Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Ο Μητσοτάκης πήγε για μπάνιο στα Χανιά, αλλά εμείς δεν έχουμε ούτε σάλιο για τρεις μέρες διακοπές... Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Ο Μητσοτάκης πήγε για μπάνιο στα Χανιά, αλλά εμείς δεν έχουμε ούτε σάλιο για τρεις μέρες διακοπές, μου έγραψε ο μπάρμπα Σπύρος στην χθεσινή ανάρτηση. Δηλαδή... γιατί είναι ρε μπάρμπα Σπύρο κακό, που ο πρωθυπουργός έκανε τα μπάνια του το Σαββατοκύριακο στα Χανιά; Αν έλιωνε στην Αθήνα μέσα στον καύσωνα τι θα άλλαζε ρε μπάρμπα Σπύρο; Θα είχε ελεγχθεί νωρίτερα η φωτιά στην Αχαΐα ή στη Ρόδο; Γιατί ρε μπάρμπα Σπύρο να μη κατανοήσω την ανεμελιά του πρωθυπουργού που απολαμβάνει τη ζωή παρά την δύσκολη συγκυρία για τη χώρα; Πως θα υπήρχε περίπτωση ρε μπάρμπα Σπύρο να μη γινόταν φασαρία για τις ωραίες στιγμές του Μητσοτάκη στο Μαράθι και στα Φαλάσαρνα αν ο ίδιος δεν είχε κάνει «ηρωικές» δηλώσεις ότι φέτος οι πολίτες θα κάνουν διακοπές αλλά όχι και η κυβέρνηση; Αλλά όμως τι διαφορετικό είχε κάνει ρε μπάρμπα Σπύρο και ο Τσίπρας τότε στην φιλοξενία πολυτελείας στο σκάφος του συμβούλου του;

Η αλήθεια Σπύρο είναι ότι τα μπάνια του πρωθυπουργού και αυτό το Σαββατοκύριακο έγιναν viral, επειδή προηγήθηκαν πολλά. Διαφημίστηκε το ταξίδι του με το πλοίο της γραμμής στην Τήνο και συσκοτίστηκε η πτήση της επιστροφής. Πέπλο μυστηρίου απλώθηκε γύρω από τη μετακίνησή του στην Αντίπαρο για το γεύμα με κάποιους από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη, όπως και γύρω από τον τόπο στον οποίο δείπνησαν. Χθες μάλιστα δημοσιεύτηκαν διαρροές για την ακύρωση της επίσκεψής του στη Σαντορίνη λόγω ανησυχίας για τις πυρκαγιές στη Βαρυμπόμπη και για την αντοχή του δικτύου ηλεκτρισμού και σήμερα διατυμπανίζεται από τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της κυβέρνησης ότι ο πρωθυπουργός βγαίνει μπροστά, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, δίνει εντολές και κατευθύνσεις.
Ο Μητσοτάκης Σπύρο στους Έλληνες πολίτες προσφέρει ατέλειωτη υποκρισία και αλαζονεία. Καλλιέργησε το προφίλ του ακούραστου υπερηγέτη, χτύπησε με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους τους πολιτικούς του αντιπάλους, κάλυψε τον ελιτισμό του με λαϊκισμό και αισθάνθηκε παντοδύναμος χάρη στη μιντιακή ασυλία που απολαμβάνει.
Στην πολιτική όμως Σπύρο, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive