Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.Της Μαρίας Καρά

Αν ένα μέλος της κοινωνίας δεν είναι υπεύθυνο απέναντι στον εαυτό του, μπορεί να είναι υπεύθυνο απέναντι στην κοινωνία; Πόσο μάλλον όταν οι πολιτικοί εκλέχτηκαν από τους ψηφοφόρους τους, για να φροντίζουν την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας. Αποδεικνύονται υπεύθυνοι οι πολιτικοί απέναντι στον λαό, με τον χειρισμό των πιο κρίσιμων Εθνικών θεμάτων;  Όταν επιδιώκουν να επιβάλλουν τα πειραματικά σκευάσματα με βία, διατάσσοντας μαζική εξόντωση; Όταν είναι αυθαίρετη παρέμβαση παραβίασης της ατομικότητας του ανθρώπου, αφού δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παροτρύνει ή να αποτρέψει κάτι, που αφορά την ατομικότητά του;... Όταν ξεχωρίζουν τους πολίτες σε υποταγμένους εμβολιασμένους και μη; Όταν αυτό το τραγικό φαινόμενο τείνει να οδηγήσει σε εμφύλια διαμάχη;

     Ποια είναι η θέση του ανθρώπου σε μια κοινωνία που απαγορεύει και περιορίζει τα μέλη της ως δυνητικά επικίνδυνα; Που τα βλέπει ως αριθμούς ή ως σύνολα αριθμών ανάλογα με την ιδιότητα τους; Ποιος θέλει να ζει σε μια τέτοια κοινωνία; Κι αν επινοήσουν κι άλλη απειλή και επιβάλλουν κι άλλους περιορισμούς, κάνοντας ακόμα πιο δυσφορική την ελευθερία μας, θα είναι στο όνομα της ασφάλειας για την υγεία μας; 

     Είναι δυνατόν να δεχτεί ο σκεπτόμενος Ελληνικός λαός χωρίς αντίδραση τον υποχρεωτικό αφανισμό του; Να υποκύψει σε φασιστικές αποφάσεις, που αδυνατεί να δεχτεί και η κοινή λογική; Ερωτήματα που γεννιούνται στο μυαλό Ελεύθερων Ελλήνων, μα δεν απαντώνται από «υπεύθυνους» πολιτικούς. Ανεξήγητο παραμένει και το φαινόμενο, πως αυτές οι νοσηρές απειλές του σαλταρισμένου μηδενικού που υποδύεται τον πρωθυπουργό, βρίσκουν υποστηρικτές από «υπεύθυνους» πολίτες, που στρέφονται εναντίον ανυπότακτων «αρνητών» της θανατερής ένεσης και γίνονται οχυρό στα μιαρά σχέδιά του.

 Ευχής έργο θα είναι, οι υπεύθυνοι πατριώτες αγωνιστές να βρουν κοινή συνισταμένη για τον κοινό σκοπό απελευθέρωσης της πατρίδας από τους επικυρίαρχους. Να γίνουν σοβαρό εμπόδιο παγιοποίησης των σατανικών σιωνιστικών σχεδίων εναντίον του Ελληνισμού. Να μην επιτρέψουν στις Δυνάμεις του Σκότους, να υποδουλώσουν την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ.

1 σχόλιο:

  1. Σεβαστέ διαχειριστά του site , αναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , όταν οι πολιτικάντηδες δ ε ν απορρίπτουν τα κελεύσματα των διεθνών N τ α β α τ ζ ή δ ω ν , είναι φυσικό να βιώνουμε ότι βιώνουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive