Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Βίλια: Πυροσβέστης δίνει μάχη για να αποφύγει τις φλόγες – Συγκλονιστικό βίντεο

Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στα Βίλια μαίνεται για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα με τους πυροσβέστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεσή της. Μάχη με τις φλόγες δίνουν τόσο επίγειες όσο και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στο παρακάτω βίντεο από την κορυφογραμμή στο όρος Πατέρα.... Πυροσβέστες περνούν μέσα από πυκνά κλαδιά προκειμένου να μην τους προλάβουν οι φλόγες.“Δείτε από πού πρέπει να περάσουμε για να φτάσουμε γιατί θα μας κάψει” ακούγεται να λέει ο πυροσβέστης σε μια δραματική περιγραφή της κατάστασης.

“Είναι πολύ δύσβατο το σημείο και κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να φτάνουμε την πυρκαγιά και να την σβήσουμε με κίνδυνο να μας κυκλώσει και μας κάψει. Κάνουμε τα πάντα… Θέλουμε να μάθει ο ο κόσμος για τις δυσκολίες που συναντάμε μέσα στα δάση, ότι δεν είναι όλα εύκολα για να φτάσουμε να σβήσουμε μια πυρκαγιά μέσα σε ένα συμπαγές δάσος. Ανεβαίνουμε με τα πόδια υψόμετρα μέσα σε συμπαγή δάση, ενώνοντας σωλήνα – σωλήνα μέχρι να φτάσουμε την εστία” αναφέρει ο ίδιος .

Στο βίντεο φαίνονται τα πυροσβεστική να πλησιάζουν το μέτωπο:

Οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα είναι ακριβείας στην προσπάθεια να οριοθετηθεί η φωτιά στο πυκνό δάσος. Οι πυροσβέστες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το σημείο, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive