλέπετε την απόφαση αυτή;

 

Πρόκειται για απόφαση προσβολή στη δημοκρατία μας, στην ελευθερία διοργάνωσης συγκεντρώσεων, στην ελεύθερη γνώμη και γενικά μία προσβολή για την τιμή των Ελλήνων ιατρών και πολιτών. Πολιτική καθαρά απόφαση με εξασέλιδο «σκεπτικό» ό,τι πιο μετέωρο και ατεκμηρίωτο διαβάσαμε ποτέ. Ένα τέτοιο κείμενο δεν περνά σε κανένα φυσιολογικό δικαστήριο. Απλά υπήρχε η εντολή από μία κυβερνητική ηγεσία που παραπαίει και εκτελέστηκε. Όμως τα δικαστήρια ακόμα δεν μίλησαν. Υπομονή.

 

2.     Με την απόφαση αυτή τίθεται θέμα με τους ασθενείς σας. Πώς σκοπεύετε να το αντιμετωπίσετε;

 

Θα επαναλάβω πως τα δικαστήρια θα αποφασίσουν και κανένα συνδικαλιστικό όργανο. Οι ασθενείς μου για μένα είναι ιεροί και δεν θα αφήσουμε κανέναν στην τύχη του επειδή η κυβέρνηση ενοχλείται από το κύμα κόσμου που έχει συγκεντρωθεί γύρω μας. Θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και θα αποκατασταθεί η τάξη. Ουδείς δύναται να αυθαιρετεί. Δεν πήρα φακελάκια, δεν έκανα ιατρικό λάθος, απλά κράτησα ψηλά την τιμή του ελεύθερου Έλληνα Ιατρού.

 

3.     Το ΑΚΚΕΛ που δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στην Ορεστιάδα, καθώς και ο πρόεδρός του έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία σας στηρίζουν δημόσια. Θα θέλαμε το σχόλιό σας.

 

Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά το ΑΚΚΕΛ, τον ΒάκηΤσιομπανίδη και τους ανθρώπους εκεί για την στήριξή τους. Δεν ήταν η πρώτη φορά και το εκτιμώ παντοτινά. Δείχνουν πως πρέπει να κινούμαστε για συνεργασία σε βάση εντιμότητας.

 

4.     Κάποια ΜΜΕ σας κατηγορούν ότι εκμεταλλευτήκατε την υγειονομική κρίση για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Τί τους απαντάτε;

 

Το ανέκδοτο της χρονιάς. Κάποια ΜΜΕ… οι χορηγούμενοι ποδηγετούμενοι καταστροφείς του τόπου κατηγορούν εμένα για… εκμετάλλευση! Ενοχλούνται που για πρώτη φορά ξύπνησε ο Ελληνικός λαός. Προσπαθούν να τον κρατήσουν στον ύπνο. Πείτε τους τέλος. Ξύπνησαν.

 

Φαίδων Βόβολης: Ποιος είναι ο αρνητής καρδιολόγος που οργάνωσε τη... |  Ελλάδα Ειδήσεις

 

5.     Σε δηλώσεις που κάνατε αναφέρατε πως θα διαλύσετε τους νόμους. Τί ακριβώς εννοούσατε;

 

Θα διαλύσουμε έναν κακό νόμο θα πει πως θα τον καταργήσουμε. Ήθελα να δώσω μεγαλύτερη δυναμική στη λέξη και στην πράξη και χρησιμοποίησα το διαλύσουμε. Ας μην ψάχνουμε τα Ελληνικά μου. Αποδίδουν επακριβώς τις έννοιες που θέλω να δώσω. Διαλύω ίσον καταργώ σε τέτοιο βάθος ώστε να μην αφήνω ξανά τέτοιους απολυταρχικούς νόμους να επανέλθουν. Θεσπίζω το πλαίσιο της μη επαναφοράς. Αυτό θα κάνουμε. Με νόμιμα πολιτικά μέσα βέβαια.

 

6.     Είστε Επικεφαλής του κόμματος “Ελεύθεροι Ξανά”. Θα κατέβει το κόμμα σας στις εκλογές και αν ναι με ποιόν στόχο;

 

Ρωτάμε ακόμα; Ρωτάτε τον ΣΥΡΙΖΑ φερ΄ ειπείν ή το ΚΙΝΑΛ αν θα κατέβουν στις εκλογές; Γιατί ρωτάτε εμάς; Πώς θα εκπροσωπηθεί ένα τέτοιο μεγάλο μέρος του λαού μας; Μόνος στόχος του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά η εξουσία. Δεν μας ενδιαφέρει το όποιο βόλεμα. Τα αλλάζουμε όλα σε μία δεκαετία και τροχιοδρομούμε μία νέα πορεία επανασύστασης της Ελλάδας που όλοι θέλουμε!

 

Σημείωση:

 

Παρακάτω η αιχμηρή ανακοίνωση του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ) στις 12/10/2021:

Στα 200 χρόνια από την επέτειο της Επανάστασης του 1821 και την κλωτσιά στην Ιερά Συμμαχία του Μέττερνιχ, οι κλώνοι του Μέττερνιχ, Μητσοτάκης και Πατούλης, αποφάσισαν να αναβιώσουν εμπράκτως το πνεύμα του προγόνου τους και να εξαπολύσουν διώξεις κατά επιστημόνων που τιμούν τον Όρκο του Ιπποκράτη όπως τον καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη.Το τσιφλίκι του Μητσοτακέικου που αποτελεί πια ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με Πρόεδρο το γνωστό κομματοειδές που είναι και Περιφερειάρχης, έδωσε πρώτα στα μουλωχτά σε διάφορα Media που εκτελούν γλυπτική στο image του Μητσοτάκη, την απόφαση του εξαρτημένου Πειθαρχικού για τον Δρ. Βόβολη, για προσωρινή αναστολή της άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος-λειτουργήματος για έξι μήνες διότι ο Δρ. Βόβολης (ασκώντας το συνταγματικό δικαίωμά του) διαδήλωσε κατά της πολιτικής του καθεστώτος Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Ο γιατρός … το έλαβε σε δεύτερη φάση.

Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει αυτή την παράνομη και επίορκη ενέργεια του μη-ιατρικού καθεστώτος που ελέγχει τον ΙΣΑ (τόσο την αναστολή όσο και την μεθόδευση) και την καταγράφει για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι όταν αποκατασταθεί η εξουσία του ελληνικού λαού και απελευθερωθεί η Ελλάδα από τη νέα Κατοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive