Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Καμία τύχη (;) Ο Μποξέρ Ντε Λα Χόγια έκανε το μπόλι και ..... ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μπόερς Ντε Λα Χόγια, 48 ετών, δήλωσε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter ότι είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο παρόλο που ήταν πλήρως εμβολιασμένος.... Wanted θελα να ακούσετε απευθείας από μένα ότι παρά το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος, έχω προσβληθεί από τον Covid και δεν θα μπορώ να αγωνιστώ την επόμενη εβδομάδα  ", είπε εκείνος που ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής σε έξι διαφορετικές κατηγορίες.

 «  Είμαι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο για θεραπεία, αλλά ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στο ρινγκ πριν από το τέλος του έτους», είπε.Το να πάρετε μια ασθένεια από την οποία είστε εμβολιασμένοι όταν είστε επαγγελματίας αθλητής θα πρέπει κανονικά να σας βάλει στο γάντζο. Μόνο ο χρόνος θα δείξει, αλλά αν αυτές οι περιπτώσεις επαναληφθούν, το άθλημα θα τεθεί σε καραντίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive