Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Σερβιτόρε, το MENU, παρακαλώ! Η επιστροφή στην κανονική ζωή, όπως και πριν; Όχι, τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Η δικτατορία υγείας ισχύει σε κάθε γωνιά του τραπεζιού Πριν, καθισμένος σε καλή παρέα, το τελετουργικό της ανάγνωσης του μενού με σχόλια τροφοδότησε την ορεκτική συνομιλία. Τώρα, κάθε επισκέπτης θα έχει τη μύτη του πριτσίνια στο κινητό τους...Ολοκληρώθηκε η λίστα με ορεκτικά, πιάτα και κρασιά. Πηγαίνουμε στον κωδικό QR, τον κωδικό γρήγορης απόκρισης.

Οι κωδικοί QR , ή οι κωδικοί QR , για τη "  Γρήγορη απόκριση  " δεν είναι πρόσφατη εφεύρεση. Η καταγωγή τους χρονολογείται από το 1994, με τη δημιουργία του πρώτου συστήματος κώδικα QR . Η εφεύρεσή της απευθύνεται σε έναν Ιάπωνα βιομηχανικό, Denso Wave, θυγατρική της Toyota.
Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς γραμμωτούς κώδικες, ο κωδικός QR μπορεί επομένως να αποθηκεύσει μεγαλύτερη ποσότητα πληροφοριών. Ο λόγος είναι απλός. Ο πρώτος διαβάζεται μονόδρομος (πάνω προς τα κάτω) Ο κωδικός QR είναι δισδιάστατος, και γι 'αυτό ονομάζεται δισδιάστατος γραμμικός κώδικας και μεγαλύτερη ικανότητα κωδικοποίησης δεδομένων. [πηγή: ZDnet ]

Αυτή τη Δευτέρα, αφήνοντας τον κινηματογράφο, αποφασίζω να καθίσω σε ένα εστιατόριο στη Νίκαια. Ζητώ ανόητα για την κάρτα. Ο σερβιτόρος με προσκαλεί να εισαγάγω τον κωδικό QR με μεταξοτυπία στο τραπέζι μπιστρό. Αρνούμαι υποδεικνύοντας ότι δεν θέλω να παρακολουθώ το τηλέφωνό μου. (Έχοντας μεσημεριανό με την ερωμένη μου, δεν θέλω να δώσω εξηγήσεις. Για παράδειγμα, φυσικά). Ο σερβιτόρος επιμένει, έντονα. Δεν παραδίδω και απειλώ να φύγω. Γκρίνισμα, με φέρνει να γκρινιάζει το λείψανο από χαρτόνι από το πίσω μέρος ενός συρταριού ... ταμειακή μηχανή.

Έφτασα στο σπίτι, από περιέργεια, σαρώνω αυτόν τον κωδικό QR : https://app.aji-code.com/place/11757?slugged=1Εστιατόριο QRCodeΕπομένως, θα έπρεπε να συμπληρώσω αυτό το έγγραφο προτού έχω πρόσβαση στο μενού: https: //app.aji-code.com/place/11757?slugged=1Εστιατόριο QRCode

Αλλά αφού σας λένε ότι "  είναι Πρόοδος  ".

Αυτό, θα καταλάβετε, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από ένα «πέρασμα υγιεινής» με την αντιμετώπιση.

Για να πάτε στο μπαρ, πάρτε το αεροπλάνο, χρησιμοποιήστε τα ουρητήρια κ.λπ.

Δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα χωρίς το τηλέφωνο κατασκοπείας σας.

Μόνιμη και παρεμβατική γεωγραφική τοποθεσία, ανεπαφική πληρωμή, εξαφάνιση μετρητών κ.λπ.

Αυτή η υποτιθέμενη δικτατορία υγείας εφαρμόζεται, βήμα προς βήμα

Υπενθύμιση για ανάγνωση: Η επόμενη μέρα αποκαλύπτεται σιγά σιγά στις 15 Απριλίου 2020. Ναι, 2020  ! Σας προειδοποιήσαμε.

Και αν μπορείτε ακόμα να βγείτε έξω χωρίς το έξυπνο τηλέφωνό σας, αύριο ο κωδικός QR τατουάζ στο μέτωπό σας και το τσιπ RFID κάτω από το δέρμα σας θα ολοκληρώσει το υπόλειμμα της ελευθερίας σας.

Michel lebon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive