Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις...»

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ!!!! Από την Εύη Κιαγιά σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις... Ο μακαρίτης Νίκος Χειλαδακης είχε εμβολιαστεί και το είχε μετανιώσει... Το 1992 100 βρέφη είχαν πεθάνει από γρίπη ... Στείρωση ως παρενέργεια φέρνει το πειραματικό σκεύασμα σε νέους και νέες!...

youtu.be/ODwwX0JYq6A via @YouTube 
Το βίντεο το εξαφάνισαν και γι αυτό καταλαβαίνετε ότι ενόχλησε πολύ τους ψυχοπαθείς εγκληματίες που θα σας δολοφονήσουν όλους αν δεν αντισταθείτε!!!
Σας έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές ότι το ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!
Η ανθρωπότητα έχει πέσει στα χέρια στα χέρια των υπηρετών (και είναι εκατομμύρια) της σέκτας του μαύρου σατανά, όπως ποτέ άλλωτε και σαν πατέρας του ΨΕΥΔΟΥΣ σας έχει τυφλώσει. Η μάζα δεν έχει ακόμη αντιληφθεί ότι την δολοφονούν οργανωμένα και με κεντρικά δωσμένες έγκυρες διαταγές  σύμφωνα με τις νέες σφυγμομετρήσεις μέσα από το ΑΙ (τεχνιτή νοημοσύνη) μέσα από το κέντρο του ΔΡΑΚΟΥ στις Βρυξέλλες.
Η δολοφονική Μασονία τους λαδώνει όλους, ειδικούς, πολιτικούς, μέσα επικοινωνίας, δημοσιοκάφρους, δικαστές, εισαγγελείς, δήμο, νοσοκομεία, όλη την κοινωνία.
KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive