Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο: Συγκεντρώσεις και πορείες κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Διαμαρτύρονται για τους περιορισμούς που τίθενται σε ισχύ από την κυβέρνηση. Με σύνθημα “κάτω η χούντα” πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη – σύμφωνα με το Grtimes, πορεία αρνητών του εμβολίου για τον κορονοϊό αλλά και των μέτρων κατά της διασποράς που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Κρατώντας και… φορώντας ελληνικές σημαίες τα άτομα που έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από τον Λευκό Πύργο λένε “όχι” στον εμβολιασμό ενώ αντιδρούν στους περιορισμούς που τίθενται σε ισχύ (εστίαση, διασκέδαση, εργασία σε δομές κ.α.) και αφορούν όσους δεν έχουν και δε σκοπεύουν να εμβολιαστούν.

Μάλιστα, από την κινητοποίηση δε λείπουν και οι… “κορονες” που χρησιμοποιούν οι διαδηλωτές οι οποίοι στο διαδίκτυο αποκαλούν τα εμβόλια “μπόλια”, τονίζοντας ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση καθώς καταπατά το Σύνταγμα και με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στερεί ανθρώπινα δικαιώματα. Παράλληλα, κάνουν λόγο για “χούντα “της κυβέρνησης που διαχωρίζει τους πολίτες.

Το κάλεσμα για σημερινές συγκεντρώσεις σε αρκετές πόλεις της χώρας έγινε διαδικτυακά και κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων και ομάδων στο Facebook. Στις συγκεκριμένες ομάδες, μέλη μου συμμετέχουν στην κινητοποίηση αναφέρουν ότι οι πολιτικοί δεν έχουν κάνει πραγματικά το εμβόλιο, μπολιαστεί όπως το λένε, πως βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και δεν είναι εγκεκριμένο. Κάποιοι, αναφέρουν ακόμα ότι οι εμβολιασμένοι δε θα μπορούν να τεκνοποιήσουν και ότι κινδυνεύουν να πεθάνουν τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, καλούν τους πολίτες να μη πηγαίνουν σε μαγαζιά που δεν εξυπηρετούν ανεμβολίαστους και να ασκήσουν πίεση έτσι ώστε η κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα και τους περιορισμούς που ανακοινώθηκαν, προειδοποιώντας για ξεσηκωμό του λαού.

Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία Ελευθερίας.

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί στο σημείο, για να διαμαρτυρηθεί για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta24, στην περιοχή βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να επιβλέψουν τη διαμαρτυρία.

Ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σήμερα και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive