Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Η δημοσκόπηση σε πρόδωσε Μητσοτάκη. Γράφει ο Νίκος Κυριακάκης

34,6% Νέα Δημοκρατία, 23,7% ΣΥΡΙΖΑ, πώς γίνεται ο ελληνικός λαός να σου δίνει προβάδισμα κύριε Μητσοτάκη όταν, στην ίδια δημοσκόπηση το 50% λέει ότι ο ανασχηματισμός που έκανες είναι... μάλλον σε λάθος κατεύθυνση το 20,5% και σίγουρα σε λάθος κατεύθυνση το 29,5%, επομένως το 50% δεν έχει εμπιστοσύνη, στην κυβέρνηση σου, μπορεί κάποιος να μου πει πώς βγαίνει το 34,6% σε προτίμηση ψήφων όταν το 50% δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση σου και τις επιλογές σου κύριε Μητσοτάκη. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τον υπεύθυνο της δημοσκόπησης αυτής, μήπως ξεχάσατε να βάλετε και κάποια άλλα κόμματα; Γιατί αν ξεχάσατε να βάλετε κάποια κόμματα, τότε θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι τα ποσοστά πού αναγράφεται στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης μάλλον δεν αγγίζουν την πραγματικότητα.

Από την άλλη βλέπουμε την επιλογή ,άλλο κόμμα ,λευκό ,άκυρο αποχή, και δεν αποφάσισα ,δεν απαντώ ,να έχει το 16,5%, ένα δυνατό ποσοστό για να ανατρέψει τα δύο πρώτα κόμματα, επομένως λαμβάνοντας υπόψιν, ότι κάποια νέα κόμματα δεν έχουν μπει καν στη δημοσκόπηση, αλλά και ένα ποσοστό της τάξης του 16,5%, καταλαβαίνει κανείς ότι εκτός του ότι η δημοσκόπηση έχει κενά και μάλλον δεν είναι επαρκής, φανερώνει και μία τάση, να διορθώσει μία εικόνα από μία κυβέρνηση, που δεν έχει το θάρρος να επωμιστεί τα λάθη της.

Δεν εννοείται και το καταλαβαίνει και ο πιο αδαής, μία κυβέρνηση με τόσα λάθη, με ανεπάρκεια, και χρεωμένη με σκάνδαλα, που οι υπουργοί της, απλά δηλώνουν ότι μας ξεγέλασαν όσοι εμπλέκονται σε παιδεραστές, μία κυβέρνηση που άφησε να καούν στρέμματα γης, και ένας πρωθυπουργός πού 16 Σεπτεμβρίου ενώ τον έχουν επισκεφθεί λυκειοπαιδα στο Μέγαρο Μαξίμου, να τους αποχαιρετά με την φράση καλό καλοκαίρι επαναλαμβάνω 16 Σεπτεμβρίου, πού ξέρεις αν έλεγε καλό Πάσχα θα μπορούσε να έπαιρνε και το 45% μην ξεχνάτε ότι αυτός ο πρωθυπουργός βγήκε, την εποχή που χαιρετούσε κούκλες στην βιτρίνα, και ρωτούσε τους παπαγάλους τι κόμμα ψηφίζουν, στα pet shop

Μετά από όλα αυτά πιστεύετε στα αλήθεια ότι η δημοσκόπηση αυτή αγγίζει τα πραγματικά νούμερα πρόθεσης ψήφου του Έλληνα;

Η να πιστέψουμε ότι ο Έλληνας θέλει ο πρωθυπουργός του να χαιρετάει κούκλες στη βιτρίνα, και να ρωτάει παπαγάλους.   https://primethenews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive