Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! Δείχνουν παντού τις φλόγες να “καταπίνουν” τα σπίτια στις Αδάμες – Απίστευτο ρεζιλίκι

 Παγκόσμιο σοκ επικρατεί αυτή τη στιγμή, καθώς τα κανάλια σε όλο τον πλανήτη δείχνουν ότι φλέγονται οι Αδάμες του Δήμου Κηφισιάς, 

ενός αστικού δήμου που αποτελεί μέρος του αστικού ιστού της πρωτεύουσας....

Είναι φανερό πως η κυβέρνηση είχε αφήσει εντελώς ανοχύρωτη την πρωτεύουσα της χώρας, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή η φωτιά να βρίσκεται κυριολεκτικά στα Βόρεια Προάστια, χωρίς μάλιστα να πνέουν ισχυροί άνεμοι!  

Σύμφωνα με καταγγελίες η φωτά αφέθηκε ανεξέλεγκτη για τουλάχιστον μία ώρα παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των κατοίκων!  

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στη Βαρυμπόμπη έχει πλέον εξαπλωθεί επίσης σε Θρακομακεδόνες, Τατόι και Ολυμπιακό Χωριό με την πυροσβεστική να δίνει μάχη με τον χρόνο αφού καθώς η νύχτα πέφτει, τα εναέρια μέσα που συνδράμουν στη φωτιά θα σταματήσουν αναγκαστικά τη δράση τους.  Μέχρι στιγμής έχουν καεί δεκάδες σπίτια σε όλη την αττική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive