Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΗΠΑ - Το CDC Αποσύρει το Πλαστό Πρωτόκολλο του τεστ PCR που Χρησιμοποιήθηκε για την Παραποίηση των "θετικών κρουσμάτων" της Covid για να προωθηθεί η Προγραμματισμένη Ψευτο-πανδημία


Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο διάπραξης επιστημονικής απάτης για την προώθηση ψευδών "θετικών κρουσμάτων" μέσω των τεστ PCR, το CDC ανακοίνωσε ότι αποσύρει το διαγνωστικό πάνελ RT-PCR στις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους:..

«Μετά την 31η Δεκεμβρίου 2021, το CDC θα αποσύρει το αίτημα προς τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για την έκδοση άδειας επείγουσας χρήσης (EUA) του CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, της ανάλυσης που εισήχθη για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020 για την ανίχνευση μόνο του SARS-CoV-2. Το CDC παρέχει αυτή την εκ των προτέρων ειδοποίηση ώστε τα κλινικά εργαστήρια να έχουν επαρκή χρόνο για να επιλέξουν και να εφαρμόσουν μία από τις πολλές εναλλακτικές λύσεις που έχουν εγκριθεί από τον FDA.»

Η χρήση των τεστ PCR για τη διάγνωση της νόσου Covid αποτελεί παγκόσμια επιστημονική απάτη, καθώς κανένα όργανο PCR δεν μπορεί να παράγει ποσοτικά αποτελέσματα που θα μπορούσαν να υποδείξουν ένα συγκεκριμένο ιϊκό φορτίο. Ωστόσο, αυτό το εγκεκριμένο από το CDC πρωτόκολλο δοκιμών χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή της ψευδαίσθησης της "Πανδημίας θετικών κρουσμάτων" (casedemic), η οποία προσποιήθηκε ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είχαν μολυνθεί από covid.

Το όλο θέμα ήταν μια περίτεχνη κομπογιαννίτικη «επιστημονική» φάρσα, και όποιος είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία PCR (βλ. παρακάτω) το γνώριζε αυτό από την αρχή.

Το τεστ PCR που εγκρίθηκε από το CDC για τη διάγνωση της Covid ήταν Απατηλό από την πρώτη κιόλας μέρα

Τα όργανα PCR δεν είναι ποσοτικά όργανα. Δεν μπορούν να σας πουν πόση ποσότητα από κάτι υπάρχει σε ένα δεδομένο δείγμα. Κάθε εργαστηριακός επιστήμονας που είναι εξοικειωμένος με τα όργανα PCR το γνωρίζει αυτό. Ωστόσο, συνεχίζουν να συμμορφώνονται με την παγκόσμια απάτη της διάγνωσης "θετικών" περιπτώσεων μέσω του τεστ PCR.

Ολόκληρη η "πανδημία" της COVID έχει βασιστεί σε απατηλά τεστ PCR, και τώρα το CDC ανακοινώνει ότι αποσύρει την πιο συχνά χρησιμοποιούμενη δοκιμή, ίσως σε μια προσπάθεια να αντικαταστήσει τη δοκιμή με ένα ακόμη απατηλό πρωτόκολλο που μπορεί να ελεγχθεί από τις υγειονομικές αρχές για να επιδεινώσει την "πανδημία" κατά παραγγελία (ή, ίσως, να ισχυριστεί ότι η COVID έχει εξαλειφθεί και να κηρύξει τη νίκη).

Από την αρχή, ολόκληρη η πανδημία δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια παγκοσμίως συντονισμένη απάτη με τα τεστ PCR. Όπως μου είπαν οι εκπρόσωποι πωλήσεων της Thermo-Fischer σε προσωπικές συναντήσεις, οι συσκευές PCR δεν μπορούν να προσδιορίσουν ποσοτικά αποτελέσματα.

Δεν χρησιμοποιούν ποσοτικές καμπύλες βαθμονόμησης του οργάνου ή ποσοτικά εξωτερικά πρότυπα COVID. Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές PCR δεν έχουν κανένα νόμιμο ρόλο στη διάγνωση οποιουδήποτε ατόμου με ασθένεια ή μολύνσεις από COVID. Η απλή παρουσία ενός μόνο ιϊκού θραύσματος, πολλαπλασιασμένου τρισεκατομμύρια φορές μέσω των κύκλων (cycles) PCR, δεν υποδεικνύει τίποτα επιστημονικό ή διαγνωστικής αξίας.

Όπως αναφέραμε χθες:

Ένα Πορτογαλικό Εφετείο έκρινε ότι τα τεστ PCR είναι αναξιόπιστα και ότι είναι παράνομο να μπαίνουν άνθρωποι σε καραντίνα με βάση μόνο ένα τεστ PCR.

Το δικαστήριο δήλωσε, ότι η αξιοπιστία του τεστ εξαρτάται από τον αριθμό των κύκλων που χρησιμοποιούνται και το ιϊκό φορτίο που υπάρχει. Επικαλούμενο τους Jaafar et al. 2020, το δικαστήριο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι:

"εάν κάποιος εξεταστεί με PCR ως θετικός όταν χρησιμοποιείται κατώτατο όριο 35 κύκλων ή υψηλότερο (όπως είναι ο κανόνας στα περισσότερα εργαστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ), η πιθανότητα το εν λόγω άτομο να έχει μολυνθεί είναι μικρότερη από 3% και η πιθανότητα το εν λόγω αποτέλεσμα να είναι ψευδώς θετικό είναι 97%".

Παρομοίως, το Αυστριακό δικαστήριο έκρινε ότι οι δοκιμές PCR δεν είναι κατάλληλες για τη διάγνωση της COVID-19 και ότι το lockdown δεν έχει καμία νομική ή επιστημονική βάση.

Το δικαστήριο επεσήμανε ότι: "ένα τεστ PCR δεν είναι κατάλληλο για διάγνωση και επομένως δεν λέει από μόνο του τίποτα για την ασθένεια ή τη μόλυνση ενός ατόμου".

Οι αναλυτές PCR και οι τεχνικοί εργαστηριακής επιστήμης είναι συνένοχοι στην παγκόσμια απάτη των δοκιμών Covid

Ολόκληρη η πανδημία της Covid είναι μια φάρσα, και όλα βασίστηκαν σε δόλια τεστ PCR. Παραδόξως, ακόμη και οι τεχνικοί και οι αναλυτές PCR το γνωρίζουν αυτό. Συμμετέχουν σε ένα παγκόσμιο σχέδιο για να καταστρέψουν ανθρώπινες ζωές και να συντρίψουν τις παγκόσμιες οικονομίες, και γνωρίζουν πλήρως ότι οι περιορισμοί των δικών τους οργάνων σημαίνουν ότι οι διαγνώσεις «θετικών κρουσμάτων» COVID με βάση την PCR είναι χωρίς νόημα.

Διαχειρίζομαι πολλαπλά όργανα φασματοσκοπίας μάζας στο ιδιωτικό μου εργαστήριο, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων QQQ και ICP-MS. Είμαι ο συν-δημιουργός δύο ποσοτικών μεθόδων που αναπτύχθηκαν με κόπο για την ποσοτικοποίηση μορίων γλυφοσάτης (glyphosate) σε τρόφιμα και για συγκεντρώσεις κανναβινοειδών (cannabinoid ) σε εκχυλίσματα κάνναβης.

Είμαι απόλυτα εξοικειωμένος με τη βαθμονόμηση οργάνων, τα εξωτερικά πρότυπα, τις εξισώσεις προσαρμογής καμπυλών και την ποσοτική ανάλυση. Τα όργανα PCR δεν είναι ικανά για τίποτα από αυτά. Είναι άχρηστα για τη διάγνωση μολυσματικών ασθενειών, καθώς δεν μπορούν να παράγουν αποτελέσματα συγκέντρωσης ιϊκού φορτίου από ένα δεδομένο δείγμα.

Αν θέλετε να μάθετε πόσο από κάτι υπάρχει σε ένα δεδομένο δείγμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολύ πιο πολύπλοκα όργανα, όπως τα όργανα triple quad mass spec (τα οποία χρησιμοποιώ για να εξετάζω τρόφιμα για μόλυνση από γλυφοσάτη, μεταξύ άλλων).

Όπως αναφέρει το Zero Hedge, ακόμη και ο Dr. Fauci παραδέχεται ότι η δοκιμή PCR είναι ουσιαστικά μια απάτη όταν πρόκειται για τη διάγνωση της νόσου των κολοβακτηριδίων:

Ο Dr. Fauci, μέσα Νοεμβρίου 2020 δήλωσε:

"Είναι πολύ απογοητευτικό τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους γιατρούς, όταν κάποιος έρχεται και επαναλαμβάνει την PCR του, και είναι σαν [ένα] κατώφλι 37 κύκλων, αλλά σχεδόν ποτέ δεν μπορείς να καλλιεργήσεις τον ιό από έναν κύκλο με κατώφλι 37. ... Επομένως, νομίζω ότι αν κάποιος έρθει με 37, 38, ακόμη και 36, πρέπει να πείτε, ξέρετε, ότι πρόκειται απλώς για νεκρά νουκλεοτίδια, τελεία και παύλα".

Ακριβώς όπως οι γιατροί, οι νοσοκόμες και οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στην παγκόσμια εγκληματική απάτη της COVID, οι τεχνικοί και οι ιδιοκτήτες εργαστηρίων PCR συμμετέχουν με ευχαρίστηση στην ίδια απάτη, πιθανότατα επειδή αποκομίζουν τεράστια κέρδη από την εκτέλεση απατηλών δοκιμών PCR που δεν θα μπορούσαν ποτέ να περάσουν τον έλεγχο οποιουδήποτε νόμιμου επιστημονικού ελέγχου για την ορθότητα ή την ακρίβεια τους.

Στην πραγματικότητα, οι δοκιμές PCR δεν είναι ούτε ορθές ούτε ακριβείς. Η έννοια της "ακρίβειας" - η οποία είναι υψίστης σημασίας στην ποσοτική εργαστηριακή ανάλυση που αφορά φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα κ.ο.κ. - δεν υπάρχει στον εξοπλισμό PCR.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η ακρίβεια όταν πολλαπλασιάζετε γενετικό υλικό στο ίδιο το δείγμα. Αυτή η διαδικασία, εξ ορισμού, καταστρέφει κάθε ουσιαστική γνώση της μάζας ή της συγκέντρωσης στο αρχικό δείγμα.

Αν η ίδια προσέγγιση χρησιμοποιούνταν στις δοκιμές αλκοτέστ για πιθανούς μεθυσμένους οδηγούς, κάθε ζωντανός άνθρωπος θα συλλαμβανόταν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού υπάρχει τουλάχιστον ένα μόριο αλκοόλ που κυκλοφορεί στο αίμα του καθενός.

Το CDC αποσύρει αυτή τη μέθοδο PCR πιθανότατα επειδή γνωρίζει ότι το τεστ δεν μπορεί να αντέξει έναν εύλογο επιστημονικό έλεγχο.

Προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους και να στείλουν στη λήθη το απατηλό τεστ που χρησιμοποιήθηκε για να ξεκινήσει και εδραιωθεί η ψευδής πανδημία της COVID. Αλλά γνωρίζουμε ήδη ότι το CDC είναι μια εγκληματική βιτρίνα για τη βιομηχανία εμβολίων και ότι το CDC δεν έχει καμία επιστημονική αξιοπιστία ή κύρος όταν πρόκειται για νόμιμες δοκιμές μολυσματικών ασθενειών.

Το CDC (αμερικάνικο ΕΟΔΥ), όπως και το τεστ PCR, είναι μια απόλυτη απάτη.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.brighteon.com/fc2aa0fe-eae0-4c32-bc23-47e6b6ab9d97

Sources: NaturalNews.comBrighteon.com / Reference: HumansAreFree.com

_____________________________________

Δικτυογραφία:

CDC Withdraws Fraudulent PCR Testing Protocol that Was Used to Falsify Covid 'Positives' to Push the Plandemic

https://humansarefree.com/2021/07/cdc-withdraws-fraudulent-pcr-testing.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive