Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ. Ο ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ. Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ''ΠΑΙΔΙΑ''.ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ''ΗΛΙΟΣ'' ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ.

Από τους Γιάννη Βαγγελάτο-Βασίλη Μπόνιο
Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph: Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας. Ιδού η μελέτη των Τσιόδρα-Μαγιορκίνη-Παρασκευή-Κωστάκη-Παναγιωτακόπουλου....
Μία νέα έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph αποκάλυψε ότι οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν πέρσι (7 Μαρτίου) μία επιστολή που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό κύρους Lancet, μέσω της οποίας χαρακτήριζαν ως συνομωσιολόγους εκείνους που υποστηρίζουν την εργαστηριακή προέλευση του κορωνοϊού, είχαν σχέσεις με Κινέζους ερευνητές, είτε ως συνάδελφοι είτε ως χορηγοί.
Ανάμεσα στις μελέτες που χρησιμοποίησε ο Daszak για να συγκαλύψει την εργαστηριακή προέλευση του ιού και ένα πιθανό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ήταν και η διαβόητη μελέτη του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα με ημερομηνία Ιανουάριος 2020 με την οποία ο Οφφισικιάλιος διαπίστωνε τη φυσική προέλευση της πανδημίας.
Όλη η συζήτηση σχετικά με το αν η Covid-19 είχε ανθρωπογενή προέλευση ή αν διέρρευσε από το εργαστήριο στη Wuhan, τη μεγάλη κινεζική πόλη που ήταν το σημείο μηδέν του ιού, ουσιαστικά είχε παυθεί έπειτα από τη συγκεκριμένη επιστολή.
Ωστόσο, η έρευνα της Daily Telegraph, σχετικά με τους υπογράφοντες, διαπίστωσε ότι οι 26 είχαν κάποια σχέση με το Ινστιτούτο ιολογίας, όπου υπάρχει ο ισχυρισμός ότι από εκεί διέρρευσε ο κορωνοϊός, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αμεροληψία τους.
Στους υπογράφοντες περιλαμβάνονται οι Dr. Peter Daszak, ο Βρετανός πρόεδρος της EcoHealth Alliance, η οργάνωση του οποίου υπήρξε χορηγός αμφιλεγόμενης έρευνας στο Ινστιτούτο και ο επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, Sir Jeremy Farrar. Μόνο ένας, ο Δρ. Ronald Corley, ειδικός μικροβιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, βρέθηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με χρηματοδότες ή ερευνητές του συγκεκριμένου ινστιτούτο.
Δρ Peter Daszak
Ζωολόγος, EcoHealth Alliance, Νέα Υόρκη
Ο ενορχηστρωτής της επιστολής του Lancet, ο Βρετανός ζωολόγος Peter Daszak, διαπιστώθηκε ότι είχε σύγκρουση συμφερόντων, καθώς ήταν πρόεδρος της EcoHealth με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία χρηματοδότησε έρευνες στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan. Ωστόσο, αυτή η ιδιότητα δεν δηλώθηκε εξ αρχής, τη στιγμή που συντάχτηκε η επιστολή και έτσι το Lancet αναγκάστηκε αργότερα να δημοσιεύσει ένα πρόσθετο κομμάτι, αναγνωρίζοντας τη σχέση του Daszak με την EcoHealth Alliance.
Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του νόμου των ΗΠΑ σχετικά με την Ελευθερία της Πληροφορίας, ο Daszak φέρεται να αποκάλυψε στις 8 Φεβρουαρίου ότι συνέταξε την επιστολή όταν του ζητήθηκε από τους «συνεργάτες» στην Κίνα ως «απόδειξη υποστήριξης».
Εξαιτίας του σκανδάλου, ανεστάλη η συμμετοχή του Δρ. Daszak στην επιτροπή του περιοδικού που υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ και η οποία εξετάζει την προέλευση της πανδημίας. Ωστόσο, η Telegraph ισχυρίζεται ότι άλλοι πέντε υπογράφοντες εργάστηκαν επίσης για τον ίδιο οργανισμό, χωρίς να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία. Δύο τέτοιοι είναι ο Dr. William Karesh, ειδικός μολυσματικών ασθενειών και ο καθηγητής Hume Field, ειδικός κτηνιατρικών επιστημών.
Dr. Jeremy Farrar
Dr. Jeremy Farrar
Ειδικός στην ιατρική των τροπικών περιοχών της Γης και σύμβουλος στην κυβερνητική ομάδα SAGE & The Wellcome Trust του Λονδίνου
Στην έρευνα της, η Telegraph διαπίστωσε επίσης ότι τρεις από τους υπογράφοντες της επιστολής του Lancet ήταν από το βρετανικό φιλανθρωπικό ίδρυμα Wellcome Trust, το οποίο ασχολείται με την έρευνα για την υγεία. Ο υπογράφων, Sir Jeremy Farrar, μέλος του Sage του Ηνωμένου Βασιλείου και διευθυντής του ιδρύματος, έχει κάνει ιατρικές δημοσιεύσεις στο παρελθόν σε συνεργασία με τον George Gao, επικεφαλής του κινεζικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και τον οποίο έχει χαρακτηρίσει ως «παλιό φίλο».
Ο Dr. Gao, που σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είναι πρώην βοηθός έρευνας στο Wellcome Trust. Ο Daszak ισχυρίστηκε ότι ο Dr. Gao υποστήριξε την υποψηφιότητά του στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών, σύμφωνα με την Telegraph.
Ο Κινέζος επιστήμονας έχει επίσης διασυνδέσεις με την Shi Zhengli, τη γνωστή ως «batwoman» λόγω της έρευνας της για τους κορωνοϊούς νυχτερίδων στη Wuhan. Η ομάδα της ανακάλυψε έναν ιό το 2013, ο οποίος είναι ο πιο κοντινός που έχει βρεθεί ποτέ με τον Sars-Cov-2, τον ιό που προκαλεί την Covid-19.
Δύο άλλοι υπογράφοντες της επιστολής του Lancet, η Dr. Josie Golding και ο καθηγητής Mike Turner είναι γνωστό ότι έχουν τρέχουσες ή προηγούμενες σχέσεις με το ίδρυμα Wellcome Trust. Ο Dr. Golding είναι ο επικεφαλής του Trust’s Epidemics, ενώ ο καθηγητής Turner είναι εμπειρογνώμονας Παρασιτολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης και παλαιότερα είχε συνεργαστεί με το βρετανικό ίδρυμα.
Μιλώντας στην MailOnline τον Ιούνιο σχετικά με τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής, ο Δρ. Farrar είχε αναφέρει ότι «η προέλευση του Sars -Cov -2 δεν είναι ακόμη σίγουρη και είναι πιθανό να μη βρεθεί ποτέ. Η φύση όμως είναι μια πανίσχυρη δύναμη και, κατά τη γνώμη μου, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ο ιός πέρασε από τα ζώα στους ανθρώπους και στη συνέχεια εξελίχθηκε μέσω των ανθρώπων. Τα πιο αξιόπιστα επιστημονικά στοιχεία που υπάρχουν μέχρι σήμερα το δείχνουν αυτό. Πιθανότατα πέρασε από το φράγμα των ειδών για να μολύνει και στη συνέχεια προσαρμόστηκε στους ανθρώπους, κάποια στιγμή το 2019. Αλλά υπάρχουν και άλλες πιθανότητες που δεν μπορούν να αποκλειστούν εντελώς και η διατήρηση ανοιχτής σκέψης είναι κρίσιμη. Ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για ατεκμηρίωτες φήμες ή θεωρίες συνωμοσίας που συχνά τροφοδοτούνται για πολιτικούς σκοπούς» είχε δηλώσει ο ίδιος.
Καθηγήτρια Linda Saif
Ειδική μικροβιολογίας στο κρατικό πανεπιστήμιο του Οχάιο
Η ειδικός στη μικροβιολογία, καθηγήτρια Linda Saif, μια άλλη υπογράφουσα της επιστολής στο Lancet, είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια ενός εργαστηριακού workshop της Wuhan τον Μάιο του 2017, μαζί με τους Dr. Shi και Dr. Gao, με αντικείμενο τους κορωνοϊούς των ζώων. Το workshop διοργανώθηκε εν μέρει από το Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan και εκτός των άλλων συζητήθηκε και το επίπεδο ασφάλειας στα κινεζικά εργαστήρια.
Global Virome Project
Δύο ακόμη υπογράφοντες στην επιστολή Lancet είναι στην ηγετική ομάδα του Global Virome Project, μίας ομάδας οργανισμών των οποίων ο στόχος είναι να εντοπίσουν και να αναγνωρίσουν το 99% ή περισσοτέρων πιθανών ζωονόσων ιογενών απειλών. Ο Daszak είνα ταμίας του Global Virome Project, ο Δρ. Gao βοήθησε στο να ξεκινήσει, ενώ η EcoHealth Alliance είναι ένας από τους εταίρους. Το Global Virome Project ανέλαβε το έργο Predict, το οποίο ανακάλυψε περισσότερους από 1.000 μοναδικούς ιούς σε ζώα και ανθρώπους. Ωστόσο, σύμφωνα με την The Telegraph, το έργο Predict βρέθηκε επίσης ότι χρηματοδοτούσε μία μερικώς αμφιλεγόμενη εργασία (Gain Of Function) από ερευνητές της Wuhan για τους κορωνoϊούς νυχτερίδων, οι οποίοι τροποποιήθηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μπορούν να μολύνουν ανθρώπους. Τα κεφάλαια για την έρευνα δόθηκαν από τη EcoHealth Alliance.
Καθηγητής John Mackenzie
Ειδικός μολυσματικών ασθενειών στις τροπικές περιοχές, Curtin University, Perth, Australia
Ο καθηγητής John Mackenzie, ο οποίος εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Curtin στο Περθ της Αυστραλίας, ήταν ένας άλλος από τους υπογράφοντες. Η έρευνα της εφημερίδας διαπίστωσε ότι ο ίδιος δεν αποκάλυψε ότι εξακολουθούσε να είναι μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Κέντρου Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων στο ινστιτούτο της Wuhan όταν έβαλε το όνομα του στη επιστολή του Lancet.
Καθηγητής Kanta Subbarao
Ειδικός ιολογίας, Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, Αυστραλία
Ο καθηγητής Kanta Subbarao, ένας άλλος υπογράφων από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, μίλησε σε ένα συνέδριο για τις αναδυόμενες ασθένειες στη Wuhan το 2016, το οποίο διοργανώθηκε εν μέρει από το Ινστιτούτο ιολογίας της πόλης. Ο καθηγητής ήταν ακόμη επικεφαλής του τμήματος των αναδυόμενων αναπνευστικών ιών του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAD). Πέντε ακόμη από τους υπογράφοντες της επιστολής βρέθηκαν όλοι από την έρευνα ότι έχουν δημοσιεύσει άρθρα σε συνεργασία με τον καθηγητή Ralph Baric.
Καθηγητής Ralph Baric
Καθηγητής Ralph Baric
Ενώ ο καθηγητής Ralph Baric παραλείφθηκε από τη λίστα των υπογραφόντων, συνεργαζόταν με την Shi Zhengli και το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, ερευνώντας γενετικά χειραγωγημένους κορωνοϊούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσαν να μολύνουν ανθρώπους. Νωρίτερα φέτος, οι Ρεπουμπλικανοί στις ΗΠΑ υποστήριξαν ότι ο ιός ήταν πιθανώς γενετικά τροποποιημένος και αναφέρθηκαν σε μια συνέντευξη του Baric στην οποία ο καθηγής είχε ισχρυστεί ότι ήταν δυνατό να δημιουργηθεί ένας ιός «χωρίς να αφήσει ίχνη».
Ο Ralph Baric είχε πεισθεί να προσθέσει το όνομά του στην επιστολή του Lancet από τον Daszak, όπως αποδεικνύεται μέσω των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους. Ο Daszak είχε γράψει ότι θα δημοσιεύσει την επιστολή με τέτοιο τρόπο που να μην «συνδέεται με τη συνεργασία μας, ώστε να προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο ότι πρόκειται για μια ανεξάρτητη φωνή».
Καθηγητής Peter Palese
Ειδικός μικροβιολογίας, Ιατρική Σχολή Icahn, Νέα Υόρκη
Ορισμένοι από αυτούς που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet έχουν αλλάξει στάση από τότε που κάποιοι ξεκίνησαν να ζητούν πλήρη έρευνα για την προέλευση της Covid-19. Μιλώντας στην MailOnline τον Ιούνιο, ο καθηγητής Peter Palese είχε δηλώσει ότι «πιστεύω πως απαιτείται ενδελεχής έρευνα για την προέλευση του ιού Covid -19. Έχουν εμφανιστεί πολλές ανησυχητικές πληροφορίες μετά από την επιστολή Lancet που υπέγραψα, οπότε θέλω να δω απαντήσεις που να καλύπτουν όλες τις ερωτήσεις». Ερωτηθείς για το πώς προσεγγίστηκε αρχικά προκειμένου να υπογράψει και ποιες νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως συγκεκριμένα, ο καθηγητής Palese αρνήθηκε να σχολιάσει.
Καθηγητής Stanley Perlman
Ειδικός μικροβιολογίας, Πανεπιστήμιο της Αϊόβα
Ο υπογράφων καθηγητής Stanley Perlman, του Πανεπιστημίου της Αϊόβα, δήλωσε στην The Telegraph ότι «είναι δύσκολο να εξαλειφθεί η πιθανότητα μίας πιθανής εργαστηριακής διαρροής ως μέρος της διαδικασίας, οπότε αυτό (το ενδεχόμενο) πρέπει ακόμη να εξεταστεί».
Καθηγητής Charles Calisher
Ειδικός μικροβιολογίας στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κολοράντο
Ο καθηγητής Charles Calisher υποβάθμισε τη σημασία της συγκεκριμένης επιστολής του Labcet στη Telegraph, δηλώνοντας ότι η πρόθεση πίσω από αυτήν δεν ήταν ποτέ να υποδηλώσει ότι η Covid-19 μπορεί να μην προέρχεται από τη φύση, αλλά περισσότερο ότι υπήρχε έλλειψη δεδομένων για να τεκμηριωθεί ένας τέτοιος ισχυρισμός.
Καθηγητής Bernard Roizman
Ειδικός μικροβιολογίας, Πανεπιστήμιο του Σικάγο
Ο καθηγητής Bernard Roizman δήλωσε στη Wall Street Journal το Μάιο ότι μετά από την υπογραφή της επιστολής, έχει πειστεί ότι ο θανατηφόρος ιός απελευθερώθηκε από «ατημέλητους» επιστήμονες.
Δρ. Ronald Corley
Ειδικός μικροβιολογίας, Ινστιτούτο NEIDL, Βοστώνη
Από τους 27 υπογράφοντες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet, η Telegraph ανέφερε ότι δεν κατάφερε να βρει κάποια σχέση με το ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan ενός μόνο, του Δρ. Ronald Corley από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.
Αντιδρώντας στα ευρήματα της έρευνας, ερευνητές της θεωρίας της εργαστηριακής διαρροής που μπλοκαρίστηκαν και χαρακτηρίστηκαν θεωρητικοί συνωμοσίας, χαρακτήρισαν την Παρασκευή στην εφημερίδα την επιστολή Lancet ως «ακραίο κάλυμμα» της αληθινής ιστορίας. Ένας από αυτός, ο καθηγητής μοριακής βιλογίας Richard Ebright, από το Πανεπιστήμιο Rutgers, ήταν από εκείνους που πάλεψε προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια πίσω από την πανδημία της Covid. Ανέφερε στην Telegraph ότι μετά την προσθήκη του Ιουνίου που αποκάλυψε ότι ο Daszak είχε σχέσεις με το ινστιτούτο της Wuhan, οι άλλοι 27 υπογράφοντες κλήθηκαν να αναφέρουν τις δικές τους σχέσεις με το εργαστήριο. «Είναι απίστευτο ότι μόνο ο Daszak το έκανε», είπε ο Ebright στην εφημερίδα.
«Δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις συμφερόντων για κανέναν από τους άλλους 26 υπογράφοντες της επιστολής, ούτε καν από εκείνους με προφανώς ουσιώδεις αδιέξοδες συγκρούσεις, όπως οι υπάλληλοι της EcoHealth και οι εργολάβοι του Predict» ανέφερε.
Σωτήρης Τσιόδρας> Ενας σκοτεινός Οφφικιάλιος
Μετά την κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet που ξαναβάζει την εργαστηριακή προέλευση του ιού στο τραπέζι-άρα και το σενάριο ο ιός να έχει απελευθερωθεί συνειδητά κατά της ανθρωπότητας- και με την “αξιοποίηση” των παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων της Wuhan να έχει μετατραπεί σε πανδημία οι ευθύνες των καθηγητών
Βy The Clockwork Orange Times Team
Paraskevis D
Kostaki EG
Magiorkinis G
Panayiotakopoulos G
Tsiodras S
στη συγκάλυψη ενός εγκλήματος (είτε εκούσια είτε ακούσια) θα μπορούσαν κάποια στιγμή να αποδοθούν.
Οι ανωτέρω καθηγητές έσπευσαν αλλόκοτα νωρίς να υπογράψουν μελέτη που απέκλειε την εργαστηριακή προέλευση του ιού.
Την μελέτη τους και 7 άλλες αξιοποίησε ο διαβόητος Peter Daszak ο οποίος με πληρωμένη μελέτη στο Lancet και με τη συμμετοχή στη συγκάλυψη των κολοσσών των media και των social media εξαφάνισε κάθε υπόθεση εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Πριν καν η ασθένεια καταχωρηθεί ως πανδημία (κάτι που έγινε από τον ΠΟΥ τον Μάρτιο του 2020) οι ανωτέρω κύριοι και η κυρία Κostaki EG έσπευσαν να αποκλείσουν κάθε άλλου είδους προέλευση πέρα από τη φυσική. Γιατί τόσο νωρίς;
Που βάσισαν τη μελέτη τους;
Ποια πρεμούρα έκανε τους καθηγητές να σπεύσουν να υπογράψουν μία τέτοια μελέτη;
Πως ήρθαν σε επαφή με τον Peter Daszak ο οποίος χρησιμοποίησε τη μελέτη τους για να εξαφανίσει κάθε σενάριο εργαστηριακής προέλευσης του ιού το οποίο αυτόματα βάζει στο τραπέζι δύο υποσενάρια, το ατύχημα και την εσκεμμένη ενέργεια;
Σημειώνουμε ότι η Τελετή Έναρξης των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων της Wuhan έγινε στις 18 Οκτωβρίου του 2019. Την ίδια μέρα στη Νέα Υόρκη το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, το Ιδρυμα Gates και το Johns Hopkins University διοργάνωσαν το Event 201 το οποίο είχε θέμα μία Ασκηση Παγκόσμιας Πανδημίας με 65 εκατ. νεκρούς!
Στη συνέχεια θα υπήρχαν ακόμη περισσότερες αλλόκοτες συμπτώσεις αλλά και μία τεράστια απόπειρα συγκάλυψης της εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Θα ακολουθούσαν τα ψεύδη του Fauci ότι δεν χρηματοδοτούσε gain of function πειράματα ενώ 900 σελίδες ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι το έκανε. Θα ακολουθούσε η περίεργη εξαφάνιση των φαρμάκων ώσπου μόλις πρόσφατα ήρθε το NHS να ανακοινώσει τη χορήγηση στους ασθενείς του Ηνωμένου Βασιλείου του μονοκλωνικού φαρμάκου που έκανε περδίκι τον Τραμπ σε χρόνο dt.
Στο μεταξύ έχουν εξαφανισθεί περιέργως το φάρμακο που υποστήριξε ότι παρασκεύασε η ομάδα του Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Ralph Baric ο οποίος είναι μανούλα στους gain of function ιούς και ο οποίος είναι αυτός που εκπαίδευσε την Κινέζα Batwoman στη παρασκευή τους. Ο καθηγητής πολύ νωρίς το 2020 είχε υποστηρίξει ότι ο ίδιος και η ομάδα του έχουν το φάρμακο κατά της COVID-19 και όλων των μεταλλάξεων.
Ακολούθησε η εξαφάνιση σχεδόν του Ισραηλινού spray από τη μύτη που σκοτώνει τον ιό και στο οποίο έχει επενδύσει ακόμη και εταιρία του Γουόρεν Μπάφετ.
Ακολούθησε η εξαφάνιση του Ισραηλινού εμβολίου σύμφωνα με την καταγγελία του επικεφαλής του Τhe Israel Institute for Biological research οι επιστήμονες του οποίου το παρασκεύασαν.
Ακολούθησε η εξαφάνιση τουλάχιστο δύο ακόμη ισραηλινών φαρμάκων.
Κάποιοι έπρεπε με το στανιό να επιβάλλουν μόνο τα εμβόλια. Το ερώτημα είναι το γιατί. Η απάντηση ότι το έκαναν για να κερδίσουν χρήματα οι φαρμακοβιομηχανίες αφορά ηλιθίους πελάτες του ΣΚ των ταβερνείων της Βάρης.
Ως εκεί φθάνει το μυαλό της Σούλας και του Μπάμπη-οτιδήποτε άλλο είναι ακόμη πιο τερατώδες και δεν χωράει στον επεξεργαστή του Μπάμπη και της Σούλας.
Το παγκόσμιο χρέος είναι κοντά στα 300 τρις ευρώ. Τα αποθέματα του χρυσού δεν ξεπερνάνε τα 15 τρις ευρώ. Δηλαδή εάν όλοι οι Μπάμπες και οι Σούλες πάνε να τραβήξουν τα λεφτά τους από τη τράπεζα θα συνειδητοποιήσουν ότι τα λεφτά τους είναι τόσo πραγματικά όσο και τα ουρί του Παραδείσου για τους Ισλαμιστές.
Τα περί 200 δις που είναι ο τζίρος των φαρμακοβιομηχανιών από τα εμβόλια είναι αστείο ποσό ώστε να δικαιολογεί την εμμονική χρήση τους.
Αλλάζουμε λίγο γήπεδο αλλά πιστέψτε μας ότι παραμένουμε στο ίδιο. Αίφνης οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο προχωρούν σε μία κίνηση με συνωμοτικούς όρους την συμμαχία εναντίον της αγαπημένης του WEF Kίνας αδειάζοντας τη Γαλλία η οποία είχε κατασκευάσει το Ασφαλείας Επιπέδου 4 Εργαστήριο της Wuhan. Τι έκανε αίφνης τους Μπάιντεν, Τζόνσον και Μόρισον μέσα από μία συνωμοτική διαδικασία να ανοίξουν μέτωπο τόσο κατά της αγαπημένης του WEF Kίνας αλλά και κατά της Γαλλίας ναρκοθετώντας για την ώρα τα σενάρια της παγκοσμιοποίησης αλά Κίνα;
Τι ήταν αυτό που έκανε το Υπ. Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας να προχωρήσει στη χρήση του μονοκλωνικού φαρμάκου ανοίγοντας πλέον τη πόρτα στα φάρμακα;
Τι είναι αυτό που έκανε το αμερικανικό FDA να μην εγκρίνει την υποχρεωτική τρίτη ενισχυτική δόση ενώ αποδεδειγμένα τα αντισώματα από τη 2η δόση πάνε περίπατο σε 4-5 μήνες όπως τόσο οι ίδιες οι εταρίες (Pfizer-Moderna) υποστηρίζουν αλλά και οι Ισραηλινές μελέτες το δείχνουν;
Τι είναι αυτό εκτός από το εφιαλτικό σενάριο ότι ζούμε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που είναι η ρίψη του ιού εναντίον της και ένα δεύτερο που είναι η επιβολή των εμβολίων οι παρενέργειες των οποίων σκοτώνουν αβέρτα σε όλο το κόσμο με αποτέλεσμα ακόμη και οι συγγενείς των νεκρών Εισαγγελέων όπως η σύζυγος του κ. Τσιρώνη να τα καταγγέλει;
Το θα σημάνει εάν όλοι οι στρατιώτες του κόσμου, οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, τα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών (κατ΄εξοχήν νέοι άνθρωποι σε ηλικία και οι προστάτες τόσο της εντός των συνόρων έννομης τάξης όσο και της ακεραιότητας των εξωτερικών συνόρων) αρχίσουν στα επόμενα δύο χρόνια να φεύγουν από τη ζωή τη στιγμή που μόνο στην Ελλάδα εντός του 2021 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ θα έχουμε 15-20.000 αύξηση των νεκρών (όχι από COVID-19) ξεπερνώντας το μέσο όρο της 5ετίας αλλά και τους θανάτους του 2018 με τις φωτιές στο Μάτι;
Γιατί οι μικρές ειδήσεις των περιφερειακών ΜΜΕ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι τίγκα στους αιφνίδιους θανάτους;
Λοιπόν από τη στιγμή που ξαναμπήκε στο τραπέζι η Εργαστηριακή προέλευση του ιού αυτόματα μπαίνουν στο τραπέζι και τα δύο υποσενάριά της>
Το ατύχημα
Η συνειδητή εκτόξευση του ιού εναντίον της ανθρωπότητας στο διάστημα αρχές Σεπτεμβίου 2019 με τέλη Οκτωβρίου 2019.
Στο δεύτερο σενάριο έχουμε να κάνουμε με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και πολύ κόσμο που εμπλέκεται στη συγκάλυψή του
Οσο αφορά την επιβολή των εμβολίων (όχι για το κέρδος των φαρμακοβιομηχανιών αυτό είναι ένα αστείο επιχείρημα για να κοιμούνται ήσυχα προς ώρας οι σιγοβράζοντες βάτραχοι Μπάμπης-Σούλα) όλα δείχνουν ότι είναι εσκεμμένη και κατευθυνόμενη παράλληλα με τη διετή εξαφάνιση των φαρμάκων. Και σε αυτή τη περίπτωση υπάρχουν ποινικές ευθύνες όλων όσων προπαγανδίζουν αποκλειστικά τα εμβόλια και τρομοκρατούν συνειδητά τον κόσμο.
Και αυτές οι ποινικές ευθύνες είναι πολύ πιθανό να αποδωθούν είτε στη μικροκλίμακα των κρατών είτε παγκοσμίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive