Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Νέες εικόνες Σ-Ο-Κ για τα συστατικά του εμβολίου! Επιστήμονας βάζει «μπουρλότο»!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Χρησιμοποίησε όλα τα «εργαλεία» της τεχνολογίας για να δείξει όσα θα δείτε! Στην Ελλάδα θα γίνει αντίστοιχη έρευνα;;; Ο κόσμος δεν οφείλει να ξέρει τι ισχύει και τι όχι;;; «Είναι άλλη μια βόμβα!... Το θέμα είναι καυτό, επειδή οι εταιρείες  έχουν αποτύχει ξανά και ξανά, να αποκαλύψουν όλα όσα περιέχουν τα εμβόλια.  Στην πρώτη αποκάλυψη, όπως γνωρίζετε, είδαμε από το La Quinta Columna θυμηθείτε,- έδειξαν  οπτικά στοιχεία από το τοξικό οξείδιο του  γραφενίου, και από τότε είχαμε αναφορές από ξένες ύλες ξένων ουσιών όπως τα μέταλλα, και είδαμε οπτικά κατεστραμμένα ερυθρά αιμοσφαίρια από το Ηνωμένο Βασίλειο κι από τη Γερμανία.   Tώρα έχουμε ένα εκπληκτικό σύνολο αποτελεσμάτων από έναν ειδικό στη μικροσκόπηση, τον dr Robert Young, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι έχει εξετάσει το περιεχόμενο -πολλαπλών φιαλιδίων και από τις τέσσερις εταιρείες οι οποίες είναι η pfizer, η moderna, η j&j and η astrazeneca.  Χρησιμοποίησε ένα κανονικό μικροσκόπιο, το οποίο θα λέγατε οπτική μικροσκόπηση. Χρησιμοποίησε φωτεινό πεδίο και φάση, ph φάση, συγκριτική μικροσκόπηση σκοτεινού πεδίου, για τα οποία έχουμε δείξει στοιχεία άλλων, από άλλους γιατρούς, εδώ στην εκπομπή. Χρησιμοποίησε απορρόφηση UV στη φασματοσκοπία φθορισμού, χρησιμοποίησε έναν αριθμό διαφορετικών μικροσκοπικών ηλεκτρονίων, όχι μόνο ένα, αλλά διαφορετικούς τύπους αυτών, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Και χρησιμοποίησε επίσης, πυρηνικό μαγνητικό συντονισμό, όπως την προσέγγιση τύπου mri».  Αυτά αναφέρει αμερικανικό ρεπορτάζ!  Παρατίθεται δημοσιογραφικά το βίντεο, στο οποίο θα δείτε φωτογραφίες του εν λόγω επιστήμονα σε σχέση με τα συστατικά του εμβολίου!  ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ;;;

2 σχόλια:

  1. COVID19 – Μάθημα Ηθικής – Dr. Julie Ponesse, Καθηγήτρια Ηθικής στον Καναδά

    https://rumble.com/vmbg95-covid19-dr.-julie-ponesse-.html

    Η Dr. Julie Ponesse, Καθηγήτρια Ηθικής, στο Πανεπιστήμιο Huron του Δυτικού Οντάριο στον Καναδά, ξεσπά σε ένα συγκλονιστικό βίντεο, εν αναμονή της απόλυσης επειδή επέλεξε να μην κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19.

    Επικαλούμενη τον φιλόσοφο Σωκράτη, τον Μεγάλο Ταξιδευτή της Αλήθειας, στρέφεται ενάντια στην επιβολή εμβολίου, καταγγέλλοντας την λογική του «εξαναγκασμού των ανθρώπων σε ιατρικές διαδικασίες».

    Διδάσκει ένα τελευταίο μάθημα ΗΘΙΚΗΣ στους φοιτητές της! Στο τέλος μάλιστα δεν αντέχει και βάζει τα κλάματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε επανεμφάνιση του Ναζισμού. Ο κόσμος ενημερώνεται από τα συστημικά ΜΜΕ, από Ιατρούς που έχουν λάβει υποτροφίες από τον Μεγάλο Αδελφό, από το πολιτικό σύστημα που λειτουργεί με βάση την κομματοκρατία και τη συναλλαγή, και από πολιτικούς που ανήκουν στη ΝΤΠ. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ετοίμασαν ένα βιολογικό όπλο που η Δικαστική, η εκκλησιαστική και η στρατιωτική εξουσία δεν το κατέστρεψε γιατί είναι διεφθαρμένες. Ο αγών έχει αρχίσει ας είμαστε εμείς αυτοί που σώζοντας την Ελλάδα θα σώσουμε τον κόσμο. Αντίσταση σε όλα τα επίπεδα, απέναντί μας έχουμε ανθρωπάκια της πλάκας, που εμβολιάζονται με placebo και νομίζουν ότι όλοι κοιμόμαστε. Μαζί μας είναι και όσοι εξαναγκάσθηκαν ή εξαπατήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive