Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Τόοοοσο ... απλά !!!

2 σχόλια:

  1. Είναι πολύ απλό. Τα εκατομμύρια των Γερμανών μετετράπησαν σε "εγκληματίες" απο την μεταπολεμική σιωνιστική ποροπαγάνδα. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ποιός πραγματικά είναι η αιτία του 2ου ΠΠ (και του 1ου βεβαίως), ούτε ποιός είναι το πραγματικό θύμα και γιατί; 80 χρόνια σιωνιστικής πλύσεως εγκεφάλου έχει διαβρώσει τα πάντα και εχει διαστρεβλώσει πλήρως την αλήθεια. Εαν προσθέσουμε στην εξίσωση και το κατοχικό ελληνικό σύνδρομο, καταλαβαίνουμε γιατί ζούμε στην παράνοια της αντιστροφής των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμο 257:Μικρή συμπλήρωση:Η Ιστορία γράφτηκε ,γράφεται ΚΑΙ ΘΑ γράφεται πάντα από τους νικητές...Το λαμπρο αποτέλεσμα της ''Ιστορίας ''που γράφτηκε και παραχαράχτηκε από τους ''νικητές'' του ΙΙ WW ,ζούμε και απολαμβάνουμε ΣΗΜΕΡΑ,εμείς και τα παιδιά μας...Πάντα τέτοια...

    Κατά τ'άλλα μας φταίνε οι νεκροί που πολέμησαν κι ''έφυγαν'' για να μην ζήσουμε εμείς τον Παράδεισο που απλόχερα παρέχει η σιών...ΕΛΕΟΣ μπατριώτεεεεςς..με το κατοχικό σύνδρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive