Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ Bill Gates! Αυτό Ετοιμάζουν Και Φτιάχνουν Τεράστια Εργοστάσια!

Αποκαλυπτικές δηλώσεις στην Ινδία. Ο Bill Gates, μιλώντας στους «The Times of India» αποκάλυψε πως οι διεθνιστές περιμένουν την επόμενη πανδημία και για αυτή θέλουν να έχουν έτοιμα τεράστια εργοστάσια παραγωγής εμβολίων ή ακόμα και υπερεμβολίων!!!...«Θα έλεγα ότι το Delta ήταν η χειρότερη παραλλαγή που περίμενε κανείς, και έτσι πιθανότατα θα έχουμε πρόβλημα μέχρι το μισό του 2022», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Τώρα που ο κόσμος κατανοεί την ευπάθειά του σε μια πανδημία, μπορεί να υπάρξει τεράστια ποσότητα ανάλυσης και εφεύρεσης νέων οργάνων, ειδικά θεραπευτικών. Οφείλουμε να έχουμε έναν σκοπό, να έχουμε πολλές δυνατότητες κατασκευής, ακόμη και εντός 200 ημερών, να κάνουμε αρκετά εμβόλια για ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτό θα λειτουργήσει και για την επόμενη πανδημία. Υποθέτουμε ότι θα κάνουμε ένα παγκόσμιο εμβόλιο γρίπης πραγματικά χαμηλής τιμής!

Συνεργαζόμαστε με τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο για την αύξηση του προϋπολογισμού σε αυτή την κατεύθυνση. Θεωρώ πως και η Ινδία θα συμμετέχει σε όλο αυτό».
«Για την επόμενη πανδημία, θέλουμε να είστε σίγουροι ότι έχουμε γιγαντιαία mRNA εργοστάσια στην Ινδία για την δημιουργία εμβολίων για όλους μέσα σε 100 μέρες».
Θυμηθείτε: Ώρα «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ»;;; Ετοιμάζουν το «άγιο δισκοπότηρο» των εμβολίων! Πρόθεση να το επιβάλλουν παντού…
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive