Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

"Έσκασε" πριν από λίγο! Βούλευμα - φωτιά στέλνει στο εδώλιο (και πάλι) για κακουργηματική απάτη τον Μαντούβαλο με 2 συγγενείς του! Πως "έφαγαν" 300.000 ευρώ από έναν αστυνομικό! Απαγόρευση εξόδου από την χώρα του επέβαλε ο ανακριτής!

Του Άρη Σπίνου. Την ώρα που εκκρεμεί  δίκη στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων για τις 15 Δεκεμβρίου με κατηγορούμενο και αυτόν μεταξύ άλλων, με καταδίκη 13 χρόνια κάθειρξης στην πλάτη του, γεγονός που μπορεί να τον οδηγήσει στην φυλακή.... πριν λίγο έγινε γνωστό από αξιόπιστη πηγή του edolio5 ότι εκδόθηκε βούλευμα από το συμβούλιο πλημμελειοδικών Πειραιά όπου προέδρευε η πρόεδρος πρωτοδικών Μαρία Σκουλάξινου, όπου παραπέμπει τον πρώην δικηγόρο Πειραιά Πέτρο Μαντούβαλο, μαζί με τον κουνιάδο του και την πρώην σύζυγο του για απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Οι 2 τελευταίοι παραπέμπονται για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες το βούλευμα προήλθε ύστερα από την μήνυση πρώην αστυνομικού, που όπως περιγράφεται σε αυτό, εξαπατήθηκε από τον Μαντούβαλο χάνοντας 300.000 ευρώ. Το βούλευμα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες διατηρεί και την απόφαση του ανακριτή για απαγόρευση εξόδου από την χώρα για τον πρώην δικηγόρο.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive