Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

ΞΑΝΘΗ. ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ. ΠΟΛΛΑ "ΤΥΧΑΙΑ" ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Μια άνευ προηγούμενη προσβολή και απαξίωση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή.Συγκεκριμένα... το πρωί της Τετάρτης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση, στο Ηρώο της πόλης, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα ενώ ακολούθησε, παρουσία των Αρχών, η απότιση φόρου τιμής με κατάθεση στεφάνων από εκπαιδευτικούς και μαθητές.Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια της τελετής κάλεσε σε ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Μάταια όμως, καθώς στο σημείο δεν υπήρχε -άγνωστο γιατί- κάποιο άγημα του Στρατού με αποτέλεσμα η βουβαμάρα που επικράτησε για τουλάχιστον τρία λεπτά, μέχρι να λήξει η τελετή, να προκαλέσει αμηχανία σε όλους τους συμμετέχοντες.Δείτε το βίντεο στο 10:50:

1 σχόλιο:

  1. Απαράδεκτο, ειδικά τέτοιες μέρες (που βάλλονται όλες οι αξίες) και σε αυτά τα ακριτικά μέρη της Ελλάδας που που έχουν στοχοποιήσει οι εχθροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive