Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Tσιτσιπάς- Σάκκαρη- Αντετοκούνμπο: 3 κ@ωλόπαιδα πέθαναν κόσμο με τα εμβόλια. Κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, διαφήμιζαν τα φαρμάκια των Εβραίων κι οι ίδιοι τα έβριζαν.

Πόσα εκατομμύρια κονόμησαν από τους χορηγούς, εμπαίζοντας το Έθνος; 

1 σχόλιο:

  1. Συγνωμη ρε μαγκες,απο αυτα τα παιδαρελια,ασχετα με την Ιατρικη,περιμενατε να σας πεισουν για το εμβολιο;'Η απο την λιγδιασμενη ξεφτιλα,τον Σπυρο;Καλα σας κανουν κατι μπασταρδοι στυλ Σκερτζου και Αδωνι που σας σκυλοβριζουν.Αυτοι οι τρεις που γραφει ο μαλακας ο Χιος,σε δεκα χρονια θα σταματησουν να "εργαζονται".Ο,τι βγαλουν τωρα,και ο,τι συμφωνιες κανουν[χωρια το ιατρικο τημ που τους προσεχει]Υπαρχει κανενας γκαυλομαγκας να τους διαβεβαιωσει ΡΗΤΑ οτι μετα το εμβολιο δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησουν το αθλημα;Η νομιζετε επειδη κατικωλοπαιδα ντεμεκ παιζουν τενις του τυπου,Αδωνις,Λοβερδος,Χ"νικολας ξερουν τι τους γινεται;[Οποιος γουσταρει να μου την πει,καλο ειναι να εχειΑ.Μ.της Ε.Φ.Ο.Α κατω απο χιλιαρικο]Οσο αφορα το Τσιτσιπα,ειπαμε,ο μπαμπας του πρεπει να τον προσεχει καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive