Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ξαφνικός θάνατος από εμβόλιο της Johnson & Johnson – «Έχασα τον πατέρα μου 48 ώρες μετά τον εμβολιασμό του»

Εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό του, με μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson απεβίωσε στην Ύδρα πολίτης ο οποίος εξετάστηκε από τον αγροτικό ιατρό του και κρίθηκε ότι μπορούσε να εμβολιαστεί....

Όπως καταγγέλλει συγγενικό του πρόσωπο που μίλησε στην διαδικτυακή τηλεόραση «ο πατέρας μου ήταν ένας ενεργητικός άνθρωπος, επιπλοποιός το επάγγελμα και ασχολείτο και με αγροτικές δουλειές.
Στις 19 Ιουλίου 2021 μετά από εξέταση από τον αγροτικό ιατρό, κρίθηκε επιλέξιμος για εμβολιασμό.
Μετά τον εμβολιασμό δεν αισθάνθηκε καμία αδιαθεσία ή καμία παρενέργεια.
Την επόμενη ημέρα πήγε να κολυμπήσει και ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Φώναξε την σύζυγο του και άλλους στην παραλία και εν συνεχεία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και του παρείχαν οξυγόνο, πάλι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και μετά από μια ώρα κατέληξε»
Τα συγγενικά πρόσωπα επισκέφθηκαν τον αγροτικό ιατρό, τονίζοντας του τι συνέβη και η απάντηση του αγροτικού ιατρού ήταν «ο πατέρας σας δεν ήταν υγιέστατος».
Η απάντηση του ιατρού είναι τουλάχιστον απαράδεκτη άπαξ και εξετάστηκε και κρίθηκε κατάλληλος ο άνθρωπος που τελικά απεβίωσε να εμβολιαστεί.
Ένας σχετικά μεγάλος άνθρωπος ο οποίος έπαιρνε χάπι της πίεσης και χάπι για ζαχαροδιαβήτη αλλά χωρίς να είναι επιβαρυμένος στην υγεία του, 48 ώρες μετά τον εμβολιασμό του απεβίωσε.
Οι ιατροί αποποιούνται των ευθυνών τους και στο πιστοποιητικό θανάτου δεν ανέφεραν την αιτία… συγκεκριμένα αδιευκρίνιστοι λόγοι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου.
Η οικογένεια του ανθρώπου που έφυγε πρόωρα και άδικα από την ζωή, κοινοποίησε την ιστορία της για ένα σκοπό, όχι να στοχοποιήσει τα εμβόλια αλλά να αναδείξει τις παρενέργειες που υπάρχουν αλλά και τους θανάτους που έχουν σημειωθεί από τον εμβολιασμό.
Δεν αντιδρά ο ανθρώπινος οργανισμός το ίδιο απέναντι σε ένα εμβόλιο.
Είναι ένα βασικό επιχείρημα γιατί είναι απαράδεκτο, να τεθεί θέμα υποχρεωτικότητας των εμβολίων.
Η οικογένεια του εκλιπόντος προτρέπει όσους ανθρώπους είχαν προσωπικό βίωμα παρενέργεια ή θάνατο σε συγγενικό τους πρόσωπο που συνδέεται με το εμβόλιο να το δημοσιοποιήσουν.
Η τραγική αυτή ιστορία, όπου ένας υγιής άνθρωπος έφυγε ξαφνικά από την ζωή, έρχεται να αποδείξει ότι δεν κάνουν τα εμβόλια για όλους.
Υπάρχουν θάνατοι και πλήθος παρενεργειών, μόνο στην EMA έχουν αναφερθεί 3.602 περιπτώσεις παρενεργειών πάσης φύσεως στην Ελλάδα και ο κατάλογος αυξάνεται.
Το επιχείρημα εμβολιαστείτε για να ζήσετε… ή εμβόλιο ή τάφος που ανέφερε η Εκκλησία… είναι διάτρητο, επιστημονικά ανορθόδοξο και νομικά επικίνδυνο.
Τα εμβόλια σώζουν ζωές για πολλούς αλλά υπάρχουν και κάποιοι που πεθαίνουν από τα εμβόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive