Ιστορία με μια ματιά:

  • Η παγκοσμιοποιημένη τεχνοκρατία χρησιμοποιεί την πανδημία COVID-19 για να παρακάμψει τη δημοκρατική λογοδοσία, να παρακάμψει την αντίθεση, να επιταχύνει την ατζέντα τους και να την επιβάλει στο κοινό παρά τη θέλησή μας.
  • Η Μεγάλη Επαναφορά αναφέρεται σε μια παγκόσμια ατζέντα για την παρακολούθηση και τον έλεγχο του κόσμου μέσω ψηφιακής επιτήρησης. Θα συνδεθείτε με αυτό μέσω μιας ηλεκτρονικής ταυτότητας που συνδέεται με τον τραπεζικό σας λογαριασμό και τα αρχεία υγείας σας και ένα αναγνωριστικό κοινωνικής πίστωσης που θα καταλήξει να υπαγορεύει κάθε πτυχή της ζωής σας.
  • Η Μεγάλη Επαναφορά αφορά την απαλλαγή από τον καπιταλισμό και την ελεύθερη επιχειρηματικότητα και την αντικατάστασή τους με τεχνοκρατία, που δημοσίως αναφέρεται ως «βιώσιμη ανάπτυξη» και «καπιταλισμός των ενδιαφερομένων μερών».
  • Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας ζωής που να μένει έξω από αυτό το σχέδιο Μεγάλης Επαναφοράς. Η προγραμματισμένη μεταρρύθμιση θα επηρεάσει τα πάντα, από την κυβέρνηση, την ενέργεια και τη χρηματοδότηση έως τα τρόφιμα, τα φάρμακα, τα ακίνητα, την αστυνόμευση και ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τους συνανθρώπους μας γενικότερα.
  • Η προστασία της ιδιωτικής ζωής αποτελεί ένα σημαντικό εμπόδιο σε αυτό το σχέδιο, γι 'αυτό καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι άνθρωποι να χαλαρώσουν τις απόψεις τους σχετικά με το δικαίωμα της ιδιωτικής ζωής. Στις ΗΠΑ, έχουμε επίσης το Σύνταγμα που εμποδίζει, γι 'αυτό οι προσπάθειες υπονόμευσης, παράκαμψης, αγνόησης ή ακύρωσής του αυξάνονται.

Τι είναι αυτό το "Great Reset" για το οποίο ακούμε τώρα; Με λίγα λόγια, το Great Reset αναφέρεται σε μια παγκόσμια ατζέντα για την παρακολούθηση και τον έλεγχο του κόσμου μέσω ψηφιακής επιτήρησης.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος James Corbett στην 16 Οκτωβρίου, Corbett Report παραπάνω, το Great Reset είναι ένα νέο «κοινωνικό συμβόλαιο» που συνδέει κάθε άτομο με αυτό μέσω μιας ηλεκτρονικής ταυτότητας που συνδέεται με τον τραπεζικό σας λογαριασμό και τα αρχεία υγείας και μια κοινωνική πιστωτική ταυτότητα που θα καταλήξει να υπαγορεύει κάθε πτυχή της ζωής σας.

Πρόκειται για την απαλλαγή από τον καπιταλισμό και την ελεύθερη επιχειρηματικότητα και την αντικατάστασή τους με «βιώσιμη ανάπτυξη» και «καπιταλισμό των ενδιαφερομένων μερών»-όροι που διαψεύδουν τις κακές, ανθρωπιστικές προθέσεις τους. Όπως σημειώνεται στο βιβλίο, " Technocracy : The Hard Road to World Order":

«… Η Αειφόρος Ανάπτυξη είναι Τεχνοκρατία… Το κίνημα Αειφόρου Ανάπτυξης έχει λάβει προσεκτικά βήματα για να αποκρύψει την πραγματική του ταυτότητα, στρατηγική και σκοπό, αλλά μόλις σηκωθεί το πέπλο, δεν θα το δεις ποτέ αλλιώς. Μόλις ξεσκεπαστεί η στρατηγική του, όλα τα άλλα θα αρχίσουν να έχουν νόημα ».

Το μεγάλο σχέδιο 

Στην ανάρτησή της στο blog "The Great Reset for Dummies", η Tessa Lena συνοψίζει τον σκοπό πίσω από την πρόσκληση για μια παγκόσμια "επαναφορά":

«Ο μαθηματικός λόγος για τη Μεγάλη Επαναφορά είναι ότι χάρη στην τεχνολογία, ο πλανήτης έχει γίνει μικρός και το άπειρο οικονομικό μοντέλο επέκτασης έχει καταρρεύσει - αλλά προφανώς, οι υπερπλούσιοι θέλουν να συνεχίσουν να παραμένουν εξαιρετικά πλούσιοι, και έτσι χρειάζονται ένα θαύμα, άλλο φούσκα, συν ένα χειρουργικά ακριβές σύστημα για τη διαχείριση αυτού που αντιλαμβάνονται ως «περιορισμένοι πόροι τους».

«Έτσι, θέλουν απεγνωσμένα μια φούσκα που να παρέχει νέα ανάπτυξη από τον αέρα - κυριολεκτικά - ενώ ταυτόχρονα επιδιώκουν να σφίξουν τις ζώνες των αγροτών, μια προσπάθεια που ξεκινά με« τροποποίηση συμπεριφοράς », γνωστή και ως επαναφορά της αίσθησης των δυτικών αγροτών για το δικαίωμα πρότυπα ζωής και ελευθερίες (βλέπε τρομερό «προνόμιο»).

«Ο ψυχολογικός λόγος για τη Μεγάλη Επαναφορά είναι ο φόβος να χάσουμε τον έλεγχο της ιδιοκτησίας, του πλανήτη. Υποθέτω ότι, αν διαθέτετε δισεκατομμύρια και μεταφέρετε τρισεκατομμύρια, η αντίληψή σας για την πραγματικότητα γίνεται αστεία και όλα από κάτω μοιάζουν με έναν λόφο μυρμηγκιών που υπάρχει για εσάς. Μόνο μυρμήγκια και αριθμοί, τα περιουσιακά σας στοιχεία. Έτσι, ο πρακτικός στόχος του Great Reset είναι η θεμελιώδης αναδιάρθρωση της παγκόσμιας οικονομίας και των γεωπολιτικών σχέσεων βασισμένη σε δύο παραδοχές:

«Ένα, ότι κάθε στοιχείο της φύσης και κάθε μορφή ζωής είναι μέρος της παγκόσμιας απογραφής (που διαχειρίζεται το δήθεν καλοκάγαθο κράτος, το οποίο, με τη σειρά του, ανήκει σε αρκετούς ξαφνικά καλοπροαίρετους πλούσιους ανθρώπους, μέσω της τεχνολογίας).

«Και δύο, ότι όλα τα αποθέματα πρέπει να ληφθούν αυστηρά υπόψη: να καταχωρηθούν σε μια κεντρική βάση δεδομένων, να είναι ευανάγνωστα από ένα σαρωτή και να αναγνωριστούν εύκολα και να διαχειρίζονται από AI, χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη« επιστήμη ».

«Ο στόχος είναι να μετρήσουμε και στη συνέχεια να διαχειριστούμε και να ελέγξουμε αποτελεσματικά όλους τους πόρους, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, σε άνευ προηγουμένου κλίμακα, με πρωτοφανή ψηφιακή… ακρίβεια - όλα αυτά ενώ οι κύριοι συνεχίζουν να επιδίδονται, απολαμβάνοντας τεράστια κομμάτια διατηρημένης φύσης, χωρίς περιττούς κυρίαρχους αγρότες και τους απρόβλεπτη ».

Οι παγκόσμιες ανακατανομές περιουσιακών στοιχείων δεν θα ωφελήσουν «τους ανθρώπους»

Αυτά τα νέα παγκόσμια «περιουσιακά στοιχεία» μπορούν επίσης να μετατραπούν σε ολοκαίνουργια χρηματοπιστωτικά μέσα που μπορούν στη συνέχεια να διαπραγματευτούν. Ένα παράδειγμα αυτού έδωσε η Vandana Shiva, Ph.D., στη συνέντευξή μου μαζί της.

Σε αυτό, εξήγησε πώς η Ινδία κατευθύνεται προς τη Μηδενική Φυσική Γεωργία -μια ολοκαίνουργια ιδέα της γεωργίας στην οποία οι αγρότες πρέπει να ανταλλάσσουν το ποσοστό άνθρακα στο έδαφός τους στην παγκόσμια αγορά εάν θέλουν να ζήσουν. Δεν θα πάρουν καθόλου χρήματα για τις καλλιέργειες που πραγματικά καλλιεργούν.

Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας ζωής που να μένει έξω από αυτό το σχέδιο Μεγάλης Επαναφοράς. Η προγραμματισμένη μεταρρύθμιση θα επηρεάσει τα πάντα, από την κυβέρνηση, την ενέργεια και τη χρηματοδότηση έως τα τρόφιμα, τα φάρμακα, τα ακίνητα, την αστυνόμευση και ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τους συνανθρώπους μας γενικότερα.

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής, φυσικά, είναι ένα σημαντικό εμπόδιο σε αυτό το σχέδιο, γι 'αυτό καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι άνθρωποι να χαλαρώσουν τις απόψεις τους σχετικά με το δικαίωμα της ιδιωτικής ζωής. Στις ΗΠΑ, έχουμε επίσης το Σύνταγμα που εμποδίζει , γι 'αυτό οι προσπάθειες υπονόμευσης, παράκαμψης, αγνόησης ή ακύρωσής του αυξάνονται.

«Συνοψίζοντας, το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα είναι ένας τεράστιος, άχαρος, εξαιρετικά ελεγχόμενος παγκόσμιος μεταφορέας των πάντων και όλων όπου η ιδιωτικότητα είναι εξαιρετικά δαπανηρή, η διαφωνία είναι αδιανόητη και η πνευματική υποταγή είναι υποχρεωτική.

Είναι σαν μια φαρμακευτική πραγματικότητα όλο το 24ωρο, εκτός από τα φάρμακα που είναι χημικά και ψηφιακά, και σας αναφέρουν πίσω στη μητέρα, η οποία μπορεί στη συνέχεια να σας τιμωρήσει για κακή συμπεριφορά, ας πούμε, εμποδίζοντας την πρόσβασή σας σε ορισμένα μέρη ή βάζοντας ένα κρατήστε τον ψηφιακό τραπεζικό λογαριασμό σας - ίσως χωρίς καμία απολύτως ανθρώπινη παρέμβαση », γράφει η Λένα .

Καπιταλισμός ενδιαφερόμενων μερών

Ένα άρθρο της 5ης Οκτωβρίου, Winter Oak , ασχολήθηκε με το «τεχνοκρατικό φασιστικό όραμα» του καθηγητή Klaus Schwab, ιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο του WEF που έγραψε το βιβλίο «The Fourth Industrial Revolution». Η Schwab ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2020 τη Μεγάλη Πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ , η οποία περιλαμβάνει την αφαίρεση όλων των ιδιωτικών περιουσιακών στοιχείων τους.

Εκτός από ένας ένθερμος τεχνοκράτης , ο Schwab έχει επίσης μια ισχυρή διαανθρωπιστική στροφή και μίλησε για ένα εγγύς μέλλον στο οποίο οι άνθρωποι θα συγχωνευτούν με τις μηχανές και στο οποίο οι αρχές επιβολής του νόμου θα είναι σε θέση να διαβάσουν το μυαλό μας.

Ο Winter Oak-ένας βρετανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός κοινωνικής δικαιοσύνης-επισημαίνει ότι ο Schwab και οι παγκοσμιοποιημένοι συνεργάτες του χρησιμοποιούν την πανδημία COVID-19 «για να παρακάμψουν τη δημοκρατική ευθύνη, να παρακάμψουν την αντίθεση, να επιταχύνουν την ατζέντα τους και να την επιβάλουν στην υπόλοιπη ανθρωπότητα εναντίον μας. θα."

«Τελικά, η Μεγάλη Επαναφορά θα οδηγήσει σε δύο βαθμίδες ή ανθρώπους: Την τεχνοκρατική ελίτ, που έχει όλη τη δύναμη και κυβερνά όλα τα περιουσιακά στοιχεία, και την υπόλοιπη ανθρωπότητα, που δεν έχει δύναμη, περιουσιακά στοιχεία και δεν λέει σε τίποτα. "

Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Το σχέδιο είναι ανοιχτό. Όπως σημειώνει το περιοδικό Time, «Η πανδημία COVID-19 παρείχε μια μοναδική ευκαιρία να σκεφτούμε το είδος του μέλλοντος που θέλουμε». Την ίδια δήλωση εξέδωσαν πολλοί πολιτικοί και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο τους τελευταίους μήνες.

Το βιβλίο του Schwab , " COVID-19: The Great Reset " προτρέπει επίσης τους ηγέτες της βιομηχανίας και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων να "κάνουν καλή χρήση της πανδημίας" και "να μην αφήσουν την κρίση να πάει χαμένη". Παρεμπιπτόντως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού Time και ιδρυτής του Salesforce, Marc Benioff, είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του WEF , οπότε είναι σαφώς εξοικειωμένος με το σχέδιο επαναφοράς.

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το σχέδιο πωλείται ως τρόπος, επιτέλους, να γίνει η ζωή δίκαιη και δίκαιη για όλους τους ανθρώπους, οι απαιτούμενες θυσίες δεν ισχύουν για τους τεχνοκράτες που διαχειρίζονται το σύστημα. Τελικά, η Μεγάλη Επαναφορά θα οδηγήσει σε δύο βαθμίδες ή ανθρώπους: την τεχνοκρατική ελίτ, που έχει όλη τη δύναμη και κυβερνά όλα τα περιουσιακά στοιχεία, και την υπόλοιπη ανθρωπότητα, που δεν έχει δύναμη, περιουσιακά στοιχεία και δεν λέει σε τίποτα.

Ενώ η τεχνοκρατία δεν είναι πολιτικό σύστημα αλλά οικονομικό, στην πράξη μοιάζει με φασισμό. Κανένα από αυτά δεν πωλείται υπό τη σημαία του φασισμού, φυσικά. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν οικονομικούς όρους όπως ο "καπιταλισμός των ενδιαφερομένων", που περιγράφεται από το περιοδικό Forbes ως "η έννοια ότι μια εταιρεία επικεντρώνεται στην κάλυψη των αναγκών όλων των ενδιαφερομένων μερών της: πελατών, εργαζομένων, συνεργατών, της κοινότητας και της κοινωνίας στο σύνολό της".

Στο ίδιο άρθρο, το Forbes επισημαίνει ότι αυτή η στρατηγική έχει ήδη δοκιμαστεί και αποτύχει. Απέτυχε επειδή η εξισορρόπηση των αντικρουόμενων ισχυρισμών των ενδιαφερομένων ήταν σχεδόν αδύνατη και οδήγησε μόνο σε μαζική σύγχυση και κακές αποδόσεις. Η αποτυχία αυτής της στρατηγικής είναι που οδήγησε τις μεγάλες επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στη μεγιστοποίηση της αξίας των μετόχων.

Τώρα, σε μια εποχή που η μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται υπό επίθεση επειδή «έριξε μεμονωμένα χρήματα στους μετόχους της και τα στελέχη της σε βάρος των πελατών, των εργαζομένων, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας στο σύνολό της», η απάντηση, λένε, είναι επιστροφή στον καπιταλισμό των ενδιαφερομένων μερών. Αλλά αν δεν λειτουργούσε πριν, τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει τώρα;

Μεγάλο σχέδιο επαναφοράς για μεγάλο φαγητό 

Ένα άρθρο στις 9 Νοεμβρίου στο The Defender, μια νέα πλατφόρμα μέσων από την Children's Health Defense , επισημαίνει επίσης τα προβλήματα με το σχέδιο Great Reset του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τη βιομηχανία τροφίμων :

«Οι αρχιτέκτονες του σχεδίου ισχυρίζονται ότι θα μειώσει την έλλειψη τροφής, την πείνα και τις ασθένειες, ακόμη και θα μετριάσει την κλιματική αλλαγή. Αλλά μια πιο προσεκτική ματιά στις εταιρείες και τις δεξαμενές σκέψης με τις οποίες συνεργάζεται το WEF για να ξεκινήσει αυτός ο παγκόσμιος μετασχηματισμός υποδηλώνει ότι το πραγματικό κίνητρο είναι ο αυστηρότερος εταιρικός έλεγχος στο σύστημα τροφίμων μέσω τεχνολογικών λύσεων ».

Εκτός από τη βιομηχανία τροφίμων, οι εταίροι περιλαμβάνουν γίγαντες εξόρυξης δεδομένων, τηλεπικοινωνίες, κατασκευαστές όπλων, χρηματοδότηση, εταιρείες φαρμάκων και τη βιομηχανία βιοτεχνολογίας.

Κοιτάζοντας αυτόν τον κατάλογο, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το WEF επιμένει στο μέλλον των τροφίμων και της δημόσιας υγείας που εξαρτώνται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (ΓΤΟ), πρωτεΐνες εργαστηριακής καλλιέργειας, φάρμακα και βιομηχανικές χημικές ουσίες.

Το φόρουμ EAT και η άνοδος του ιμπεριαλισμού των τροφίμων

Για να προωθήσει την εξαγορά πλαστών τροφίμων, το WEF συνεργάστηκε με το φόρουμ EAT, το οποίο θα θέσει την πολιτική ατζέντα για την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων. Το φόρουμ EAT συγχρηματοδοτήθηκε από το Wellcome Trust, το οποίο με τη σειρά του δημιουργήθηκε με την οικονομική βοήθεια της GlaxoSmithKline.

Η EAT αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με σχεδόν 40 κυβερνήσεις πόλεων σε όλη την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική και την Αυστραλία και διατηρεί στενές σχέσεις με εταιρείες απομίμησης κρέατος όπως η Impossible Foods, η οποία συγχρηματοδοτήθηκε από την Google, τον Jeff Bezos και τον Bill Gates .

Όπως σημειώνεται από το The Defender, ο απώτερος στόχος είναι «να αντικατασταθούν τα υγιεινά θρεπτικά τρόφιμα με γενετικά τροποποιημένες δημιουργίες εργαστηρίου». Για το σκοπό αυτό, το EAT συνεργάζεται με το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά (UNICEF) για τη δημιουργία παγκόσμιων διαιτητικών κατευθυντήριων γραμμών και πρωτοβουλιών βιώσιμης ανάπτυξης.

Η " Διατροφική Πλανητική Υγεία " που αναπτύχθηκε από το EAT είναι μια δίαιτα που υποτίθεται ότι θα αντικαταστήσει όλες τις άλλες. Ο Federic Leroy, καθηγητής επιστήμης τροφίμων και βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών δήλωσε στο The Defender :

«Η δίαιτα στοχεύει να μειώσει την κατανάλωση κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων στον παγκόσμιο πληθυσμό έως και 90% σε ορισμένες περιπτώσεις και να την αντικαταστήσει με εργαστηριακά τρόφιμα, δημητριακά και λάδι».

Η Vandana Shiva, Ph.D., έχει ασκήσει σκληρή κριτική κατά της προτεινόμενης δίαιτας λέγοντας ότι «δεν αφορά καθόλου τη διατροφή. Πρόκειται για μεγάλες επιχειρήσεις και αφορά την εταιρική εξαγορά του συστήματος τροφίμων » . Ο Defender προσθέτει :

«Σύμφωνα με τις εκθέσεις του EAT, οι μεγάλες προσαρμογές που θέλει να κάνει ο οργανισμός και οι εταιρικοί του εταίροι στο σύστημα τροφίμων είναι« απίθανο να είναι επιτυχημένες αν αφεθεί στο άτομο »και τις αλλαγές που επιθυμούν να επιβάλουν στις κοινωνικές διατροφικές συνήθειες και φαγητό. «απαιτούν αναδιαμόρφωση σε συστημικό επίπεδο με σκληρές πολιτικές παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν νόμους, φορολογικά μέτρα, επιδοτήσεις και κυρώσεις, αναδιαμόρφωση του εμπορίου και άλλα οικονομικά και διαρθρωτικά μέτρα».

Αλλά ο Shiva είπε ότι αυτή είναι η λανθασμένη προσέγγιση, επειδή «όλη η επιστήμη» δείχνει ότι οι δίαιτες πρέπει να επικεντρωθούν στην περιφερειακή και γεωγραφική βιοποικιλότητα. Εξήγησε ότι η «ομοιόμορφη παγκόσμια διατροφή της EAT θα παραχθεί με δυτική τεχνολογία και γεωργικά χημικά». Αυτό που αναφέρω ως τροφικός ιμπεριαλισμός επιβάλλεται σε κυρίαρχα έθνη με πολυεθνική πίεση ».

Το μέλλον των τροφίμων και της υγειονομικής περίθαλψης

Μπορείτε να αποκτήσετε μια αίσθηση για το πού κατευθύνεται το μέλλον των τροφίμων αναλύοντας τον στρατηγικό χάρτη πληροφοριών του WEF Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η προσέγγιση από πάνω προς τα κάτω συνδέει την παραγωγή τροφίμων σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένης της βιοτεχνολογίας, της χημικής βιομηχανίας, της τεχνητής νοημοσύνης, του διαδικτύου των πραγμάτων και της ψηφιακής οικονομίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Schwab και το στρατηγικό σχέδιο πληροφοριών του WEF, ανατρέξτε στο άρθρο της Covert Geopolitics , "Breaking Down the Global Elite's Great Reset Master Plan".

Εάν κάτι από αυτά σας εγείρει ανησυχία, πιθανότατα δεν θα σας αρέσει αυτό που έχει επιφυλάξει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ Υγείας για τη μεταρρύθμιση της υγειονομικής περίθαλψης. Όπως αναφέρεται αναλυτικά στην ιστοσελίδα τους:

«Το σημερινό μας μοντέλο έντασης κεφαλαίου, νοσοκομειακά κεντρικό, είναι μη βιώσιμο και αναποτελεσματικό. Η πλατφόρμα για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της υγείας και της υγειονομικής περίθαλψης αξιοποιεί ένα σύστημα παράδοσης δεδομένων και εικονικής φροντίδας, ενσωματωμένο σε όλη τη συνέχεια της φροντίδας από την πρόληψη ακριβείας έως την εξατομικευμένη παροχή φροντίδας… »

Βοηθώντας το WEF σε αυτόν τον μετασχηματισμό της υγειονομικής περίθαλψης είναι οι μεγαλύτεροι εταιρικοί εγκληματίες στην ιστορία του σύγχρονου κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Bill Gates , AstraZeneca , Bay er , Johnson & Johnson , Merck , Pfizer , Novartis και πλήθος άλλων .

Αυτές οι εταιρείες έχουν βρεθεί σε διάφορες εποχές ένοχες για κάθε είδους εγκλήματα για τα οποία έχουν πληρώσει πρόστιμα δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων. Είναι επίσης φορτωμένες με συγκρούσεις συμφερόντων σε σχεδόν κάθε εγχείρημα με την οποία συμμετέχουν. Ωστόσο, τώρα πιστεύουμε ότι αυτές οι εταιρείες θα αφήσουν στην άκρη τα κίνητρα κέρδους τους και θα διορθώσουν όλο το σύστημα;

Δημιουργήστε ξανά καλύτερα 

Όπως σημειώνεται σε άρθρο του WEF στις 21 Ιουλίου 2020, η οικονομική καταστροφή που προκαλείται από το κλείσιμο της πανδημίας COVID-19 «έχει τη δυνατότητα να συγκρατήσει την παγκόσμια ευημερία για τις επόμενες γενιές». Η απάντηση είναι να καταλήξουμε σε μέτρα τόνωσης, όπως η ανάπτυξη υποδομών, που μπορούν να επιτρέψουν στις χώρες να προχωρήσουν.

Όμως, ενώ είναι σε αυτό, οι χώρες καλούνται να βεβαιωθούν ότι το οικονομικό σύστημα θα «αποκατασταθεί καλύτερα». Μην κάνετε λάθος, αυτό το ελκυστικό σύνθημα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου Great Reset και δεν μπορεί να διαχωριστεί από αυτό, όσο αλτρουιστικό και αν ακούγεται. Όπως αναφέρει το Fox News:

«Ένα ριζοσπαστικό κίνημα που ονομάζεται Great Reset, το οποίο αγκαλιάζουν μερικοί Δημοκρατικοί, αποτελεί σοβαρή απειλή για την ελευθερία και τις ελεύθερες αγορές στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο… Η Μεγάλη Επαναφορά είναι ίσως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον καπιταλισμό και τα ατομικά δικαιώματα από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης …

«Θα κατέστρεφε το σημερινό καπιταλιστικό σύστημα και θα το αντικαθιστούσε με προοδευτικά και μοντέρνα σοσιαλιστικά συστήματα, με ιδιαίτερη έμφαση στις οικο-σοσιαλιστικές πολιτικές ... Οι ιδέες πολιτικής που προσφέρονται από τους υποστηρικτές του" Great Reset "περιλαμβάνουν βασικά προγράμματα εισοδήματος που παρέχονται από την κυβέρνηση, καθολική υγειονομική περίθαλψη, μαζικές αυξήσεις φόρων και η Green New Deal…

«Για παράδειγμα, σε μια εκστρατεία στις 9 Ιουλίου, ο Μπάιντεν είπε ότι πρέπει να τερματίσουμε την« εποχή του μετοχικού καπιταλισμού », ένα σημαντικό μέρος της πρότασης Great Reset που θα άλλαζε τον τρόπο αξιολόγησης των εταιρειών, αυξάνοντας τις αιτίες κοινωνικής δικαιοσύνης και τις ανησυχίες για την κλιματική αλλαγή για τα δικαιώματα ιδιοκτησίας…

"Το σχέδιο Build Back Better προέρχεται κατευθείαν από το playbook του Great Reset ... Μόλις στις 13 Ιουλίου, το WEF προώθησε το" χτίσιμο πίσω καλύτερα "μέσω προγραμμάτων υποδομής" πράσινων "στο πλαίσιο της Μεγάλης Επαναφοράς ..."

Μέρος του "χτίζοντας καλύτερα" είναι να μετατοπιστεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε ένα πλήρως ψηφιακό νομισματικό σύστημα, το οποίο με τη σειρά του αποτελεί μέρος του συστήματος κοινωνικού ελέγχου, καθώς μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για να δώσει κίνητρα στις επιθυμητές συμπεριφορές και να αποθαρρύνει ανεπιθύμητες.

Ένα άρθρο της 13ης Αυγούστου στον ιστότοπο της Federal Reserve συζητά τα υποτιθέμενα οφέλη ενός ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας (CBDC). Υπάρχει γενική συμφωνία μεταξύ εμπειρογνωμόνων ότι οι περισσότερες μεγάλες χώρες θα εφαρμόσουν το CBDC μέσα στα επόμενα δύο έως τέσσερα χρόνια.

Πολλοί απληροφόρητοι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτά τα νέα CBDC θα μοιάζουν πολύ με τα υπάρχοντα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, αλλά θα κάνουν λάθος. Το Bitcoin είναι αποκεντρωμένο και μια ορθολογική στρατηγική για να εξαιρεθείτε από το υπάρχον σύστημα ελέγχου της κεντρικής τράπεζας, ενώ αυτά τα CBDC θα συγκεντρωθούν και θα ελέγχονται πλήρως από τις κεντρικές τράπεζες και θα έχουν έξυπνα συμβόλαια που θα επιτρέπουν στις τράπεζες να παρακολουθούν και να ελέγχουν τη ζωή σας.

Ο οδηγός The Great Reset psyops

Είναι αυτονόητο ότι για να επιτευχθεί αυτός ο ριζικός μετασχηματισμός κάθε μέρους της κοινωνίας έχει τις προκλήσεις του. Κανένα άτομο με το σωστό μυαλό του δεν θα συμφωνούσε με αυτό εάν είχε επίγνωση των λεπτομερειών του όλου σχεδίου. Έτσι, για να το ξεπεράσουν, έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ψυχολογική χειραγώγηση και ο φόβος είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο που υπάρχει.

Όπως εξηγείται από τον ψυχίατρο Δρ Peter Breggin , υπάρχει μια ολόκληρη σχολή έρευνας για τη δημόσια υγεία που επικεντρώνεται στον εντοπισμό των πιο αποτελεσματικών τρόπων για να τρομάξει τους ανθρώπους να δεχτούν τα επιθυμητά μέτρα δημόσιας υγείας.

Προσθέτοντας σύγχυση και αβεβαιότητα στο μείγμα, μπορείτε να φέρετε ένα άτομο από το φόβο στο άγχος - μια κατάσταση σύγχυσης στην οποία δεν μπορείτε πλέον να σκέφτεστε λογικά - και σε αυτήν την κατάσταση, χειραγωγείτε πιο εύκολα. Το παρακάτω γράφημα απεικονίζει τον κεντρικό ρόλο του φόβου για την επιτυχή διάδοση του Great Reset.

Η κοινωνική μηχανική είναι κεντρική στην τεχνοκρατική διακυβέρνηση

Κλείνοντας, να έχετε κατά νου ότι η τεχνοκρατία είναι εγγενώς μια τεχνολογική κοινωνία που βασίζεται στην κοινωνική μηχανική. Ο φόβος δεν είναι παρά ένα εργαλείο χειραγώγησης. Η εστίαση στην «επιστήμη» είναι άλλη. Κάθε φορά που διαφωνεί κάποιος, κατηγορείται απλώς ότι είναι «αντι-επιστήμη» και κάθε επιστήμη που έρχεται σε αντίθεση με το status quo δηλώνεται «επιστήμη που καταρρίπτεται».

Η μόνη επιστήμη που έχει σημασία είναι ό, τι θεωρούν οι τεχνοκράτες αληθινή, όσα στοιχεία και αν υπάρχουν εναντίον της. Το είδαμε από πρώτο χέρι κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, καθώς η Big Tech λογοκρίνει και απαγορεύει οτιδήποτε αντίκειται στις απόψεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το οποίο είναι ένα ακόμη γρανάζι στην τεχνοκρατική μηχανή.

Εάν επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η λογοκρισία , το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από καταστροφικό. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε για διαφάνεια και αλήθεια. Πρέπει να επιμείνουμε στην ιατρική ελευθερία, την προσωπική ελευθερία και το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή.

Ένας αγώνας ιδιαίτερα που δεν βλέπω να μπορούμε να αποφύγουμε είναι ο αγώνας ενάντια στα υποχρεωτικά εμβόλια COVID-19. Εάν δεν πάρουμε σταθερή θέση εναντίον αυτού και αγωνιστούμε για το δικαίωμα να κάνουμε τη δική μας επιλογή, δεν θα τελειώσει η ιατρική τυραννία που θα ακολουθήσει. Όπως σημειώνεται στο άρθρο της Κρυφής Γεωπολιτικής .

«Όπως ίσως μαντέψατε,« η πιο σημαντική άγκυρα ανάκαμψης είναι για έναν εμβολιασμό COVID-19 ... Το συμπέρασμα είναι ότι χωρίς εμβόλιο ο κόσμος δεν θα μπορεί να επιστρέψει σε οποιαδήποτε αίσθηση κανονικότητας, ιδίως όσον αφορά την ανοιχτή αλληλεπίδραση με το δικό σας συνάνθρωπος …

Μπορείτε πραγματικά να συμμετάσχετε στις παγκόσμιες προσπάθειες για την ακρωτηρίαση της ικανότητας του οργανωμένου εγκληματικού εγκλήματος του Deep State για γενοκτονία, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ελευθερία της υγειονομικής περίθαλψης, μποϊκοτάροντας οριστικά το Big Pharma ».

Δημοσιεύτηκε με άδεια της Mercola .