Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Η Χώρα έρμαιο στα χέρια εργολάβου πεθερού υπουργού -Γεραπετρίτης-. Τήνος: Έπεσε ξύλο σε κατοίκους απο τα ΜΑΤ σε διαμαρτυρία για τις ανεμογεννήτριες του ..πεθερού. ΒΙΝΤΕΟ

«Βράζει» πάλι η Τήνος από συμπλοκές κατοίκων και ΜΑΤ για τις ανεμογεννήτριες του ... πεθερού. Πληροφορίες για τραυματίες.... 

Σύμφωνα με το tinostoday.gr, κάτοικοι της Τήνου πήγαν αργά το βράδυ της Τρίτης στο σημείο από όπου θα περνούσαν τα φορτηγά που θα μετέφεραν τις ανεμογεννήτριες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να κλείσουν τον δρόμο. Οι αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες, γι’ αυτό και στο νησί είχε φτάσει διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία έσπευσε στο σημείο. Ακολούθησε συμπλοκή κατοίκων και αστυνομικών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

 Τα πνεύματα άναψαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν και έφτασαν στην Τήνο με πλοίο της γραμμής τα φορτηγά με τις ανεμογεννήτριες.

Πηγή: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive