Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Κατερίνη-Σάλος με βίντεο γονέων: «Εγκληματίες και σατανάδες όσοι φοράνε μάσκα και κάνουν τεστ στα παιδιά τους»

Viral έχει γίνει ένα βίντεο με γονείς από την Κατερίνη οι οποίοι παραληρούν ενάντια στο εμβόλιο και τα μέτρα κατά του Covid-19.   Οι συγκεκριμένοι γονείς χαρακτηρίζουν τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό ως «φασιστικά, σατανικά και παράνομα», ενώ καταφέρονται και ενάντια στους ιερείς που επιλέγουν να φορέσουν μάσκα λέγοντας πως αυτοί δεν μπορούν να κάνουν αγιασμό και πως σε τέτοιες εκκλησίες δεν θα πηγαίνουν....  Στο βίντεο μιλά ως επί το πλείστον ο πατέρας ο οποίος αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος δεν άφησε το μικρό κορίτσι να μπει στην τάξη επικαλούμενος τον νόμο. «Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», λέει και χαρακτηρίζει εγκληματίες τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους.  Το εν λόγω βίντεο έχει προκαλέσει σάλο στα social media. 

3 σχόλια:

  1. Σωστοί!!! Αν λες την αλήθεια είσαι ψεκασμένος; Ζώα γονείς πότε θα ξυπνήστε, όταν θα σας φέρουν τα παιδιά σας στην κάσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΥΡΑΤΕ
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως σε όσα έγραψες. Αυτός ο άνθρωπος είπε την αλήθεια, είπε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive