Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Συνεχίζονται οι αποδείξεις για την επικινδυνότητα των εμβολίων! ΕΓΓΡΑΦΟ. Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

Ενώ η Κυβέρνηση δια στόματος κ. Μητσοτάκη επιμένει για την ασφάλεια των εμβολίων μέσω της πλύσης εγκεφάλου από τα  συρφετό των αργυρώνητων ΜΜΕ και εκβιάζει να εμβολιαστεί το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού επίσημο έγγραφο του κράτους... (Διοίκηση 3η ΥΠΕ) ενημερώνει το σύνολο των επαγγελμάτων υγείας της οικείας υγειονομικής περιφέρειας ότι τα εμβόλια mRNA μπορεί να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες!

Δυστυχώς φοβάμαι ότι στο μέλλον και άλλες σοβαρές παρενέργειες θα διαπιστωθεί, επισήμως, ότι ενέχουν τα εν λόγω εμβόλια ενόσω συνεχίζεται το παγκόσμιο πείραμα του εμβολιασμού να βρίσκεται σε εξέλιξη!Κατά τα άλλα αυτοί που υποστήριζαν εδώ και καιρό ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα και προέβαλλαν επιχειρήματα είναι ψεκασμένοι και συνωμοσιολόγοι! 

Εν κατακλείδι, ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες για θανάτους και τις σοβαρές παρενέργειες που σημειωθήκαν μέχρι τώρα στην χώρα μας και θα σημειωθούν στο μέλλον απόρροια των εμβολιασμών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive