Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Ολη η οικογένεια ταξίδι στις ΗΠΑ με κρατικό αεροπλάνο για την εγκατάσταση της θυγατέρας στο Ιδιωτικό πανεπιστήμιο "Γέιλ" και 4ημερο χαλαρό weekend.

Που είναι το πρόβλημα?

Ιδιοκτήτης όλης της χώρας είναι. Ότι θέλει κάνει!!!...
🔻Υ.Γ.1 Σημερα κόπηκαν από τα ΑΕΙ 40.000 μαθητές προς απόλαυση των φίλων ιδιοκτητών ιδιωτικών κολεγίων.
🔻ΥΓ2 Προς κάθε φανατισμένο τρολάκι του Μαξίμου που θα συγχυστεί με την ανάρτηση αυτή
◾Τι αμφισβητείς?
Οτι έμειναν άδικα εκτος 20.000 μαθητές απο τα δημόσια πανεπιστήμια με το σύστημα (ΕΒΕ) Κεραμέως στέλνοντας ετσι το καλυτερο δωρακι στους ιδιώτες κολεγιαρχες ?
◾Τι αμφισβητείς ?
Οτι την ίδια μέρα που έκλαιγαν χιλιαδες παιδιά που δεν πέτυχαν στις πανελλήνιες αυτος πήρε όλη την οικογένεια να πάνε στις ΗΠΑ 4ημερο ταξιδι για να γραψει τη κόρη του σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο? πληρώνοντας μαλιστα 250.000$ για τα έξοδα διδάκτρων και διαμονής της?
◾Όταν έχει 90.000 μισθό ως πρωθυπουργός και 1.000.000 προσωπικά χρέη από δάνεια στις τράπεζες πως δικαιολογεί τα έξοδα των 250.000 για την κόρη του?
Διότι αν ξοδεύει αυτά τα χρήματα θα θέλει τουλάχιστον αλλά τόσα για την συντήρηση τη δική του και της υπόλοιπης οικογενειας.
◾Αυτά είναι ερωτήματα προς τον Μητσοτάκη που συμπεριφέρεται ως νεος Λουδοβίκος.
Η φώτο είναι αρχείου.
Αυτό ομως δεν αλλάζει την την πραγματικότητα που είναι ότι ο τύπος δεν έχει καμία ενσυναίσθηση. Είναι αλλού γι'αλλού
Πιστεύει ότι όλοι πρέπει να τον ευγνωμονούν και θεώρησε ότι πρέπει την ίδια ημέρα!!! που 40 χιλιάδες οικογένειες είδαν τα όνειρα των παιδιών τους να διαψευδονται αυτός ως Λουδοβικος να πάρει την πριγκίπισσα για να την γράψει στο Ιδιωτικό πανεπιστήμιο ξοδεύοντας 250.000
▪︎Αυτή είναι η αλήθεια και δυστυχώς για πολλά φανατικά τρολ του Μαξίμου δεν είναι Fake.
■ Καλές δουλειές παιδιά !!
Σώζος Διδυμιώτης

1 σχόλιο:

  1. Δεν ήταν κρατικό αεροπλάνο κύριε. Λάθος πληροφόρηση έχετε. Ήταν εμπορική πτήση αλλοδαπής εταιρείας. Για να μη χάνετε το δίκιο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive