Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. Μητσοτάκης από Βαρυμπόμπη: "Δεν είχαμε απώλεια ζωής, το σύστημα των εκκενώσεων δούλεψε υποδειγματικά".ΒΙΝΤΕΟ

Στο Κινητό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων «Όλυμπος», στη Βαρυμπόμπη, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί... για την κατάσταση που επικρατεί λόγω της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται από χθες το μεσημέρι.  Σε δήλωσή του, έπειτα από σύσκεψη, ο Πρωθυπουργός απηύθυνε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, της Αστυνομίας και τους εθελοντές. "Έγινε μία πολύ σημαντική δουλειά όλο το βράδυ, ιδίως από τα πεζοπόρα τμήματα. Αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά, σε συνθήκες ακραίου καύσωνα. Είναι οι πιο εφιαλτικές πυρκαγιές αυτές οι οποίες λαμβάνουν χώρα στα περιαστικά δάση", είπε ο κ. Μητσοτάκης.Όπως υπογράμμισε, "κρατώ ως θετικό το γεγονός το ότι δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής δεν είχαμε καμία απώλεια ανθρώπινης ζωής και ότι το σύστημα των εκκενώσεων δούλεψε υποδειγματικά. Οι κρίσιμες υποδομές μας άντεξαν. 

Από εδώ και στο εξής θα ξεκινήσει άμεσα η δουλειά της καταγραφής των ζημιών. Τα σπίτια θα ξαναφτιαχτούν, το δάσος με τον χρόνο θα ξαναγίνει, όμως τα δύσκολα είναι ακόμη μπροστά μας, έχουμε κάποιες μέρες ακόμα καύσωνα, μετά θα αρχίσουν οι άνεμοι. Οπότε θα ζητήσω απ' όλες και όλους να παραμείνουμε σε απόλυτη εγρήγορση, έτσι ώστε η ζημιά που θα γίνει από εδώ και στο εξής να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη", συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός. Σημειώνεται ότι στο σημείο βρέθηκαν από νωρίς ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive