Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΗΣ “ΚΟΣΜΕΙ” ΤΟΝ ΧΩΡΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ) Καλά ΟΥΤΕ μια αφίσσα της Παγώνη; ντροπή πια!!

Το ζήσαμε και αυτό! Οι αλλαγές στο Προεδρικό Μέγαρο δεν σταματούν να μας προκαλούν έκπληξη! Μετά την απουσία της ελληνικής σημαίας, αλλά και του σταυρού που σίγουρα μας εξέπληξαν με την εκλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, αλλά δυστυχώς οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί!...Στη σημερινή συνάντηση της Προέδρου με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον καναπέ στον οποίο κάθισε ο Υπουργός Ανάπτυξης, είχε μια… διαφορετική διακόσμηση. Τι ακριβώς ήταν αυτό;Ένα μαξιλάρι με τη μουτσούνα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου και τη… γάτα της την Καλυψώ!!!

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021. (EUROKINISSI/ΓΙΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


1 σχόλιο:

  1. Σεβαστέ διαχειριστά του site ,αναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , η κακιά μάγισσα διακρίνεται στις φωτογραφίες πιο πάνω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive