Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΚΟΦΙΝΤ-19!!!! - ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ;;; ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΟΑΞ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΟΛΑΡΙΑ...να σας πληρώσουμε αν δεν έχετε για να πείσετε τον ελληνικό λαό ρε απατεώνες, και μελλοντικοί κατάδικοι, ότι η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια....  Σε κάθε ΧΟΑΞ υπάρχουν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες συνωμότες στην απάτη όπως σας δείχναμε τα προηγούμενα χρόνια με τις επιθέσεις στην ΕΕ των μασόνων. Τα έριχναν στην ΙΣΙΣ, στην Αλκαιντα και σε άλλους μωαμεθανούς πληρωμένους ηθοποιούς και πράκτορες για αυτές τις δουλειές. Η βρωμιά τους είναι απεριόριστων διαστάσεων, μπορεί να ξεπερνάει και την Ανδρομέδα σε απόσταση.

Σας έχουμε επαγγελματίες ηθοποιούς από την Αυστραλία!  Γι αυτο μοιραστείτε το άρθρο μας!!!!Εχουμε τέσσερις επαγγελματίες ηθοποιούς των χόαξ με παρελθόν και προς ενοικίαση, προσλήφθηκαν από έναν γιατρό απατεώνα για να προσποιηθούν ότι ήταν άρρωστοι με Covid στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια εντοπίστηκαν και βρέθηκαν…από τον λαό της Αυστραλίας!!!!!!! Και όχι από τους δημοσιοκάφρους.

Τους πλήρωναν γιατί είναι το επάγγελμα τους. Αυστραλοί πολίτες το έβγαλαν έξω όταν κάλεσαν ακόμη και τα νοσοκομεία για να τους ρωτήσουν που είναι οι 4 ηθοποιοί, αλλά δεν ήταν στο νοσοκομείο!!!

Η είδηση μεταδόθηκε από το Media Watch Australia και δημοσιοποιήθηκε επίσης μέσω του ABC. 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΜΨΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

Φυσικά λογοκρίνεται από το YouTube :


KORAKAS NEWS. THEODOROS ILIA DRASI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive