Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Κυβέρνηση Και ΣΤΑΣΥ Έβαλαν Τέλος Στην Δωρεάν Μετακίνηση Στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Της Αθήνας Στους Άνεργους!

 

Τέλος έβαλε (Σκανδαλωδώς), η ΣΤΑΣΥ ( Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε), μαζί με την Κυβέρνηση της ΝΔ, την Δωρεάν μετακίνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στους Εγγεγραμμένους Ανέργους στον ΟΑΕΔ, από την Επαρχία, σε όλη την Ελλάδα, αυτό το προνόμιο... ( της Δωρεάν μετακίνησης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας), το έχουν μόνο οι άνεργοι, πού είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών, δηλαδή, έκανα μια ρατσιστική διάκριση κατά των ανέργων της υπόλοιπης Ελλάδας, και τους ξεχώρισαν από τους ανέργους της Αθήνας, δίνοντας στους ανέργους της Αθήνας, περισσότερα προνόμια!

Το προνόμιο της δωρεάν μετακίνησης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, για όλους τους ανέργους της Ελλάδας, το εφάρμοσε πρώτη, η Κυβέρνηση του Σύριζα, και τώρα το καταργεί με το πιο αισχρό τρόπο η Κυβέρνηση της ΝΔ, ζητώντας τα λεφτά των ανέργων από την υπόλοιποι Ελλάδα, στην περίπτωση που έρθουν στην Αθήνα, είτε για κάποια δουλειά, είτε για θέματα υγείας (Νοσοκομεία κτλ), γιατί αν αναρωτηθείτε, δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος της επαρχίας, που να μην έχει επισκεφτεί την Αθήνα, για την οποιαδήποτε αιτία, έστω μια φορά το χρόνο!

Για να έχει δωρεάν μετακίνησης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας ένα άνεργος από επαρχία, θα πρέπει να αλλάξει την εγγραφή του, από το ΟΑΕΔ της περιοχής του, στον ΟΑΕΔ της Αθήνας, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχει ένα λογαριασμό (Μόνιμης κατοικίας-η κάποιας ενοικίασης στην Αθήνα) στο όνομα του, π χ ρεύμα νερό, πράγμα που δεν είναι εφικτό. Η δεύτερη λύση, είναι να προσκομίσει έγγραφο της εφορίας, που πρέπει να το κάνει το άτομο που τον φιλοξενεί στην Αθήνα, ότι διαμένει σε αυτόν, επιβαρύνοντας στην εφορία, αυτόν που τον φιλοξενεί, αυτά είναι γελοία πράγματα, Αίσχος!


Άρθρο Σπύρος  Πρίφτης       email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive