Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Νίκος Χαρδαλιάς:Με Ισχαιμικό επεισόδιο. Ασχολίαστο. Ο Ύψιστος γνωρίζει και πράττει. Δεν θα τα βάλουμε και με τον Θεό

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ του, τον θέλουμε ΑΚΜΑΙΟ - ΖΩΝΤΑΝΟ & ΔΥΝΑΤΟ για την ώρα της ΤΕΛΙΚΗΣ τιμωρίας του, να το απολαύσουμε ΟΛΟΙ. Νίκος Χαρδαλιάς: Περιπέτεια υγείας για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα...

Πριν από λίγες ώρες, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου του τοποθετήθηκαν δυο στεντ και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Χαρδαλιάς στο παρελθόν είχε υποστεί έμφραγμα.

Το τελευταίο διάστημα ο υφυπουργός ήταν σε καθεστώς έντονης πίεσης, κυρίως λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα και κλήθηκε να διαχειριστεί πολύ δύσκολες καταστάσεις, γεγονός που όπως φαίνεται επηρέασε και την κατάσταση της υγείας του.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive