Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

H ΑΘΕΗ κυρά Κατίνα “εκλεκτή”των Μητσοτάκη-Τσίπρα μοίραζε φαγητό σε παράνομους μετανάστες-Ούτε νερό για τους ΕΛΛΗΝΕΣ πυρόπληκτους

Η Πρόεδρος "όλων" των Ελλήνων;  Επιλεκτικές…”δράσεις”, από τη Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εφόσον οι πληγέντες των πυρκαγιών, Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες, που φορολογούνται και πληρώνουν το μισθό και τα έξοδα της, δεν μπορούν να “αξιωθούν” ούτε ένα ποτήρι νερό από τα χέρια της....

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που εισηγήθηκε θετικά στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με τον τότε ρόλο της, ως προς τα αιολικά πάρκα σε αναδασωτέες περιοχές.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που δεν στάθηκε προσοχή, στην ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου.

Είναι η ίδια, που συνηγόρησε υπέρ των μνημονίων.

Είναι εκείνη που πρότεινε τις ορδές χιλιάδων παράνομων μεταναστών ως λύση του δημογραφικού και όχι βεβαίως την ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας.

Είναι η εκλεκτή της πιθανής μελλοντικής συγκυβέρνησης Μητσοτάκη- Τσίπρα, για την εδραίωση μίας δικής τους “δημοκρατίας”, όπως άλλωστε εκφράστηκε εσχάτως και στην εκδήλωση της επετείου της Δημοκρατίας.

Σε μία “δημοκρατία” απόκληρων Ελλήνων και προνομιούχων παράνομων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive