Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΑΥΤΟΥΣ!! ψηφίζεις 150 χρόνια & περιμένεις .. ΠΡΟΚΟΠΗ; ΔΕΣ: Η ΕΒΡΑΪΚΗ καταγωγή των "Ελλήνων" Πρωθυπουργών

Αρχίζουμε: ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ. Μπαμπάς και μαμά ΕΒΡΑΙΟΙ. Η μαμά παντρεύτηκε τον πρώτο της εξάδελφο τον "ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ" του οποίου το όνομα "ΚΥΡΙΑΚΟΣ" του δόθηκε απο τον καπετάνιο του πλοίου στο οποίο ήταν ένας ναύτης "ΚΥΡΙΑΚΟΣ" που αρρώστησε και πέθανε.  Όταν φτάσανε στο λιμάνι τον δήλωσε ως:"ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ" να δείχνει Ελληνικό. Κάνει 5 παιδιά (2 αγόρια - 3 κορίτσια) . Η μία κόρη παντρεύεται τον εβραίο "ΜΩΫΣΕΩΣ" που άλλαξε το επίθετό του σε "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ"... για να μην αναγνωρίζεται η καταγωγή του "ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ".Η αδελφή αυτή ήταν η μητέρα του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΜΩΫΣΕΩΣ. 
Πάμε πάρα κάτω τώρα, ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ήταν ξάδελφος του ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Κατά συνέπεια η οικογένεια ΜΩΫΣΕΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ενώθηκε συγγενικά με τον ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προ 300 ετών ένας Εβραίος ονόματι "ΖΕΤΚΙΝ ή ΚΑΨΑΛΙ εγκαθίσταται στην Ελλάδα στις Κεχριές Κορίνθου, απόγονός του εγκαταλείπει τις Κεχριές αλλά ΚΑΙ το εβραϊκό επώνυμο και εγκαθίσταται στα Ιωάννινα ως ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. Αργότερα φεύγει και πάει στο ΚΑΛΕΝΤΖΙ. Απόγονός του ονόματι ΑΝΔΡΕΑΣ άσκησε το επάγγελμα του παπά και ονομάσθηκε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Τον δε ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ εισήγαγε στην πολιτική ο έτερος Εβραίος ΜΠΕΝΙ - ΣΕΛΟΝ (Ελ.Βενιζέλος). 

Ο Γ. Παπανδρέου παντρεύτηκε την επίσης Εβραία ΣΟΦΙΑ ΜΙΝΕΪΚΟ και έκαναν τον Ανδρέα, αυτός παντρεύτηκε Εβραία ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΤΣΑΝΤ. Τον Γιωργάκη που μας "βούλιαξε" στα μνημόνια το 2010 τον τοποθέτησαν οι ομοεθνείς του αμέσως Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ΓΙΑΤΙ άραγε;

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Έχει Τουρκοεβραϊκη καταγωγή απο το χωριό ΚΑΡΑΜΑΝ - ΑΛΙ της Δυτ. Τουρκίας απο γένος ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ (Εβραιότουρκοι) Σαμπεταιστών. Τέτοιοι Ντονμέδες υπήρχαν στη Δυτ. Μακεδονία, Βουλγαρία, Σκόπια οι οποίοι ήθελαν πάντα την ανεξαρτησία της Μακεδονίας ΜΑΣ. Εχουν δε ΧΑΖΑΡΙΚΗ καταγωγή. 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ -ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ

Εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα κόρης του Εβραίου επιχειρηματία ΕΜΜ.ΜΠΕΝΑΚΗ (απο το ΜΠΕΝ ΧΙΡΟΜ Ελληνοποιημένο). Κατάγονταν απο την Αίγυπτο και ήρθαν στην Αθήνα το 1882. Απο  την ΙΔΙΑ οικογένεια είναι ΚΑΙ η ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ, επίσης Εβραία.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Απόγονος της ΕΒΡΑΪΚΗΣ οικογένειας "ΑΜΠΟΤ" η οποία έμενε στο χωριό "ΜΠΑΜΠΕΣΚΙ" στην Ανατ. Θράκη.Μετακόμισαν  στον Ν.ΑΡΤΑΣ και άλλαξαν το επίθετο σε ΤΣΙΠΡΑ. Οι εφημερίδες "ΧΟΥΡΙΕΤ και ΣΑΜΠΑΧ" έχουν δημοσιεύσει πολλά άρθρα για την οικογένεια ΤΣΙΠΡΑ.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ -ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ

Το όνομα "ΣΗΜΙΤΗΣ" το πήρε παραπλανητικά & προπαγανδιστικά.Η πραγματική καταγωγή τους είναι ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ. Η μεγαλύτερη κόρη του Φιόνα, ζει στο Λονδίνο και είναι παντρεμένη με Εβραίο και ο γάμος τους έγινε σε Εβραϊκή συναγωγή.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Και αυτός έχει ΕΒΡΑΙΟΑΛΒΑΝΙΚΗ καταγωγή και το όνομα του παππού του ήταν: ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ. 

Αυτά τα ....ολίγα για να μαθαίνουμε ΣΩΣΤΑ αν είναι ποτέ δυνατόν κάποιοι ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδας, "φυτεμένοι" σε καίρια πόστα κα πράξουν κάτι θετικό για του Έλληνες και οχι προς όφελος των ΟΜΟΕΘΝΩΝ τους. 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

4 σχόλια:

  1. Ενω εσεις που ψηφιζετε καρατσαφιρερ και ΛΑ.ΟΣ ειστε καλυτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ
    ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΦΟΝΔΥΛΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι εξηγούνται πολλά. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχαχα έχω λιώσει στα γέλια..τρελλη μυθοπλασία, χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive