Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. Της Μαίρης Καρά

Επιτέλους έγιναν ευρέως γνωστά τα σατανικά σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για το μέλλον της Ανθρωπότητας. Οι δόλιοι εμπνευστές τους άγονταν και φέρονταν ικανοποιώντας τα σαδιστικά τους ένστικτα, με τον δυσβάσταχτο πόνο που οι ίδιοι  προκαλούσαν στον άνθρωπο και απαιτούσαν την κυριαρχία όλου του πλανήτη, με δουλοποίηση του ανθρωπίνου Γένους....         Τα μέλη της τυραννικής κλίκας που αποφάσιζαν για την ζωή μας χωρίς εμάς, πριν επιτεθούν στην Ανθρωπότητα με κάθε νέο όπλο τους, προειδοποιούσαν για τα… μελλούμενα. Κι αυτό το έκαναν, όχι μόνο για αύξηση της σαδιστικής τους ικανοποίησης σπέρνοντας τον τρόμο, αλλά και γιατί υπάρχει ο απαράβατος όρος της προειδοποίησης, στις αναμεταξύ τους συμφωνίες.

    Πριν από κάθε επίθεση, μας προετοίμαζαν με… πειράματα, ελέγχοντας την στάση μας. Αν δεν αντιδρούσαμε άμεσα, μας θεωρούσαν παθητικά και συναυτουργά εθελοντικά θύματα. Γνωρίζοντας όμως πως με Ελεύθερη Βούληση και χωρίς την συγκατάθεσή μας δεν θα μας υπέτασσαν, ενεργοποίησαν το Πρωτόκολλο εκμετάλλευσης και χειραγώγησης των μαζών       

    Φτάνοντας στην τελευταία φάση εφαρμογής των εξοντωτικών σχεδίων τους, νόμιζαν πως θα έπιαναν την Ανθρωπότητα στον ύπνο ανυπεράσπιστη, επειδή φαινόταν, πως οι θανάσιμες επιθέσεις τους υπερέβαιναν τις δυνατότητές της. Τους διέφευγε όμως, πως δεν ήταν μόνη στον Ιερό Αγώνα. Πάνω από όσα «φαίνονται» και δεν τα βλέπουν αυτοί, υπάρχει ο Θεός.

 Ο παντογνώστης και Δημιουργός μας «βλέποντας» να απειλούνται τα πιστά τέκνα του… γελά, γιατί έχει τα δικά του φιλάνθρωπα σχέδια. Αρκεί να «βλέπει» κι εμάς να συνεχίζουμε τον  Αγώνα, αναμένοντας άνωθεν επέμβαση. Μόνο έτσι θα εξαφανιστούν οι Δυνάμεις του Σκότους από τον πλανήτη και το Φως θα επανέλθει στην πατρίδα μας και η ζωή μας στις Ελληνικές Αξίες. Έτσι θα απαλλαγούμε από τα πειθήνια όργανά τους, που εκτελούσαν ανενδοίαστα τα γενοκτονικά σχέδιά τους. Έτσι θα απαλλαγεί και ο λαός από τις παράνομες αποφάσεις της προδοτικής Κυβέρνησης… Κι εμείς ας κρατάμε ζωντανή την ελπίδα και την πίστη στην ψυχή μας κι ας προσευχηθούμε να πλησιάζει η μέρα της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.  

 

1 σχόλιο:

  1. Σεβαστέ διαχειριστά του site , είναι προτιμότερο να είμαστε πολιτισμένοι : Tα ξερονησια είναι έτοιμα να δεχθούν αυτά τα "μπουμπούκια" , ειδάλλως η πίσσα και τα πούπουλα είναι επίσης διαθέσιμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive