Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Καταγγελία για τα Βίλια... ΒΙΝΤΕΟ - Τους έπιασαν με τα γκαζάκια στα χέρια...!!! Εμπλέκεται και Πακιστανός...

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος Ελλήνων Εφέδρων Στρατιωτικών Δημήτρης Πιπίκιος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open, τονίζοντας κατηγορηματικά πως πρόκειται για εμπρησμό.
«Είναι εμπρησμός. Είναι δύο εμπρησμοί....
Δεν ξέφυγε η κατάσταση. Την είχαμε ελέγξει τη φωτιά και βγήκαν δύο νέες εστίες σήμερα. Μία στον Προφήτη Ηλία και μία στο γήπεδο Βιλίων. Είναι πόλεμος. Το λέω ξεκάθαρα». Στη συνέχεια ανέφερε: «Βρέθηκαν γκαζάκια στο σχολείο και συνελήφθη μια κοπέλα από τους κατοίκους που την παρέδωσαν στην αστυνομία, με γκαζάκια στα χέρια. επίσης συνελήφθη και ένας Βιλιώτης μαζί έναν Πακιστανό. Ο Πακιστανός έλεγε ότι έψαχνε τη γυναίκα του. Έτσι ισχυρίστηκε».


Ο δήμαρχος Βιλίων Χρήστος Στάθης μιλώντας στο Open δήλωσε ότι η φωτιά γλύφει τα σπίτια, ενώ ξέσπασε κάνοντας λόγο για την ανικανότητα και την παθογένεια που επικρατεί εδώ και χρόνια «Η ανικανότητα κάποιων, η αναποτελεσματικότητα της κρατικής μηχανής… είναι παθογένεια πολλών ετών»! Έχει φτάσει αυτή τη στιγμή η φλόγα στα σπίτια, του πιο όμορφου χωριού της Αττικής» δήλωσε με σπασμένη φωνή και έκανε έκκληση: «Εάν θέλετε να κάνετε κάτι για μας, μιλήστε με τους αρμοδίους να στείλουν εναέρια μέσα!»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive