Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Νέο «καπέλωμα», «χουνέρι» στην κα Σακελλαροπούλου, αυτή τη φορά από Μαρέβα Μητσοτάκη και Γιάννα Αγγελοπούλου μέσω Μπριζίτ Μακρόν.ΒΙΝΤΕΟ.

Τι «καπέλωμα», τι «χουνέρι» ήταν αυτό που επιφύλαξαν οι κυρίες Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και Γιάννα Αγγελοπούλου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου!...  Ιδίως η Γιάννα Αγγελοπούλου της «έχει φυλάξει» πολλά, μη μπορώντας να δεχτεί ότι δεν είναι εκείνη στην Ηρώδου του Αττικού. Ας δούμε λοιπόν τι έγινε:  Μαζί με τον Εμμανουέλ Μακρόν -που ήταν για λίγες ώρες στην Αθήνα μετέχοντας στη Σύνοδο Κορυφής EUMED 9- ήλθε στην Αθήνα και η σύζυγός του Μπριζίτ Μακρόν.  Και η Μπριζίτ, που έχει βέβαια ιδιαίτερη αδυναμία στην Αθήνα όπως αποδείχτηκε και από την επίσκεψή τους το 2017 επί Προεδρίας Προκόπη Παυλόπουλου, επισκέφτηκε πολλά μέρη στην πόλη.Τι «καπέλωμα», τι «χουνέρι» ήταν αυτό που επιφύλαξαν οι κυρίες Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και Γιάννα Αγγελοπούλου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου!  Ιδίως η Γιάννα Αγγελοπούλου της «έχει φυλάξει» πολλά, μη μπορώντας να δεχτεί ότι δεν είναι εκείνη στην Ηρώδου του Αττικού…


Εντύπωση έκανε κυρίως η επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη, μαζί με τις κυρίες Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και Γιάννα Αγγελοπούλου.  Πράγμα που δείχνει ότι αυτές οι κυρίες είχαν την πρωτοβουλία να καλέσουν και να «ξεναγήσουν» την Μπριζίτ Μακρόν στην Αθήνα. Όπως επίσης η Μπριζίτ Μακρόν είχε τον καιρό – και ορθώς – να επισκεφτεί μαζί με την Μαρέβα Μητσοτάκη, την Ογκολογική Μονάδα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», όπου συναντήθηκε με την πρόεδρό της Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

BD530F3E 95BF 4801 933E 58894D910C3F

Το πιο εντυπωσιακό είναι όμως ότι η Μπριζίτ Μακρόν «αγνόησε» παντελώς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου.  Ούτε για λίγα λεπτά δεν «πετάχτηκε» στην Ηρώδου του Αττικού για «έναν καφέ» η Μπριζίτ Μακρόν, να πει ένα «γεια» στην, γυναίκα επιπροσθέτως, Ελληνίδα Πρόεδρο.  Δεν είχε χρόνο ή κα Μακρόν;  Ελάτε τώρα.  Χρόνο είχε, αλλά είχε άλλα καλύτερα να κάνει.  Σιγά που ιδίως η Γιάννα Αγγελοπούλου θ’ της άφηνε «ανοιχτό» το δρόμο για το Προεδρικό.

Έτσι η κα Σακελλαροπούλου και ο σύντροφος Παύλος -ναι ντε, εκείνος στον οποία «απέδιδαν τιμές» την 25η Μαρτίου- ξέμειναν στο Μέγαρο! Ώρες είναι να μας πουν ότι δεν πήγε εκεί η Μπριζίτ Μακρόν διότι η κα Σακελλαροπούλου δεν προλάβαινε να την δεχτεί επειδή είχε «φόρτο εργασίας», είτε εκείνη είτε η Καλυψώ….

1A398BBC 0ACB 4E2E ABD5 90A6BA97511D
Έμειναν μόνα τους στο προεδρικό…

1 σχόλιο:

  1. Βλέπεις και τα τρία εξαμβλώματα στην φωτό και άμεσα σου έρχεται στο νου το άσμα:''Βγήκε ο χάρος παγανιά''.

    Μυρίζει πτωμαίνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive