Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Δεν ξέρουν πού να κρυφτούν πλέον! Αποδοκίμασαν Μενδώνη – Καραμανλή κατά την άφιξή τους στον σταθμό Βενιζέλου (Βίντεο)

Μέσα σε αποδοκιμασίες και συνθήματα έφτασαν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον σταθμό Βενιζέλου του μετρό η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής....Διαμαρτυρόμενοι και μέλη της Κίνησης Πολιτών Θεσσαλονίκης για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς που έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τα έργα στον σταθμό Βενιζέλου μόλις αντιλήφθηκαν την υπουργό ξεκίνησαν τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό της, κατηγορώντας την Λίνα Μενδώνη ότι συνεργεί στο «έγκλημα στον σταθμό Βενιζέλου».  Δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας απώθησαν τους διαδηλωτές, με στόχο να αποτρέψουν οποιαδήποτε εμπλοκή. 
Η υπουργός Πολιτισμού μαζί με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή και συνοδεία των γ.γ. Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Νίκο Ταχιάο και τον διεθύνων σύμβουλο της εταιρείας, Νίκο Κουρέτα, έφτασε στον σταθμό Βενιζέλου για επίσκεψη, λίγο πριν την ευρεία σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί στα γραφεία της Αττικό Μετρό.

1 σχόλιο:

  1. Τιποτα δεν παθανε,μπροστα σ'αυτο το κακο που εχουν προξενησει εδω και χρονια.Απλα αυτοι εδω ειναι και χειροτεροι και ξεδιαντροποι.Πισσα και πουπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive