Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Δεν πάμε καλάααα. ΑΙΣΧΟΣ! Τι δουλειά έχουν οι λαθρομετανάστες σε εκδήλωση στη Μυτιλήνη για τη συμπλήρωση ενός αιώνα απο την Μικρασιατική καταστροφή ;

 Προκλητικές εικόνες στο κέντρο της Μυτιλήνης με εκπρόσωπους της Καθολικής Εκκλησίας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας λαθρομετανάστες και ΜΚΟ.... Εκπρόσωποι της Καθολικής Εκκλησίας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας, μαζί με λαθρομετανάστες  κάθε θρησκείας... συγκεντρώθηκαν, σήμερα το μεσημέρι, στον χώρο όπου βρίσκεται το εμβληματικό άγαλμα της Μικρασιάτισας Μάνας, στην Επάνω Σκάλα της Μυτιλήνης και συμπροσευχήθηκαν για τους λαθρομετανάστες , έναν αιώνα τώρα, από την Μικρασιατική Καταστροφή έως σήμερα.

1 σχόλιο:

  1. ετσι πολυπολιτισμος και ξερο ψωμι στην πραξη,αλλη μια παρασταση-προσπαθεια-επιβολη για την προωθηση της αριστεριστικης λαθροσυριζεικης προπαγανδας πολυπολιτισμου( ·→ αν υπαρχει ελλαδα σε μια δεκαετια απο σημερα σφυριξτε μου,η ελλαδα πολυ απλα σε λιγα χρονια δεν θα κατοικειται απο ντοπιους γηγενεις ελληνες):

    Παγκόσμια Ημέρα των Προσφύγων σήμερα, 20 Ιουνίου και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συμμετέχει ενεργά στέλνοντας ισχυρό μήνυμα για σεβασμό στις αξίες της ισότητας, της αλληλεγγύης και της εξάλειψης κάθε είδους διακρίσεων μεταξύ του ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Η ΕΟΕ ήδη εφαρμόζει στο Παναθηναϊκό Στάδιο το πρόγραμμα «Kids Love Sports», για παιδιά προσφύγων ηλικίας 6-12 ετών, που διαμένουν σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας στην ευρύτερη Περιφέρεια της Αττικής, ενώ είναι σε συνεργασία με τη Γερμανική Ολυμπιακή Αθλητική Συνομοσπονδία (DOSB) Sportdeutschland και τον τοπικό εταίρο ΜΕΤΑδραση, προετοιμάζοντας την εφαρμογή του προγράμματος «Τogether in Sport», για προσφυγόπουλα που διαμένουν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ο αγώνας για κοινωνική ένταξη των προσφύγων, μέσω των Ολυμπιακών Αξιών, είναι καθημερινός!

    https://www.facebook.com/HellenicOlympicCommittee/posts/3931326246966135

    και προστιθενται συνεχως νεες δρασεις:

    ActionAid: 150 αγόρια και κορίτσια παίζουν παρέα για την αλληλεγγύη

    https://www.gazzetta.gr/2027567/actionaid-150-agoria-kai-koritsia-paizoyn-parea-gia-tin-allileggyi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive