Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

TΩΡΑ. Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης, στο ιδιο κελί με τον "εθνικό" βιαστή Λιγνάδη; κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απολογία του στην οποία αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του....Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν το απόγευμα της Τρίτης την προφυλάκιση του ηθοποιού ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να οδηγηθεί στις φυλακές.

Νωρίτερα ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτικη ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα και φέρεται να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται, δηλαδή για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κλήθηκαν και κατέθεσαν ήδη τα τρία φερόμενα θύματα, επιβεβαιώνοντας όσα κατέθεσαν και στον εισαγγελέα, ενώ φαίνεται πως έχουν καταθέσει και μάρτυρες της υπόθεσης. Ωστόσο, φαίνεται πως για μια από τις δυο περιπτώσεις απόπειρας βιασμού έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για τον ηθοποιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive