Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Κοινή καταγγελία διεθνών δικηγόρων στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με τη χρήση βιολογικών όπλων σχετικά με το Sars-CoV-2 και το εμβόλιο covid-19.

Aπό τη Συλλογικότητα Ευρωπαϊκών Συνδικάτων και Επαγγελματικών Ενώσεων. ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ 22/08/2021...

LEPILLER Patrice SG και COHEN Raphaël DJ  

Κοινή καταγγελία διεθνών δικηγόρων στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με τη χρήση βιολογικών όπλων σχετικά με το Sars-CoV-2 και το εμβόλιο covid-19.

Όπως ίσως κάποιοι γνωρίζουν, στις 28 Ιουνίου 2021 η CSAPE κατέθεσε καταγγελία 64 σελίδωhttps://docteur.nicoledelepine.fr/collectif-syndicats-associations-professionnels-europeens-csape-depose-plainte-a-la-cour-penale-internationale/ν με 371 στοιχεία, τα οποία ήταν όλα πραγματικά, ενώ οι εικασίες (όπως του Τύπου και άλλων) αποκλείστηκαν.

Στις 02 Ιουλίου 2021, η CSAPE έλαβε επίσημη βεβαίωση παραλαβής από το ΔΠΔ και αριθμό υπόθεσης (OTP-CR-271/21).

Μετά από γεγονότα συνωμοσίας, τις λεπτομέρειες των οποίων θα κρατήσουμε για τον εαυτό μας προς το παρόν, στις 27 Ιουλίου πήγαμε στο ΔΠΔ για να καταθέσουμε τα στοιχεία. Επειδή η πρόσβαση απορρίφθηκε λόγω περιόδου διακοπών, τα στείλαμε πίσω στο ICC με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής.

Στις 28 Ιουλίου στις 12:55, το ΔΠΔ επιβεβαίωσε την παραλαβή των αποδεικτικών στοιχείων και στις 29 Ιουλίου το πρωί στις 09:06, επιχείρησε να απορρίψει την καταγγελία, δηλώνοντας ωστόσο ότι θα μπορούσε να επανεξεταστεί υπό την προϋπόθεση νέων αποδεικτικών στοιχείων, με το σκεπτικό ότι τα φερόμενα στοιχεία (Κώδικας της Νυρεμβέργης και άλλα) δεν φαίνεται να εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του ΔΠΔ και ότι δεν πρέπει να υποκαθιστά τα κράτη!

Στις 10 Αυγούστου 2021 κατατέθηκε έφεση στο ΔΠΔ, καθώς οι λόγοι της απόφασης του Εισαγγελέα κρίθηκαν ανεπαρκείς για να χαρακτηρίσουν μια απόρριψη που δεν ήταν σύμφωνη με το Καταστατικό της Ρώμης, όπως υπενθύμισε το Τμήμα Εφέσεων και με την προσθήκη νέων στοιχείων.

Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε και να εξετάζουμε νέα στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην αίτησή μας προς το ΔΠΔ, εάν γίνει δεκτή η έρευνα.

Έχουμε επίσης αναπτύξει ενεργά δεσμούς με δικηγόρους και ερευνητές σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δικηγόροι από τη Σλοβακία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Τσεχική Δημοκρατία έχουν προσχωρήσει και στις 12 Αυγούστου 2021 στείλαμε κοινή καταγγελία στο ΔΠΔ με αίτημα την άδεια να γίνει δεκτή αυτή η κοινή υποβολή.

Υποβάλαμε προκαταρκτικά στοιχεία για τους κοινούς ισχυρισμούς, ενώ ζητήσαμε να διατηρήσουμε το δικαίωμα να εξετάσει το ΔΠΔ τους ισχυρισμούς που αφορούν τις χώρες μας, δηλαδή:

Για τη Γαλλία, ζητήσαμε εξέταση για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, υποδούλωση, γενοκτονία.

Ζητήσαμε επίσης, στην κοινή μας καταγγελία, την άμεση αναστολή του συνολικού προγράμματος πειραματικού εμβολίου COVID-19 και στις τέσσερις χώρες και τον τερματισμό των δοκιμών σε ασυμπτωματικούς ανθρώπους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε επίσης λάβει ένορκες καταθέσεις από κορυφαίους εμπειρογνώμονες, μεταξύ των οποίων ο πυρηνικός επιστήμονας και καρδιολόγος DrRichard MFleming, ο νευρολόγος και ειδικός σε νευρολογικές ασθένειες DrKevin Mc Cairn, καθώς και ο ιολόγος και βραβευμένος με Νόμπελ βιολόγος του HIV καθηγητής Luc Montagnier και άλλοι, των οποίων η ανωνυμία διατηρείται μέχρι την περαιτέρω διερεύνηση.

Έχουμε πλέον αδιάσειστα στοιχεία ότι ο ιός SARS-CoV-2 και τα πειραματικά "εμβόλια COVID-19" είναι σκόπιμα σχεδιασμένα βιολογικά όπλα που έχουν εξαπολυθεί σε δύο φάσεις στους λαούς του κόσμου.

Μας παραχωρήθηκε ευγενικά αποκλειστική πρόσβαση σε ένα προγενέστερο αντίγραφο του έργου του DrRichard MFleming, "Is COVID-19 a Biological Weapon? Μια επιστημονική και εγκληματολογική μελέτη", η οποία παρέχει αδιάσειστα στοιχεία στο ΔΠΔ σχετικά με τη φύση του βιολογικού όπλου του ιού SARS-CoV-2 και των λεγόμενων πειραματικών προϊόντων "εμβολίου COVID-19".

Αναμένουμε τώρα την απόφαση του ΔΠΔ σχετικά με το αν θα

α) επιτρέπει κατ' αρχήν την υποβολή κοινής αίτησης από πολλές χώρες.

β) αποδέχεται την κοινή μας "αίτηση έρευνας".

Δεδομένης της εξαιρετικά σοβαρής φύσης της κατάστασης στις τέσσερις χώρες μας όσον αφορά την κλιμάκωση του ιατρικού απαρτχάιντ, την απώλεια των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών και τον πολύ υψηλό και αυξανόμενο αριθμό θανάτων και σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που υπέστησαν όσοι έλαβαν τα πειραματικά "εμβόλια COVID-19", έχουμε επιστήσει την προσοχή του ΔΠΔ στην επείγουσα ανάγκη να ενεργήσει το Δικαστήριο γρήγορα και χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση και, για το σκοπό αυτό, έχουμε ζητήσει συνάντηση στη Χάγη το συντομότερο δυνατό.

Εν αναμονή της απάντησης από το ΔΠΔ, παραμένουμε σε συζητήσεις με δικηγόρους από άλλες χώρες που δεν έχουν ακόμη καταθέσει τις ατομικές τους αιτήσεις στο ΔΠΔ, αλλά οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν και σκοπεύουμε να τους βοηθήσουμε πλήρως.

Θα δημοσιεύσουμε περισσότερες πληροφορίες μόλις έχουμε νέα.

Ό,τι κι αν συμβεί, έχουμε κίνητρο να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα, όλα τα διορθωτικά μέτρα, για να αποκατασταθεί η αλήθεια και η δικαιοσύνη.

Αντιλαμβανόμαστε ότι το ΔΠΔ δεν λειτουργεί απομονωμένα από άλλους διεθνείς θεσμούς και ότι οι εισαγγελείς μπορεί να υπόκεινται σε διάφορες πολιτικές πιέσεις.

Ωστόσο, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ουσία των ισχυρισμών μας και τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάσαμε είναι τόσο θεμελιώδη, ώστε το ΔΠΔ να εκπληρώσει τον διεθνή του ρόλο και τον λόγο ύπαρξής του, να διερευνήσει διεξοδικά τους ισχυρισμούς μας και να καταδικάσει τους εγκληματίες.

Εάν η εμπιστοσύνη μας αποδειχθεί απατηλή, θα διαθέσουμε όλα τα επιστημονικά και πραγματικά στοιχεία στο παγκόσμιο κοινό. Εν τω μεταξύ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που, με τον τρόπο τους, συμβάλλουν στον αγώνα για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, και μάλιστα για το ίδιο το μέλλον της ανθρωπότητας, των παιδιών μας.__________

 LEPILLER P. Γενικός Γραμματέας COHEN R. Νομικός Διευθυντής 

Γενικός Γραμματέας Τηλ: 33 (0)6 12 55 63 20 - Νομικός Διευθυντής Τηλ: 33 (0)6 79 61 44 22

Επικοινωνήστε μαζί μαςcsape.sg@hotmail.com 

δικτυακός τόπος:   http://www.csape.international

CSAPE - Συλλογικότητα Ευρωπαϊκών Συνδικάτων και Επαγγελματικών Ενώσεων, εγγεγραμμένη με αριθμό 20210012

Κεντρικά γραφεία : Les Tricolores, 15, rue des Halles - 75001 ΠΑΡΙΣΙ - Γαλλία

https://docteur.nicoledelepine.fr/collectif-syndicats-associations-professionnels-europeens-csape-depose-plainte-a-la-cour-penale-internationale/

2 σχόλια:

  1. Ερώτηση(ρητορική):Το ΔΠΔ,είναι το ίδιο που ''δίκασε'',Μιλόσεβιτς,Κάραζιτς,Μπλάντιτς και άλλους Σέρβους ''εγκληματίες'';
    Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο θα δούμε η θ' ακούσουμε...Ίσως καλύτερα είναι τα ανέκδοτα με τον τοτό...

    Το μόνο βέβαιο είναι ότι στην Ιστορία της Ανθρωπότητας(;),δεν ανακαλώ στην μνήμη μου ποιά εγκληματικά και απάνθρωπα καθεστώτα ''κατεδαφίστηκαν'' από τους λαούς με....μηνύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποιοι ανθρωποι,ειδικοι με περισσοτερς εμπειριες για την"αποτελεσματικοτητα"αυτων των δικαστηριων,κανουν εναν αγωνα για ολους μας.Ας συμπαρασταθουμε,εστω με καποια ευχη[το σωστο ειναι να βγουμε στους δρομους μπας και φοβηθουν τα υποτακτικα]Αλλωστε με αυτο το συντηρητικο σκεπτικο,ουτε η VW,Deutsche bank,Novartis,Phiser θα πληρωναν αντερα απο προστιμα.Αυτες οι δικες ειναι συσχετισμοι δυναμεων.Και τιποτα να μην γινει,οι ανθρωποι θα μαθουντι συμβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive