Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΕ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

Δεν φταίνε τίποτα οι αστυνόμοι τη δουλειά τους κάνουν, αλλά όταν η Πατρίδα είναι στο χείλος του γκρεμού,  όταν χτυπιέται ολούθε, είναι αστείο ο κρατική μηχανή να ασχολείται αν ένα μικρό, πατριωτικό ιστολόγιο "παραβίασε τον ρατσιστικό νόμο δείχνοντας τη φωτογραφική ΑΛΗΘΕΙΑ. Νόμο κυβερνήσεων που παραβιάζουν ΚΑΤΑΦΩΡΑ, κάθε έννοια νόμου ΚΑΙ συντάγματος σε βάρος του λαού και των δικαιωμάτων του. Οι κ.κ. Εισαγγελείς ΠΟΤΕ θα ασχοληθείτε με τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ που καθημερινά εξοντώνουν τους πολίτες, κλέβουν, ληστεύουν, "μοιράζουν" και ΚΑΤΑΚΑΙΝΕ την Πατρίδα μας; Καλά είναι τα υλικά προνόμια  που σας παρέχουν οι κυβερνώντες πιστεύοντας έτσι στο "ακαταδίωκτο" και στην ιδιότυπη ασυλία απο εσας, αλλά σκεφτείτε: ΥΠΑΡΧΕΙ και ΘΕΟΣ!! "ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive