Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Την Ελλάδα είσαι ΟΤΙ δηλώσεις. Αλλά & ΨΕΥΤΕΣ ΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ, διαβάζουμε στη ΒΟΥΛΗ τα βιογραφικά βουλευτών. Γιάννης Καλλιάνος Επάγγελμα: Μαθηματικός Msc - Μετεωρολόγος!!. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΛΕΕΙ ΤΟ "ΜΕΤΕΟ"

Γιάννης Καλλιάνος Ν.Δ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3΄ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ. Τόπος και Ημερομηνία γέννησης: 05.11.1978, Αθήνα. Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμος Επάγγελμα: Μαθηματικός Msc - Μετεωρολόγος.... Σπουδές: Πτυχίο Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Πατρών MSc Εφαρμοσμένης Ανάλυσης και Μαθηματικής Φυσικής Ξένες γλώσσες: ΑΓΓΛΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ  https://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Viografika-Stoicheia/?MPId=b0fb25a0-ae85-4937-8cfe-aa8d010d18cf

Το meteo «αδειάζει» τον Καλλιάνο: Δεν είναι μετεωρολόγος «Ο κ. Καλλιάνος δεν είναι μετεωρολόγος... δεν σταματούν να τον αναφέρουν ως μετεωρολόγο οι δημοσιογράφοι απλά επειδή παρουσιάζει μερικά δελτία καιρού» αποσαφηνίζει το meteo.gr, αφήνοντας την κυβέρνηση εκτεθειμένη ως προς την επιλογή της. Αφορμή για το άδειασμα υπήρξε η ξεδιάντροπη ανάρτηση του βουλευτής για την υπόθεση Σεμέδο, ισχυριζόμενος πως η ανήλικη «έπλασε» την ιστορία βιασμού, ώστε να αποσπάσει χρήματα από τον Πορτογάλο παίκτη «για να αγοράσει το νέο iphone 13».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive