Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΕΝΘΙΜΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ…

Τα μηνύματα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Εισαγγελία είναι πολύ άσχημα για τα τσιράκια του συστήματος. Δεν είναι ο Νίκος Αντωνιάδης σε αυτούς που ελέγχονται. Δεν είναι ο Νίκος Αντωνιάδης σε αυτούς που τους αποδίδονται παράνομες συμπεριφορές.... Για την απάτη, τα εγκλήματα στα νοσοκομεία, τα εμβόλια. Γιατί δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι, ανόητοι.

Ήδη από σήμερα το βράδυ στον ΣΚΑΪ, ο οποίος πρωτοστατεί στη λάσπη, χτυπούσε πένθιμα τις καμπάνες… Και άρχισαν εκεί στο στούντιο να ψελλίζουν κάτι για τη συνδρομή των 15 € στο κανάλι για τα βίντεο που ανεβαίνουν σ’ αυτό, χωρίς πια να λένε τι είναι αυτά τα βίντεο, ενώ μέχρι πρότινος μιλούσαν για συμβουλές …αποφυγής ιατρικών πράξεων, για υποδείγματα μηνύσεων και εξωδίκων, και ό,τι άλλο κατέβαζε το βρώμικο μυαλό τους.

Και κάτι έλεγαν εκεί ότι ο δικηγόρος έχει, λέει, εταιρεία, Ι.Κ.Ε., και γενικά ήταν φανερό ότι είναι σαστισμένοι, γιατί καταλαβαίνουν ότι έρχεται βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για αυτούς, όταν σε λίγους μήνες θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στα δικαστήρια για τις ασύλληπτες βρωμιές τους.

Σας προκαλούμε, κανάλια της λίστας Πέτσα:

Αν βρείτε Ι.Κ.Ε. στο όνομα του δικηγόρου, αυτός παραιτείται από όλα.

“Δικηγόρος με δική του εταιρεία έχει κανάλι στο YouTube και ζητάει 15 € – Στο τέλος του φορολογικού έτους θα πρέπει να τα δικαιολογήσει” !!

Βρείτε αν έχει ανοίξει Ι.Κ.Ε. στο όνομά του, ενώ είναι δικηγόρος και δεν μπορεί να είναι διαχειριστής σε εταιρεία.

Τόσο ηλίθιος είναι;

Αυτό σας έχει δείξει 1,5 χρόνο τώρα;

Αλλά όχι:

Εσείς βρείτε την !!

Και ελάτε να μας την πείτε και εμάς…

Πόσο μεγαλύτερη απόδειξη ότι τελείωσε το παραμύθι τους, όταν απελπισμένοι πιάνουν το κανάλι, τις συνδρομές, τις εταιρείες, και τα φορολογικά έτη;

Να σας πούμε όμως κάτι;

ΜΑΚΑΡΙ.

Μακάρι να ακούγαμε αύριο για …φορολογικό έλεγχο του καναλιού, και γενικά του δικηγόρου..

Γιατί αυτό θα ήταν Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥΣ !!

Αλλά πολύ φοβόμαστε ότι αυτό το χατήρι δεν θα μας το κάνουν…

Υ.Γ. Το όνομα του δικηγόρου, ρε παιδιά, θα το πείτε ποτέ;

Τι;

Όχι;

Κάνει τζιζ;

Εντάξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive