Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Παρέμβαση εισαγγελίας Αρείου πάγου, μετά τις χειροπέδες του πατέρα στην Θεσσαλονίκη.

Με αυτά και αυτά η δημοκρατία της Ελλάδος αυτοτραυματίζεται, το καθεστώς του κυρίου Μητσοτάκη φωτογραφίζει την έπαρση της κυβέρνησης του, η χειραγώγηση πολλές φορές είναι το χαρακτηριστικό που συνθέτει την εικόνα του σήμερα....  Άραγε ποιος είναι η αφορμή που ο αντεισαγγελέας του Αρείου πάγου Ευάγγελος ζαχαρής παρήγγειλε στους κατά τόπους εισαγγελείς εφετών και πρωτοδικών όλης της χώρας, να διερευνούν τάχιστα την κάθε περίπτωση, εάν οι ενέργειες των αντιεμβολιαστ συνιστούν αξιόποινες πράξεις και σε καταφατική, να ενεργήσουν όπως ο νόμος ορίζει”.  Ο κύριος ζαχαρής θεωρεί ότι όλα πρέπει να γίνονται με βάση την τήρηση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.  Θα πρέπει όμως να πούμε ότι η αφορμή προφανώς της όλης παρεμβάσεις θα την αποδώσουμε σε βουλευτή του ΚΙΝΑΛ μιας και τοποθετήθηκε με την συγκεκριμένη ερώτηση (ως πότε θα είναι απροστάτευτοι οι εκπαιδευτικοί από επιθέσεις αντιεμβολιαστων επειδή τηρούν πρωτόκολλα;)  Τελικά το αείμνηστο κόμμα πάντα θα βρίσκει τρόπους να τονίζει την ανικανότητα που απέκτησε μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου  Όσο για τον πατέρα στο 2ο Δημοτικό σχολείο Θέρμης, φέρεται να ήθελε το παιδί του να μην υποταχθεί στην υποδούλωση. Με αποτέλεσμα να κληθεί η ΕΛ.ΑΣ. ΔΉΛΩΣΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΝΗΤΉΣ , αλλά δεν μπορεί να συναινεί σε ένα εμβόλιο αμφιβόλου προελεύσεως που κανείς δεν παίρνει ευθύνη για αυτό.  Η prime news ρωτάει όλους εσάς έχει κάπου άδικο;  Αλλά Ρωτάει και τον κύριο Ζαχαρή αντεισαγγελέα του Αρείου πάγου, Σεβαστέ κύριε αντιεισαγγελέα.  Μήπως μπορείτε να μας πείτε γιατί οι γιατροί αλλά και το επίσημο κράτος δεν υπογράφει για την ποιότητα την προέλευση και τις παρενέργειες του εν λόγω σκευάσματος; Δεν εγγυάται κανείς, και προφανώς ο μόνος που εγγυάται είστε εσείς κύριε Ζαχαρή, γιατί από την ώρα που παραγγέλνετε μία τέτοια εντολή προφανώς είστε σίγουρος ότι οι παρενέργειες δεν υφίσταται, αλλιώς θα περιμένατε.  Πριν το μοιραίο χτυπήσει παιδιά,

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑ-ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και παλι λαθος προσεγγιση.Οχι σεβαστε,κυριε,αλλα:Πουλημενο τομαρι,δημοσιουπαλληλισκε,γιατι κωφευεις στους εκβιασμους και την τρομοκρατια των πολιτων και ξυπνησες τωρα;Αν φυσικα θελετε να ειστε ευγενικοι.Αλλιως ληγμενα επιδορπια,πεπαλαιομενα αυγα κλπ.Μονο ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive