Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι η λήψη του εμβολίου είναι μια πράξη αγάπης επειδή μια πράξη αγάπης χωρίς συγκατάθεση και υπό εκβιασμό ονομάζεται βιασμός.

« Η κραυγή ενός Ιταλού μέλους του Κινήματος 5 Αστέρων, της  Sara Cunial, αποκλείστηκε από το κόμμα της (το οποίο βρίσκεται σήμερα στον κυβερνητικό συνασπισμό με επικεφαλής τον τραπεζίτη Ντράγκι) επειδή έκανε παράλογες  παρατηρήσεις σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης υγείας.:καλεί τους συναδέλφους της κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο Σώμα για το «Green Pass». Μόνος εναντίον όλων, σε μια υπέροχη έκρηξη θάρρους.... Εν κατακλείδι, απευθύνεται απευθείας στον Πάπα. Περιμένουμε μάταια το ίδιο πράγμα στη Γαλλία »Πρωτότυπο στα ιταλικά που βρέθηκε σε αυτόν τον όχι λιγότερο τρομερό ιστότοπο:  www.korazym.org/64986/la-dichiarazione-di-voto-di-sara-cunial-alla-camera-durante-la-discussione-del-vergognoso-decreto-green -πέρασμα /

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επειδή έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτή η υστερική διαχείριση.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τίποτα δεν είναι γνωστό για τον COVID, καθώς υπάρχει πλέον μια πολύ σταθερή βιβλιογραφία, η οποία χρονολογείται ακόμη και πριν από τη λεγόμενη πανδημία.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι δεν υπάρχουν θεραπείες, επειδή οι θεραπείες είναι γνωστές από την άνοιξη του 2020 και τώρα ο EMA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) έχει ακόμη αρχίσει να εγκρίνει τα πρώτα φάρμακα.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το ανάρρωστο πλάσμα δεν είναι λύση για περιπτώσεις που δεν απαιτούν νοσηλεία, επειδή όσοι το απέδειξαν το πλήρωσαν ακριβά γι 'αυτό [ο κύριος προωθητής αυτής της θεραπείας, Καθ. Ο Ντε Ντόνο, επικεφαλής υπηρεσίας στη Μάντοβα, είχε μια πολύ άσχημη εμπειρία απόρριψης του οποίου ήταν το αντικείμενο και μόλις αυτοκτόνησε, βλ. Το blog του Dr Gulisano , ndt ].

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το εμβόλιο είναι η μόνη εναλλακτική λύση, επειδή δεν είναι εμβόλιο αλλά πειραματική γονιδιακή θεραπεία και είναι παράνομο να αναγκάζετε έμμεσα τους Ιταλούς να είναι ινδικά χοιρίδια σε αυτό το πείραμα.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβόλια δεν είναι πειραματικά, επειδή ακόμη και οι δοκιμές του πρώτου αδειοδοτημένου εμβολίου δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή επειδή δεν ξέρετε καν τι υπάρχει σε αυτά. Αντίθετα, τα νέα από όλο τον κόσμο είναι ξεκάθαρα:  εκατομμύρια παρτίδες έχουν κατασχεθεί σε πολλές χώρες λόγω της παρουσίας ξένων ουσιών, μερικές από αυτές πολύ επικίνδυνες, οι οποίες δεν έχουν αναγνωριστεί και δεν αναγράφονται στην ετικέτα Το

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι είναι αδύνατο να αποκτήσετε ασυλία αγέλης χωρίς το εμβόλιο, επειδή έχει αποδειχθεί ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι ήδη άνοστο χωρίς αυτόν τον ορό, γι 'αυτό δεν θέλετε να απελευθερωθεί. αντίστοιχες ορολογικές εξετάσεις.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά, επειδή έχουμε κάνει τα μαθηματικά και η μείωση του κινδύνου είναι μόλις μεγαλύτερη από το μηδέν.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον εμβολιασμό, επειδή τα στοιχεία αρνητικών αντιδράσεων από βάσεις δεδομένων στη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη μιλούν από μόνα τους. Διάβασε τα !

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι η στρατηγική σας είναι το εθελοντικό εμβόλιο, γιατί αναγκάζετε σιγά σιγά όλους να το κάνουν έμμεσα, μέσω κοινωνικού εκβιασμού, καταδίωξης και  mobbing .  Χρησιμοποιείτε την πανδημία ως δικαιολογία για την κοινωνική, οικονομική και εργασίας μεταρρυθμίσεις «αίμα και δάκρυα» που σας  Recovery  απαιτεί ως λύτρα.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι όλα τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί είναι μόνο για επείγοντα περιστατικά, επειδή  ο ΠΟΥ έχει δημοσιεύσει ένα έγγραφο - χρηματοδοτούμενο από τους Bill Gates και Rockefeller - σχετικά με τη μόνιμη χρήση του διαβατηρίου εμβολιασμού.

Δεν μπορείτε πλέον να λέτε "Η Ευρώπη μας ζητά", επειδή στον Κανονισμό της ΕΕ 2021/953, στο άρθρο 36, γράφεται: "Είναι απαραίτητο να αποφευχθεί κάθε άμεση ή έμμεση διάκριση στο" κατά των ανθρώπων που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν " Το Μια φράση που, στη ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ, έχει κρυφτεί έξυπνα από τα μικρά χέρια των παλατιών [της κυβέρνησης], που πιλοτάρονται από κλέφτες της αλήθειας και τους αρέσει να σαμποτάρουν κανονιστικά κείμενα αναφοράς. Ο σκοπός του  Covid Pass Ευρωπαϊκό - το οποίο είναι μόνο πράσινο στην Ιταλία (προφανώς σύμφωνα με τα πυρηνικά οράματα του υπουργού Cingolani) - πρόκειται να "διευκολύνει την άσκηση του ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΣΗΣ από τους κατόχους". ΣΗΜΕΙΩΣΗ «ΔΩΡΕΑΝ», όχι «ΥΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ». Το άρθρο 3 παράγραφος 6 του κανονισμού ορίζει: "Η κατοχή των πιστοποιητικών που αναφέρονται στην παράγραφο 1 δεν αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση της ελεύθερης κυκλοφορίας".

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι σέβεστε την προτεραιότητα των κανονιστικών πηγών, διότι αποδεχόμενοι τον συμβιβασμό με έκπτωση για το σάλιο [τεστ], η εφαρμογή του οποίου ρυθμίζεται από τη διάσημη Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, διαπιστώνετε ότι με ένα  πιτσάνο  [ ndt : από τη σικελική λέξη  pizzinu που σημαίνει "μικρό κομμάτι χαρτί". Χρησιμοποιείται για να δηλώσει μικρά κομμάτια χαρτιού που ανταλλάσσονται από χέρι σε χέρι από τη Σικελική Μαφία για ευαίσθητες επικοινωνίες. Αλλά και τα έγγραφα που ανταλλάσσουν βουλευτές και γερουσιαστές στο Κοινοβούλιο] της Σπεράντζα [Υπουργός Υγείας] αποφασίζετε για την κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική ζωή ή θάνατο των πολιτών της Ιταλίας και αυτής της χώρας. Σας υπενθυμίζω ότι οι γρήγορες δοκιμές σάλιου έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα και επομένως το ίδιο ποσοστό σφάλματος με το κινεζικό ρινικό βασανισμό [δοκιμή].

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε τον μύθο ανοσοποίησης που γνωρίζουν τόσο καλά οι πωλητές εμβολίων, ακόμη και εδώ. Πόσοι δοκιμασμένοι συνάδελφοι, ή χειρότερα, εμβολιασμένοι συνάδελφοι εδώ μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι ανοσοποιημένοι και επομένως να ορκιστούν ότι δεν είναι μολυσμένοι ή μολυσμένοι; Μπορώ να αισθανθώ ασφαλής εάν έρθω σε επαφή με τη συνάδελφο Lorenzin [ Beatrice Lorenzin , MP PD, πρώην υπουργό Υγείας] πολυεμβόλιο ή είμαι στην ίδια κατάσταση με τους ασθενείς του νοσοκομείου S. Eugenio, που έκλεισαν λόγω της επιδημίας Covid με όλο το εμβολιασμένο προσωπικό υγείας;

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβολιασμένα δεν μολύνουν, τώρα τα νέα για μολυσμένα και μεταδοτικά εμβόλια είναι κοινή γνώση.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι εργάζεστε για τους ανθρώπους επειδή τα μέλη της CTS [τεχνο -επιστημονικής επιτροπής] καθώς και οι ειδικοί της τηλεόρασης, ΟΛΑ - και εννοώ ΟΛΑ - πληρώνονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι διαθέτετε ένα αυστηρό σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης επειδή καταλάβαμε από την ασυνέπεια των δεδομένων μεταξύ της AIFA [Ιταλικός Οργανισμός Φαρμάκων.] Και του ISS [ Istituto Superiore di Sanità ] ότι δεν μπορείτε πλέον να βρίσκεστε στο επίκεντρο και αναγκάζεστε συνεπώς να σαμποτάρετε τα διάφορα εθνικά και περιφερειακά συστήματα πληροφοριών υγείας.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι είναι για το καλό μας, γιατί οι Ιταλοί δεν ήταν ποτέ τόσο κακοί.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι η κατάσταση είναι παγκόσμια, καθώς όλο και περισσότερες χώρες ακυρώνουν τα έκτακτα μέτρα τους.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι βρισκόμαστε σε δημοκρατία, διότι με τα λόγια και τις πράξεις σας κάθε δικαίωμα και κάθε ελευθερία έχει εξαφανιστεί, και εδώ και πολύ καιρό αυτοί που ασκούν τις συνταγματικές και φυσικές τους ελευθερίες έχουν κατηγορηθεί και ταπεινωθεί.

Δεν μπορείτε πλέον να μιλάτε για τη χρησιμότητα των μάσκων, μετά τις όμορφες φωτογραφίες σας χωρίς μάσκα σε διάφορες επίσημες και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβόλια είναι καλά επειδή οι εκθέσεις από τις παγκόσμιες υγειονομικές αρχές που λογοκρίνετε μας λένε ότι οι περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών αυξάνονται στα εμβόλια, επηρεάζοντας όλους, ιδιαίτερα τους νέους: για παράδειγμα στο Ισραήλ (όπου το ποσοστό του πληθυσμού των εμβολίων είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο) η επίσημη έκθεση ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου Pfizer Απρίλιος 2021, αναφέρει αύξηση θνησιμότητας κατά 22%. Και θα σας γλιτώσω το τελευταίο γιατί είναι σφαγή. Στην ηλικιακή ομάδα 20-29 ετών, η αύξηση της θνησιμότητας είναι δραματική! Μιλάμε για + 32%, το οποίο μας λέει ότι το εμβόλιο είναι πολύ πιο θανατηφόρο για τους νέους παρά για τους ηλικιωμένους! Υπάρχει μια ισχυρή συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των ατόμων που εμβολιάζονται κάθε μέρα και του αριθμού των θανάτων ανά ημέρα σε κάθε ηλικιακή ομάδα. Ο κίνδυνος θανάτου μετά τον δεύτερο εμβολιασμό είναι υψηλότερος από ό, τι μετά τον πρώτο. Υπάρχει μια δραματική αύξηση - έως και 26% - σε όλα τα καρδιακά προβλήματα σε άτομα κάτω των 40 ετών (μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα). Και πάλι: μεγάλος επιπολασμός εμμηνορροϊκών απωλειών, νευρολογικές, σκελετικές, δερματικές βλάβες ... οι περιπτώσεις πήξης είναι οι καθημερινές, όπως και τα εμφράγματα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικά επεισόδια, αποβολές, διακοπή της κυκλοφορίας του αίματος στα κάτω και τα άνω άκρα, πνευμονικά εμβολή Το Υπάρχει μια δραματική αύξηση - έως και 26% - σε όλα τα καρδιακά προβλήματα σε άτομα κάτω των 40 ετών (μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα). Και πάλι: μεγάλος επιπολασμός εμμηνορροϊκών απωλειών, νευρολογικές, σκελετικές, δερματικές βλάβες ... τα περιστατικά πήξης είναι η σειρά της ημέρας, όπως και τα εμφράγματα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικά επεισόδια, αποβολές, διακοπή της κυκλοφορίας του αίματος στα κάτω και τα άνω άκρα, πνευμονικά εμβολή Το Υπάρχει μια δραματική αύξηση - έως και 26% - σε όλα τα καρδιακά προβλήματα σε άτομα κάτω των 40 ετών (μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα). Και πάλι: μεγάλος επιπολασμός εμμηνορροϊκών απωλειών, νευρολογικές, σκελετικές, δερματικές βλάβες ... οι περιπτώσεις πήξης είναι οι καθημερινές, όπως και τα εμφράγματα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικά επεισόδια, αποβολές, διακοπή της κυκλοφορίας του αίματος στα κάτω και τα άνω άκρα, πνευμονικά εμβολή Το

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι τα εμβόλια προλαμβάνουν τις ασθένειες επειδή το επίσημο νούμερο του ισραηλινού Υπουργείου Υγείας της 13/8/2021 λέει ότι το 81% των σοβαρών περιπτώσεων στο νοσοκομείο εμβολιάζονται με 2 ή 3 δόσεις!

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το εμβόλιο βελτιώνει τη ζωή γιατί στη Βρετανία οι θάνατοι των εμβολιασμένων είναι διπλάσιοι από εκείνους των μη εμβολιασμένων! Ένα ενδιαφέρον επίσημο έγγραφο της  British Health , που κυκλοφόρησε στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, αναφέρει ότι τα κρούσματα της παραλλαγής Delta που ενημερώθηκαν έως τις 29 Αυγούστου 2021 υποδηλώνουν 1.798 θανάτους, εκ των οποίων 536 ΔΕΝ εμβολιάστηκαν (30% του συνόλου) και 1233 εμβολιάστηκαν (69 % του συνόλου).  ΕΠΟΜΕΝΩ Ο ΠΟΣΟΣΤΟΣ Θνησιμότητας των Εμβολιασμένων ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΜΒΟΛΙΣΜΕΝΟΥ!

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι όσοι επικρίνουν την εκστρατεία εμβολιασμού φοβούνται, καθώς τα επίσημα στοιχεία που αναφέρονται εδώ προέρχονται από χώρες που έχουν επιδείξει εμβολιασμό σε όλο τον κόσμο.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το 1/3 των Ιταλών ξαφνικά έγινε  μη-vax , ή νομίζετε ότι όσοι είναι επικριτικοί «φοβούνται» το εμβόλιο επειδή  ο φόβος δεν προέρχεται από τους πολίτες, ο φόβος ήταν το κλειδί για όσους έχουν χειρίζεται και συνεχίζει να διαχειρίζεται μια πολύ αμφίβολη κατάσταση έκτακτης ανάγκης και καταλαμβάνει αναξιοκρατικά θέσεις σε επίπεδο κυβέρνησης.

Δεν μπορείτε πλέον να προσποιείτε ότι είστε πνευματικά ειλικρινείς. Δεν μιλάω τόσο στην πλειοψηφία, συμπεριλαμβανομένου του αντιφρονούντος, αποσύροντας τις τροπολογίες και καταψηφίζοντας τροπολογίες που αποσκοπούν στη γενίκευση του γρήγορου σάλιου και των ορολογικών εξετάσεων, αποκάλυψε τις πραγματικές θέσεις, αλλά και την αντιπολίτευση. «Το πράσινο πιστοποιητικό σηματοδοτεί ένα πρώτο βήμα προς την οριστική εξάλειψη των εμποδίων στην ελεύθερη κυκλοφορία που έχουν κάνει τόσο μεγάλο κακό στην οικονομία μας. Αυτό το μέσο πρέπει να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να τεθεί σε ισχύ πριν από την έναρξη της θερινής περιόδου. Αυτή είναι η επίσημη δήλωση που έκανε στις 19 Μαρτίου η μάνατζερ της Fratelli d'Italia, Giorgia Meloni, ο οποίος υπερασπίστηκε την απόφαση για την καθιέρωση πράσινης κάρτας διότι "η ομοιογενής υιοθέτηση αυτού του μέτρου σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση θα οδηγούσε τελικά στην άρση όλων των περιορισμών". ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ. Οι ΙΤΑΛΟΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΟΥ.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι το  Green Pass θα  βελτιώσει τη ζωή μας, επειδή είναι ο τρόπος για τη μόνιμη εγκαθίδρυση μιας πολιτικής δικτατορίας που βασίζεται στον φόβο και στις αιώνιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης υγείας που δικαιολογούνται από ψευδείς επιστημονικές βάσεις, η οποία διασκεδάζει να διχάζει την κοινωνία. Σε αντίπαλα στρατόπεδα, καλό και κακοί, που αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον αντί να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό.

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι η Ιταλία είναι η καλύτερη επειδή είναι μόνο το ιστορικό εργαστήριο πειραμάτων κοινωνικής μηχανικής, και με τη Γαλλία, είναι καταδικασμένο να πρέπει να ανταποκριθεί στις ανοησίες των ελίτ: από τη μία πλευρά ο Ντράγκι της μήτρας και της πίστης Γκόλντμαν Sachs και από την άλλη Macron, μάρκα Rothschild. Όλα αυτά καθοδηγούνται από τον Soros και τον Gates που παίζοντας στην απόκτηση εργοστασίων γραμματοσήμων, αγροτικών γαιών και πολυτελών ξενοδοχείων, είναι οι  μαρτυρίες  των διάσημων φιλάνθρωπων του Νταβός, φίλων του Epstein.

Δεν μπορείτε πλέον να στείλετε τον αρχηγό αυτού του κράτους να πει ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τις ελευθερίες μας και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας γιατί το κράτος είμαστε εμείς οι Ιταλοί και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για να τα υπερασπιστούμε!

Δεν μπορείτε πλέον να πείτε ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη αγάπης επειδή μια πράξη αγάπης χωρίς συγκατάθεση και εκβιασμό ονομάζεται βιασμός. "

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αυτόν τον Ιταλό βουλευτή που έχει αγωνιστεί εδώ και πολύ καιρό ενάντια σε αυτή τη δικτατορία υγείας στην υπηρεσία των δισεκατομμυριούχων. Ας βοηθήσουμε να σταματήσει αυτή η σφαγή ηλικιωμένων με τριπλές δόσεις και αθώων νέων με μηδενικό κίνδυνο covid, αλλά σε σημαντικό κίνδυνο με ψευδοεμβόλια, ιδιαίτερα μυοκαρδίτιδα, μερικά από τα οποία σκοτώνουν και από τα οποία άλλα μειώνουν το προσδόκιμο ζωής τους για πάντα και τη σωματική τους δυνατότητες για πάντα καθώς αυτοί οι αθλητές αποκλείστηκαν βάναυσα από την αθλητική τους ζωή. Μετάδοση, ειδοποίηση!

Λέξεις κλειδιά:   , 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive