Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Μωρό σπαρταράει μετά την ένεση του θρομβοεμβολιου στη μάννα του. ΒΙΝΤΕΟ

“Η ανιψιά μου απέκτησε το δεύτερο παιδί της τον περασμένο μήνα, και καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αντιστάθηκε στον εμβολιασμό. Ένα μήνα πριν γεννηθεί το μωρό της είπαν ότι θα χρειαζόταν καισαρική τομή το νοσοκομείο και οι γιατροί επέμεναν ότι δεν θα την άφηναν να μπει στο νοσοκομείο αν δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Με αυτή την πίεση και την ανησυχία για την υγεία του μωρού της, ένιωσε αναγκασμένη να συμμορφωθεί και να κάνει το εμβόλιο COVID. Τώρα το μωρό βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχει ανεξέλεγκτες διαλείπουσες “νευρικότητες” που... επιδεινώνονται και χρειάζεται σπινθηρογράφημα εγκεφάλου καθώς δεν μπορούν να κατανοήσουν τι το προκαλεί. Κάθε εξέταση που έχει γίνει έχει βγει αρνητική και έτσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο Great Ormond Street για να γίνουν περαιτέρω έρευνες”

1 σχόλιο:

  1. Aναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , οι πιο αποτελεσματικοί εμβολιασμοί για τον coronovirous είναι αυτοί οι οποίοι δ ε γίνονται !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive