Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Μαγιορκίνης Γκίκας-Είναι δυνατόν να έλαβε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ;! (φωτο)

Αν όντως ισχύει πρόκειται για είδηση-βόμβα!Όπως, αναφέρει έγγραφο που διακινείται στο διαδίκτυο, αναφέρεται ότι ο Μαγιορκίνης Γκίκας πήρε περίπου 500.000 ευρώ για την εργαστηριακή παρακολούθηση οροθετικών.Η αναφορά αυτή σε περίπτωση που ισχύει θέτει ένα ακόμα ερώτημα και καχυποψίες σχετικά με όσους απαρτίζουν την επιτροπή.Επιτροπή, η οποία χαίρει ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ.Έχει κατά καιρούς υποπέσει σε τρομερές  ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ, όπως με τη χορήγηση γνωστού σκευάσματος για εμβολιασμό σε ηλικιακές ομάδες, για τις οποίες υπήρξε απαγορευτικό σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες... Και κατόπιν, περιστατικών ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΝΕΩΝ ανθρώπων, μετά από εμβολιασμό με το συγκεκριμένο εμβόλιο, άρον άρον πήραν το μέτρο πίσω παρά τις μέχρι τότε διαβεβαιώσεις της επιτροπής.

Επίσης, πρόκειται για την ίδια επιτροπή, για την οποία σύμφωνα με τα πρακτικά, όπως ισχυρίστηκε έντυπη εφημερίδα, δέχονταν απευθείας εντολές από κυβερνητικά στελέχη,  αντίθετες μάλιστα με τις επιστημονικές προτάσεις της επιτροπής.

Ομολογουμένως, πολίτες αλλά και κορυφαίοι επιστήμονες, όπως ο κύριος Ιωαννίδης, αμφισβητούν ευθέως την ανεξαρτησία της επιτροπής.

Ιδού το προαναφερθέν έγγραφο:

Εικόνα

2 σχόλια:

  1. Ειστε κρετινοι;Χειροτεροι του Μητσοτακη;Ρε στοκοι απο περισυ φωναζω για τον τυπο των 500+χιλ.ευρω[ειναι γυρω στα 560χιλ.οχι μονο 489.500].Κουφαλογα ειστε;ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρειτε και ποσα πηρε ο Συψας για να ξυνεται.[περιπου 26.000,δηλ.ψιχουλα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive