Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουμε τέτοιους; Έστω ΕΝΑΝ;; Πορτογαλία: Δικαστής μήνυσε Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της χώρας για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας σε σχέση με διαχείριση υγειονομικής κρίσης covid19!! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πορτογαλία ένας ψυχωμένος κι ακατάβλητος δικαστής κατέθεσε μήνυση κατά Προέδρου της χώρας και Πρωθυπουργού για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας... ενώ προηγουμένως είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για επικριτικές δηλώσεις του για μέτρα της υγειονομικής διαχείρισης της κρίσης. Χθες είχε έντονη λογομαχία με αστυνομικούς έξω από το κτίριο του ανώτερου δικαστικού συμβουλίου όπου θα εξεταζόταν η υπόθεση του και πειθαρχική δίωξη εις βάρος του.

Η έντονη αντιπαράθεση με αστυνομικούς έγινε μπροστά στην κάμερα και προειδοποιεί τους αστυνομικούς ότι ως δικαστής μπορεί να διατάξει τη σύλληψή τους.Ο δικαστής μου λέει είμαι πάνω από εσάς! Δεν πρόκειται να πειράξετε κανέναν εδώ! Είναι ντροπή να συλλαμβάνετε ανθρώπους γιατί δεν φορούν μάσκα! Γυρίστε σπίτια σας και κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και πείτε τους τι κάνατε τι είναι κρίμα !!

Τους λέει δηλ. ότι αυτοί δεν μπορούν να συλλάβουν κανέναν από τους υποστηρικτές του που ήρθαν να του συμπαρασταθούν γιατί διώκεται επειδή μήνυσε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Πρόεδρο και Πρωθυπουργό.

Ένας εναντίον όλων …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive