Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΒΙΝΤΕΟ. Στο Πέραμα τρεις γύφτοι έκλεψαν αυτοκίνητο, δεν σταμάτησαν σε έλεγχο αστυνομίας, εμβόλισαν μηχανές αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 7 αστυνομικοί και τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου από αστυνομικά πυρά.

 

Για το παραπάνω περιστατικό συνελήφθησαν ο υπαστυνόμος και οι έξι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην παραπάνω καταδίωξη και θα προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Δίωξης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από.. πρόθεση!! -Δηλαδή οι παραπάνω αστυνομικοί βρέθηκαν αυτόκλητοι στο Πέραμα και είπαν.. τι να κάνουμε ρε παιδιά να περάσουμε την ώρα μας.. δεν πάμε να πυροβολήσουμε για πλάκα κανένα ανθρωπάκο;;; Λοιπόν εσείς οι κατ επίφασιν προοδευτικοί και οι ανθρωπιστές αλά κάρτ που εγκαλείτε συνεχώς τους αστυνομικούς, πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή ότι. οι αστυνομικοί δεν πυροβολούν για να σκοτώσουν αλλά.. για να προστατέψουν την ζωή τους!!...


 

Και ότι ο αστυνομικός είναι ο ΜΟΝΟΣ κρατικός λειτουργός που όταν βγαίνει από το σπίτι του για να πάει στη υπηρεσία του δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει ΖΩΝΤΑΝΟΣ .
Λοιπόν το έγκλημα στην Ελλάδα ΔΕΝ θα παταχθεί ποτέ όταν ο Έλληνας αστυνομικός καθημερινά, υπηρεσιακά και λειτουργικά "ευνουχίζεται"
Αν δεν θέλετε στην τελική τους αστυνομικούς και τους αντιμετωπίζετε σαν αποδιοπομπαίους τράγους, αντικαταστήστε τους με σεκιουριτάδες για να κάνουν.. συστάσεις!! στους παραβατικούς όταν θα μπουκάρουν στο σπίτι σας για να σας ληστέψουν ή να σας βιάσουν ή να σας σκοτώσουν ή κι όλα μαζί!!

2 σχόλια:

  1. η ηγεσια της αστυνομιας και εδω θα κανει την κοτα κοκοκοκοκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ όι ξεφτιλες στα τσοντοκαναλα πήγαν στα τσαντιρια για συνεντεύξεις από τους πρεζεμπορους και εγκληματίες γύφτους αντί νά αναδείξουν το πρόβλημα που ξεκινά από αλλοδαπούς καί γύφτους στο έγκλημα και πως ή πολιτεία με τους θεσμους της ( αστυνομία.. ελεγκτικούς μηχανισμούς) νά προσπαθήσει να βάλει τάξη στο μπαχαλο που καταστρέφει την χώρα μας... Αλλά τί να περιμένουμε από ανθελληνικά μέσα που τους τρέφει αυτό το μπαχαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive