Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΕ – ΦΑΝΕΡΟΣ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν καταλάβαμε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στους πληγέντες από τον σεισμό ή για να πιει ρακιές και να τους… βρίσει!... Κοντά έφτασε δηλαδή, αλλά μάλλον κάποιος τον σκούντηξε και το… έσωσε!Δείτε τον πρωθυπουργό μας, που έκανε ταξίδι Γαλλία – Κρήτη για να βρεθεί δήθεν κοντά στους ανθρώπους που υποφέρουν. Αντ’ αυτού, μόλις του είπαν ότι στο σημείο που έχουν στηθεί οι σκηνές κοιμούνται στην άσφαλτο καθώς δεν υπάρχουν ράντζα, ο Κούλης εκνευρίστηκε και άρχισε να τους τα… χώνει.“Θα τα φτιάξουμε όλα αλλά αυτή τη φορά ΣΩΣΤΑ” τους λέει με υφάκι και αποχωρεί την ώρα που οι κάτοικοι τον κοιτούν με απορία και αναρωτιούνται “πάλι οι πολίτες έχουν την ευθύνη”; Δείτε το απαράδεκτο ύφος του ανθρώπου που θέλει να λέγεται Πρωθυπουργός.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive