Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Διέγραψαν την Ελλάδα, "Έλληνες". Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου


Προ ολίγων ημερών στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκυο της Ιαπωνίας αγωνίζονταν και οι super τενίστες μας, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκαρη! Δεν μετείχαν σε κάποιο από τα πολλά διεθνή τουρνουά τένις, όπου η συμμετοχή είναι ατομική, αλλά σε Ολυμπιακούς αγώνες... που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης και ο αθλητής εκπροσωπεί την Πατρίδα του! Στην προκειμένη περίπτωση, οι Τσιτσιπάς και Σάκαρη εκπροσωπούσαν την Ελλάδα!

Όποιος όμως παρακολουθούσε τους δυο Έλληνες αθλητές, δεν μπορούσε να καταλάβει πως εκπροσωπούσαν την Ελλάδα, αφού στην φανέλα τους δεν υπήρχε το χαρακτηριστικό “Hellas” ή έστω το εθνόσημο!

Βέβαια αυτά για την κυβέρνηση και τον εξουσιασμένα φιλοκυβερνητικά Μέσα είναι ψηλά γράμματα. Υπάρχουν όμως δυστυχώς γι΄ αυτούς, Έλληνες που ενοχλήθηκαν βαθύτατα με αυτήν την “αβλεψία”!

Τόσο πολύ, που ανάγκασαν την ύποπτη και εφησυχάζουσα ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή) να ξυπνήσει και να μας ενημερώσει ότι σε επόμενους αγώνες θα φοράνε τα ελληνικά εμβλήματα!

Αυτό όμως το κακόγουστο αστείο είχε ακόμη πιο ηχηρή συνέχεια. Αφού σε αντίθεση με τους αθλητές όλων των άλλων χωρών, οι δικοί μας αθλητές στίβου δεν είχαν στο στήθος τους το “Hellas”, αλλά και τα παραδοσιακά της χρώματα. Ευτυχώς θυμήθηκε η ΔΟΕ να βάλλει στις φανέλες των αθλητριών και αθλητών μας το εθνόσημο!

Ωστόσο οι αθλητές/ιές μας παρέμειναν χωρίς όνομα κράτους και χωρίς τα παραδοσιακά γαλάζια χρώματά μας!

Τώρα οι δικαιολογίες περί της εταιρείας που “έντυσε” τους αθλητές μας και τις αθλήτριές μας, είναι δικαιολογίες για μικρά παιδιά!

Και ίσως να δικαιολογούσαμε τον ΣΕΓΑΣ και την ΔΟΕ, αν λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου 2021 στο Προεδρικό Μέγαρο, στην εορτή της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής και τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25) δεν έβγαζαν την παραδοσιακή φωτογραφία, απούσας της ελληνικής Σημαίας!

Ενέργεια, που με προκάλεσε ώστε να γράψω” “καμαρώστε τους ηγέτες μιας …άλλης χώρας, χωρίς όνομα”!

Όπου μεταξύ άλλων έγραφα:

…Αυτή η απόφαση της κ. Σακελλαροπούλου, που επιζητά την ανανέωση του πληθυσμού των Ελλήνων με την αντικατάστασή του από αλλοδαπούς, οι περισσότεροι των οποίων είναι παράνομοι μετανάστες, σόκαρε τους Έλληνες! Μα τόσο μίσος προς αυτήν την Σημαία, Σύμβολο των αγώνων των Ελλήνων; Σύμβολο της ελεύθερης Ελλάδος που έχει βαφτεί με αίμα;

Πώς τόλμησαν και δέχτηκαν αυτό το ανθελληνικό εγχείρημα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Πρόεδρος του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης;

Αλλά θα μου πείτε είναι συνέχεια της αισχρής αποκαθήλωσης του Εθνικού μας Συμβόλου κι από το γραφείο της κυρίας Προέδρου, όπου δέχεται τους υψηλούς επισκέπτες της!

Χαλεποί καιροί! Ο ανθελληνισμός υποστηρίζεται εκ των έσω! Αυτούς πως να τους αντιμετωπίσεις;

Ο πάτος του βαρελιού τρύπησε και οι σημερινοί πολιτικοί βάλθηκαν να δηλητηριάσουν όχι μόνο τις ρίζες του δέντρου της Ελλάδος, αλλά και το χώμα που τις τρέφει!!  egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2013
    Έτσι μας είπε η κυρία ΑΡΒΕΛΕΡ σε βίντεο.
    Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΊΑ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ????????
    ΨΆΞΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΠΑΡΑΚΑΛΏ


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive